Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Se Győrben, se Szombathelyen nem nőtt a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció

Székesfehérvár kivételével csak kelet-magyarországi megyeszékhelyeken emelkedett ez az érték.

Meghosszabbodnak az éves parkolási engedélyek Budapesten

A járványhelyzetre való tekintettel az éves parkolási engedélyek 2021 január helyett március végéig maradnak érvényesek – közölte a Főpolgármesteri Hivatal…

Otthonában köszöntötték a 85 éves Törőcsik Marit

A Nemzeti Színház társulata velemi otthonában köszöntötte 85. születésnapján, hétfőn Törőcsik Mari Kossuth-nagydíjas színművészt, a nemzet színészét. „A teátrum vezérigazgatója, Vidnyánszky Attila és a színművészek a járványhelyzetben is teljesítették a művésznő tavalyi kívánságát, 

A Mézédes Gyerekkorunk Kedvence: 45 Éves A Kultikus Utánam Srácok!

Trapéz farmer, bilifrizura, szocreál lakótelepi hangulat. És gondtalan gyerekkor. Következzen 12 érdekesség az Utánam, srácok! című, 1975-ben bemutatott ifjúsági filmsorozatról! 1. A filmben a Ladát játszó Losonczi Gáborról sokan úgy tudták, hogy már meghalt. Aztán Szergej Jelisztratov – a filmben Andrist játszotta – sikeresen…

7 dolog, amit nem tudtál a 70 éves Árpád hídról

SzMo
-
 Ma 17:19Belföld

Több mint 90 évig készült, három neve volt, és lehetne a Margit híd tükörképe is. Ez csak néhány érdekesség a hídról.

ASUS blog: kreatív notebookajánlatok

Új kategória nőtt ki az elmúlt években a laptopok piacán: a professzionális, multimédiás felhasználásra tervezett gépeké.

Eltűnt egy 16 éves székesfehérvári lány

A rendőrök a lakosság segítségét kérik. A 16 éves fiatal 2020. október 21-én gondozási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A fiatal lány 160 centiméter magas, molett testalkatú, fekete, hosszú hajú. Eltűnésekor farmernadrágot, fekete dzsek

Cubot Note 7 - nem robbant fel

25 ezer forint: nem járt nálunk ennél olcsóbb okostelefon idén, ebben a ligában viszont tényleg csak az a kérdés, hogy legalább minimálisan tud-e a használhatóság tartományában létezni.

Csatornába zuhant egy 11 éves kislány Sarkadon

ATV
-
 Ma 16:40Belföld

A gyerek a közel két méter mély vízben félig elmerült, mire a testvére meg tudta fogni őt, és tartotta, hogy ne merüljön el egészen. Egy rendőr perceken belül odaért hozzájuk, és kimentette a kislányt.

Októberben rekordszintre nőtt a nemzetközi kikötők konténerforgalma

„ Úgy tűnik a koronavírus-válság miatt bekövetkezett visszaesésen már sikerült túljutni „ – mondta Torsten Schmidt, az RWI konjunktúrakutatója.

Már egy hónapja eltűnt a 16 éves, dégi Lakatos Vanessza

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

78 éves a Casablanca

Ridikül
-
 Ma 16:25Bulvár

Egy film, ami nemcsak minden idők egyik legnagyobbja, hanem mindnyájunknak tanított is valamit a szerelemről. 78 éve mutatták be Kertész Mihány remekművét, a Casablancát - rövid összeállításunkkal erre a csodás mozifilmre emlékezünk.

Egy 13 éves fiú nyerte a legjobb férfi színésznek járó Nemzetközi Emmy-díjat

A fiatal színész a Responsible Child című brit tévéfilmben szerepelt, amelyben egy gyilkossággal vádolt gyereket játszott.

Édesanyja lemondott a budapesti háztűz 12 éves túlélőjéről

Origo
-
 Ma 16:12Belföld

Kiskora óta a nagyszülei nevelték a fiút, kérdés, mi lesz a fiú sorsa a tragédia után.