Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 233 hír

Nem a szülők génjein múlik, hogy milyen nemű gyerekek születnek

Napidoktor
-
  Ma 05:33 Egészség

Egy ausztrál kutatás megcáfolta azokat az évszázados elméleteket, melyek szerint a szülői géneken múlik, vagyis örökölhető, hogy egy-egy családban fiúk vagy lányok születnek-e. A Queenslandi Egyetem tudósai bebizonyították, hogy a szülői gének nem határozzák meg az utódok nemét – írta a medicalxpress.com a brit tudományos…

Koronavírus: ezt mondjuk a gyerekeknek

Az utóbbi időben az új koronavírusról szóló hírek uralják a médiát és a közösségi oldalakat, így elkerülhetetlen, hogy a gyerekek is halljanak a most tomboló járványról. De vajon hogyan beszéljünk velük a helyzetről?

Újabb intézkedéseket vezetett be a Szegedi Tudományegyetem a koronavírus miatt

A mintegy 30 ezres egyetemi közösség egészségének megóvása érdekében újabb intézkedéseket vezetett be a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) a koronavírus miatt –  írja az MTI. A döntés alapján nem rendelhető el kiküldetés a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján közzétett veszélyeztetett területekre, azokat pedig, akik pedig február 12.…

Szegedi diákok kerültek karanténba a koronavírus miatt

Szegeder
-
  Tegnap 21:05 Belföld

Szegedi diákok is vannak abban a Budapesten karantén alatt tartott csoportban, mely nemrég érkezett haza Magyarországra.

Újabb intézkedéseket vezetett be a Szegedi Tudományegyetem a koronavírus miatt

A mintegy 30 ezres egyetemi közösség egészségének megóvása érdekében újabb intézkedéseket vezetett be a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) a koronavírus miatt – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény szerdán az MTI-t.

Mely fürdőkben találunk olyan úszómedencét, ahol leér a gyerekek lába? - 1. rész

Termálfürdő
-
  Tegnap 20:00 Utazás

Ha szeretnénk együtt úszni a kisebb gyerekekkel, vagy szeretnénk őket úszni tanítani esetleg növelni a vízbiztonságot, olyan úszómedencére van szükségünk, ahol az ő lábuk is leér. Összegyűjtöttük azokat a fürdőket, ahol találunk ilyen medencét.

A Gvh szigorúan fellép a gyerekeket célzó reklámok ellen

Tilos a gyermekkorúakat közvetlen felszólítani a hirdetett áru megvásárlására.

A Gvh szigorúan fellép a gyerekeket célzó reklámok ellen

Duol
-
  Tegnap 19:23 Gazdaság

Tilos a gyermekkorúakat közvetlen felszólítani a hirdetett áru megvásárlására.

Újabb intézkedéseket vezetett be a Szegedi Tudományegyetem

A döntés alapján nem rendelhető el kiküldetés.

Koronavírus - Újabb intézkedéseket vezetett be a Szegedi Tudományegyetem

Szegeden eddig nem azonosítottak koronavírussal fertőzött beteget.

További intézkedéseket vezetett be a Szegedi Egyetem a koronavírussal kapcsolatban

A Kínában felbukkant koronavírus okozta fertőzés terjedésével kapcsolatban újabb intézkedéseket rendeltek el a Szegedi Tudományegyetemen. A mintegy 30 ezres egyetemi közösség egészségének megóvása érdekében rektori és kancellári körlevelet adtak ki, amelyben – többek között – a veszélyeztetett területről visszaérkezők munkavégzés…

Koronavírus: újabb intézkedéseket vezetett be a Szegedi Tudományegyetem

A döntés alapján nem rendelhető el kiküldetés a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján közzétett veszélyeztetett területekre.

Dolgok, amiket csak a középső gyerekek érthetnek meg

Bien
-
  Tegnap 18:31 Életmód

A nagytestvér mindenben az első, a legkisebb pedig mégis csak a legkisebb, így a középsőnek hálátlan szerep jut. Persze szerencsésebb, ha a nagy...