Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Rosszul sikerült előzés miatt ütközött össze két autó Salgótarjánban

Nool
-
 Tegnap 12:13Baleset-bűnügy

A baleset a Rákóczi út és az Állomás út kereszteződése közelében történt.

Többen meghaltak Afganisztánban egy busz elleni merényletben, a tálibok háromnapos tűzszünetet hirdettek

Legalább 11-en meghaltak egy pokolgépes merényletben a délkelet-afganisztáni Zabul tartományban  - közölte hétfőn Tárik Arján, az afgán belügyminisztérium szóvivője, nem sokkal azt követően, hogy a tálibok bejelentették, felfüggesztik a harcokat a ramadán végét jelző, a hét közepén beköszöntő háromnapos ünnep idejére.

Többen meghaltak Afganisztánban egy busz elleni merényletben, a tálibok háromnapos tűzszünetet hirdettek

Parameter
-
 Tegnap 09:11Határtalan

A vasárnap késő este elkövetett merényletben - amelynek elkövetőjeként egyetlen csoport sem jelentkezett - 28-an megsebesültek. A kormányellenes radikálisok a böjti hónap végét jelző ünnep (Íd al-Fitr) alkalmából hirdettek fegyvernyugvást, ám a közleményükben felhívják a figyelmet arra is, hogy ha ez idő alatt támadás éri őket, arra válaszolni…

Bölényvadászatot hirdettek a Grand Canyonban - Már 45 ezren jelentkeztek

Szakemberek szerint annyira elszaporodtak a bölények a Grand Canyonban, hogy azzal már a természetvédelmi terület épségét veszélyeztetik. Ezért ismét vadászatot hirdettek az állomány gyérítésére. A dolog igen nagy vitákat vált ki: egyesek szerint rossz példát mutat másoknak a dolog, mások szerint eleve nem is éltek bölények ezen a területen.

Ritkaságszámba menő McLarent hirdettek meg

Vezess
-
 21.05.09 10:36Autó-motor

Mindössze 25 példány létezik a világon a McLaren 675LT továbbfejlesztett változatából, a 688 HS-ből, egy most mégis eladó.

Díjakat osztottak az európai béke és egység ünnepén Salgótarjánban

Nool
-
 21.05.09 09:35Belföld

Szombaton a salgótarjáni Europe Direct Nógrád Megyei Információs Iroda a virtuális térben emlékezett meg az európai béke és egység ünnepéről.

Összeütközött két autó Salgótarjánban

A baleset szombat délután a Rákóczi út és az Állomás út kereszteződése közelében történt.

Összeütközött két autó Salgótarjánban

Két személyautó karambolozott Salgótarjánban, a Rákóczi út és az Állomás út kereszteződése közelében. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Összeütközött két autó Salgótarjánban

Két személyautó karambolozott Salgótarjánban, a Rákóczi út és az Állomás út kereszteződése közelében. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Újabb árverést hirdettek a Rác fürdőre

Márciusban lefújták, most újra meghirdették a Rác fürdő és szálloda árverését. Cirka ötmilliárdról indul a licit, a fürdő alatti földterület továbbra sem eladó.

Háborút hirdettek a kínai közösségi oldalakon a feministák ellen

444.hu
-
 21.05.08 11:15Vélemény

A kínai vezetés tiltással, törléssel, ha kell, trollhadsereggel hallgattatja el azokat, akik a nők jogaiért küzdenek.

Széchenyi-pályázatokat hirdettek a magyar ifjúságnak

Magyar Nemzet
-
 21.05.07 17:52Kultúra

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium a nemzettudat erősítése céljából a Széchenyi-évhez kapcsolódóan pályázatokat írt ki a Kárpát-medencében élő magyar diákoknak.

Letartóztatták a Salgótarjánban terítő fővárosi dílert

Nool
-
 21.05.07 13:50Baleset-bűnügy

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa nyomán a bíróság elrendelte annak a 37 éves, kábítószerekkel kereskedő férfinek a letartóztatását, akinek a lakásán négyféle drogot is találtak a salgótarjáni nyomozók.

Alkotópályázatot hirdettek

TelePaks
-
 21.05.06 22:11Megyei

Ötvözd és alkoss! címmel alkotópályázatot hirdet a Csengey Dénes Kulturális Központ könyvtára és a Paksi Képtár 6-16 éves gyermekeknek és családjuknak. A felhívásban megjelentetett három kép egyikéből és a felsorolt három történet egyikéből összeötvözött alkotásokat várnak a szervezők 2021. május 31-ig...

Madár szerint is sok tehetség készül Salgótarjánban (fotók, videó)

Nool
-
 21.05.06 17:20Sport

Különleges vendégedzője volt a Salgó Boksz SE szerdai délutáni foglalkozásának. Erdei Zsolttal az edzés után a salgótarjáni tehetségekről, a kiugrási lehetőségekről és a koronavírus-járványról is beszélgettünk.