Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Chris Evans szerint élete legjobb döntése volt, hogy elfogadta Amerika Kapitány szerepét

IGN
-
  Ma 14:57 Film

Pedig hányszor nemet mondott rá Kitért arra is, hogy kinek tartozik emiatt hálával, illetve hogy kiben lelt sorstársa a forgatásokon.

A festő, akinek lakását és öltözködését is utánozták a bécsiek

Fidelio
-
  Ma 14:55 Kultúra

Tökéletesen megtestesítette a romantikus művész ideálját tehetségével és fényűző életmódjával, pedig állítólag hihetetlenül félénk volt. Hans Makart művészete a szecesszió előfutára lett, Gustav Klimt rajongott a munkáiért.

Ez a térkép elengedhetetlen, ha utaznál mostanában - mutat minden infót az országok korlátozásairól

Femcafe
-
  Ma 14:53 Utazás

Tökéletesen tudsz tájékozódni arról, hogy az egyes országok esetében milyen korlátozások, szabályok vannak aktuálisan érvényben, illetve a kapcsolódó légitársaságokról is találsz infót.

Közleményben reagált a városvezetés a Fidesz vádjaira – elég ütősen

Szabad Pécs
-
  Ma 14:49 Vélemény

Ahogy korábban megírtuk, egy Fidesz-közeli hírmagazin cikke alapján a Fidesz városházi frakciója magyarázatot követelt egy tavaly év végén kötött beszerzés gyanús körülményeire. Megkapták.

Tovább könnyítenék a Magyar Honvédség utánpótlásának biztosítását - ilyen juttatást kaphatnak a jövőben a katonák

Tovább könnyítheti a Magyar Honvédség utánpótlásának biztosítását a törvényalkotási bizottság módosító javaslata, amelyet a honvédelmi kérdésekkel foglalkozó törvénycsomaghoz fogadott el a testület csütörtökön.

Csíksomlyói búcsú online: itt éred el, ha nézni szeretnéd

A frissen hungarikummá nyilvánított, május 30-i esemény ezúttal nem jár együtt tömeges zarándoklattal, de akit érdekel, az élő közvetítésben nézheti majd.

Ellepték az autósok az utakat: erre készüljön, aki volán mögé ül a járvány után

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottságának tájékoztatása alapján a kijárási korlátozások folyamatos feloldásával növekedett a személysérüléses közúti közlekedési balesetek száma. Érezhetően sűrűsödött az autóforgalom...

Kultikus horrorsorozat éled újra

ContextUs
-
  Ma 14:31 Kultúra

Az eredeti sorozat szereplői is visszatérnek egy-egy epizódban.

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre

Mától visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sportrendezvényekre. A Magyar Közlöny szerdai számában megjelent rendelet szerint a “szabadtéri rendezvény helyszínén való tartózkodás megengedett”, amennyiben a rendezvény szervezője biztosítja a járvány miatti óvintézkedéseket. A nézők csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el,…

Azt hitték "kémgalambot" fogtak, az állat lábán lévő telefonszámot titkos kódnak nézték

Pakisztánból átrepült rózsaszín "kémgalamb" okozott konfliktust a szomszédos Indiával. A befestett, lábán számokat tartalmazó gyűrűt viselő madárról az indiai fegyveres erők úgy vélték, a szomszédos ellenséges ország, Pakisztán küldhette át.

Az elektromos autózás jövőjét teszteli a Fiat és az Engie

autopro
-
  Ma 14:22 Autó-motor

A V2G projekt lényege, hogy az elektromos autók visszatöltsék a hálózatba az esetleges felesleges energiát.

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre

A Magyar Közlöny szerdai számában megjelent rendelet szerint a "szabadtéri rendezvény helyszínén való tartózkodás megengedett", amennyiben a rendezvény szervezője biztosítja a járvány miatti óvintézkedéseket. A nézők csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el, közvetlenül egymás mögött nem ülhetnek és köztük legalább 1,5 méter…

Még könnyebbé válhat a honvédség utánpótlásának biztosítása

Tovább könnyítheti a Magyar Honvédség utánpótlásának biztosítását a törvényalkotási bizottság módosító javaslata, amelyet a honvédelmi kérdésekkel foglalkozó törvénycsomaghoz fogadott el a testület csütörtökön.

Elérték: közmeghallgatást tartanak a Kőszegi-hegységre tervezett erdészeti út témájában

Ugytudjuk
-
  Ma 14:19 Megyei

Talán így választ kapnak a civilek a két éve feltett kérdéseikre.

Örökbefogadta, majd 2,5 év után visszaadta a pár az autista kisfiút

Nuus
-
  Ma 14:18 Bulvár

Myka és James Stauffer könnyek között mondták el egy friss videóban, hogy négyéves örökbefogadott kisfiuk új elhelyezését kellett kérniük.