Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ebben az autógyárban van a legjobb japán étterem a vidéki Magyarországon

Ezt a gyárat a környéken lakók „Fehérvár Audijaként” is emlegetik, van aki szerint pedig a „Legjobb Japán étterem” a környéken. A DENSO Gyártó Magyarország Kft.-nél jártunk, ahol Szincsák Attila alelnök válaszolt a HelloVidék kérdéseire.

Tállai András: már mintegy 4,7 millióan intézhetik ügyeiket elektronikusan

Az államtitkár az ügyfélkapu rendszert reklámozta. Szerinte az adóhivatal díjnyertes e-szja szolgáltatását többen használták idén, mint korábban, csaknem 1,3 millióan küldték el online a bevallásukat.

Gyermekekre veszélyes magyar szexuális ragadozók lehetnek a dark weben

Több száz olyan magyar pedofil van, aki a házastársa tudtával, beleegyezésével, sőt közreműködésével használja szexuális tárgyként saját gyermeküket.

Már mintegy 4,7 millióan intézhetik ügyeiket elektronikusan

A koronavírus-járványban egyre népszerűbbek a közigazgatás elektronikus szolgáltatásai.

Már mintegy 4,7 millióan intézhetik ügyeiket elektronikusan

A koronavírus-járványban egyre népszerűbbek a közigazgatás elektronikus szolgáltatásai.

A Magyar Nemzeti Bank a klímaváltozás hatásairól készíttetett egyedülálló gazdasági előrejelzést

A fosszilis üzemanyagok kikerülnek az energiatermelésből és a közlekedésből, növekszik az energiahatékonyság, az alacsony kibocsátású technológiába történő befektetéseknek köszönhetően pedig bővül a hazai jövedelem, a foglalkoztatottság és a nemzeti össztermék. Mindez 2050-ig megtörténhet , ha megvalósulnak a párizsi…

Felmérés a magyarok nyitással, nyárral kapcsolatos véleményéről

Ugyan nem váltunk remetévé az elmúlt bő egy esztendő során, azonban nyáron még leginkább otthonunkban látjuk magunkat a jövés-menés helyett. Ezúttal is maximum a Balaton lesz a Riviéra: óvatosak és szkeptikusak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy visszakapjuk-e régi életünket. Összességében inkább stresszel tölti el a magyarokat a…

Kis magyar vétótörténet: Orbán sosem volt rest diktátor barátainak segédkezni

A magyar vétófenyegetéseknek és vétóknak már régi hagyományai vannak. Az utóbbi években Kína, Oroszország és Törökország mellett foglalt állást Budapest az Unióval szemben.

Magyarország felszámolása 2.

Egy olyan helyzetben, amennyiben a hatpárti koalíciónak sikerülne a Fidesznél legalább eggyel több mandátumot szereznie, de nem sikerülne kétharmados többségbe kerülnie, négy évig béna kacsaként küzdhetne a fideszes mélyállam ellenében.

Dunai Antal: Eusebio mögött Ezüstcipős lettem, de Magyarországon ez senkit sem érdekelt

Origo
-
 Ma 05:56Foci

Az Újpesti Dózsa egykori kiváló játékosa az 1972-es Eb-ről, Zámbó kihagyott tizenegyeséről és Marco Rossi válogatottjáról is beszélt az Origónak.

Több csatornán jön Magyarországra az európai uniós pénz

Van olyan terület, ahol háromszor annyi támogatást lehet szétosztani, mint korábban. A következő időszak milliárdjaiból a déli körvasút fejlesztése is megvalósulhat.

Megrohanták a magyarok a bankokat: durván megnőtt a hitelbírálat ideje

Olyan sokan igényelnek lakáshitelt az utóbbi időben, hogy egyes bankoknál jelentősen meghosszabbodott a hitelbírálat ideje. Emiatt érdemes hosszabb ügyinézési idővel számolnunk az ingatlan adásvételi szerződésének megkötésekor.