Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 282 hír

A tévék után is fizet zenei jogdíjat a szállásadó

Sonline
-
  Ma 14:00 Belföld

A napokban több balatoni üdülőtulajdonos is levelet kapott az Artisjus Magyar Szerzői és Jogvédő Iroda Egyesülettől, amelyben arra kérik őket, nyilatkozzanak arról, milyen zeneszolgáltatásra alkalmas eszköz van nyaralójukban.

Bővülő hitelállomány mellett tartalékol az Erste Bank

Az Erste Bank eredményén látszik a második negyedévben a pandémiás válság hatása. A bank a várható magasabb veszteségekre készülve jelentős tartalékot képzett. Ugyanakkor a Babaváró hitel töretlen népszerűsége miatt nőtt az új lakossági hitelek folyósítása, a vállalati hitelezést pedig az NHP Hajrá segítette.

Orosz teherhajón érkezett a robbanóanyag Bejrútba hat éve, azóta ott állt

Origo
-
  Ma 13:13 Külföld

A helyi vámosok többször kezdeményezték az elszállítását, de nem történt előrelépés az ügyben.

Katalin hercegné alakja hibátlan: nem csoda, hogy legújabb nyári ruhája olyan jó állt neki

Ha valaki, akkor Katalin tudja, mit érdemes viselni a házból kilépve!

Ijesztő videón, ahogy a vonat elsodor egy teherautót, miután a sofőr nem állt meg a vasúti átjáró előtt

A kisteherautó vezetője a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott az átjáróba Simontornyán. Súlyosan megsérült az ütközés miatt.

Gigi Hadid fotósnak állt Bella Hadid Elle címlapja idejére - kép

Noizz
-
  Ma 12:45 Bulvár

Bella Hadid visszatérő arc a legnevesebb magazinok címlapján, a karantén kezdete óta pedig online eszközökkel fotózzák: FaceTime-on a Jacquemus kampányához, Zoomon a Vogue Italianak. Legutoljára pedig az amerikai Ellenek dolgozott, ehhez testvére, Gigi fotózta egy iPhone-nal.

Az Erste Bank bővülő hitelállomány mellett képez tartalékot

Az Erste Bank eredményén látszik a második negyedévben a pandémiás válság hatása. A bank a várható magasabb veszteségekre készülve jelentős tartalékot képzett. Ugyanakkor a Babaváró hitel töretlen népszerűsége miatt nőtt az új lakossági hitelek folyósítása, a vállalati hitelezést pedig az Nhp Hajrá segítette.

Bővülő hitelállomány mellett tartalékol az Erste Bank

Az Erste Bank eredményén látszik a második negyedévben a pandémiás válság hatása. A bank a várható magasabb veszteségekre készülve jelentős tartalékot képzett. Ugyanakkor a Babaváró hitel töretlen népszerűsége miatt nőtt az új lakossági hitelek folyósítása, a vállalati hitelezést pedig az NHP Hajrá segítette. Nyomot hagyott az Erste…

Kucsera Gábor így pihen a gyerekek mellett

Napidoktor
-
  Ma 12:08 Bulvár

Kucsera Gábor elárulta, milyen módszerekkel kötik le gyermekeik figyelmét egy-egy nyaralás alkalmával. Az egykori sportoló mindig nagyon családcentrikus volt, 18 éves korától arra várt, hogy saját gyerekei legyenek.  A videó megtekintéséhez kattints a képre!

Háza melletti fóliasátorban termesztette a kábítószert

Ő maga építette a sátrat, majd a kábítószermagokat elültette, és a kikelt növényeket folyamatosan gondozta.

Hallgass bele a Halo Infinite zenei anyagába

Game Channel
-
  Ma 11:45 Gaming

Minden téren kimagasló minőségre számíthatnak majd a rajondók Master Chief legújabb kalandjától, így a Halo Infinite esetében a kapcsolódó zenei anyag is kifejezetten kellemes, hovatovább magas minőséget képvisel majd. Ha kételkednél ebben, akkor érdemes lesz megfülelned az alábbi felvételt, lévén a készítők a Youtube-ra fe...

A zenei zseni gyermeki izgalommal várt Polgár Juditra és Francesco Tottira

NSO
-
  Ma 10:52 Sport

Sakkparti Lékó Péterrel és Polgár Judittal, futballhimnusz az 1978-as világbajnokságra és szenvedélyes kötődés az AS Romához – Ennio Morricone zeneszerző élete több szálon kötődött a sporthoz.

Kiszivárgott egy felvétel, amin látszik, hogy állt ellen és könyörgörr George Floyd a rendőröknek

Daily Mail brit bulvárlap megszerezte azt a 8 illetve 18 perces rendőri testkamera-felvételt, amelyeken George Floyd igazoltatása-letartóztatása elejétől a végéig látszik. A rendőri intézkedésben négy rendőr vett részt, közülük Thomas Lane és Alex Kueng felvételeiről van szó. A férfi nyakára nem ők térdeltek rá, hanem Derek Chauvin nevű kollégájuk.

Korlátozások mellett rendezik meg a Tour de Hongrie-t

Lesznek a nézőket érintő korlátozások az augusztus 29-én rajtoló Tour de Hongrie-n: a rajt- és célterületeken korlátozott létszámban, a szervezők által kijelölt távolságból, míg a szakaszokon az utak mentén maszk viselése mellett követhetik a szurkolók az országúti kerékpáros versenyt.

Napozó nők mellett végzett önkielégítést Körmenden

Vaol
-
  Ma 09:12 Megyei

A vádlott bűntetőjogi felelősségéről a Körmendi Járásbíróság fog dönteni – közölte a Vas Megyei Főügyészség.