Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 44 hír

A szlovák miniszterelnök teljesen leállítaná az országot, a koalíciós partnerei tiltakoznak

Igor Matovič javaslata szerint a katonaság szervezné az ellátást, és minimálisra szorítanák az emberek mozgását.

Keresik a legjobb startupokat, amelyek kivezetik az országot a koronavírus-válságból

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere, amely kifejezetten azoknak az innovatív magyar startupoknak és cégeknek nyújt bemutatkozási lehetőséget, amelyek megoldást kínálnak a koronavírus-járvány okozta helyzetre, és segíthetik az ország gazdaságának újraindítását.

Koronavírus: ezek a magyar startupok kivezethetik az országot a válságból

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere, amely kifejezetten azoknak az innovatív magyar startupoknak és cégeknek nyújt bemutatkozási lehetőséget, amelyek megoldást kínálnak a koronavírus-járvány okozta helyzetre...

Jakab Péter: Veszélyhelyzetben az országot kell menteni nem a hatalmat.

OLKT
-
  Tegnap 10:46 Vélemény

Kati Kókai Tisztelt frakcióvezető úr!Teljesen igaza van,ne adjon tippeket a kormánynak.Idáig is az Önök megoldási terveit használták,hadd fulladjanak bele a teljhatalmukba ,most már nem mutogathatnak senkire,cselekedniük kell! Nagy Csaba Ha a többség nem fotelharcoskodna akkor tudunk is tenni a maffia ellen. A járvány lecsengése után…

Időkapszula: Ezzel a rövid összefoglalóval próbálta meg eladni J.K. Rowling Harry Potter ötletét a kiadóknak

IGN
-
  20.03.31 20:03 Film

A szinopszis, amit tizenkét kiadó is visszadobott 1995-ben tizenkét különböző kiadó dobta vissza az első könyv szinopszisát.

Tóth Gabi nevével és arcával próbáltak pénzt kicsalni az emberektől

Life
-
  20.03.31 18:20 Életmód

Tóth Gabi nevével és arcával próbáltak pénzt kicsalni az emberektől

Csalók próbáltak meg Tóth Gabi nevében pénzhez jutni

Velvet
-
  20.03.31 10:31 Bulvár

A kamuprofil pénzt és adatokat igyekezett kicsalni emberektől, de az énekesnő rajongóinak hála hamar tiltásra került a közösségi oldalról.

Napok alatt le lehetne tesztelni az egész országot

NLC
-
  20.03.31 09:33 Egészség

Az úgynevezett PCR módszerrel napok alatt az ország teljes lakosságát le lehetne tesztelni, így jelentősen enyhülne a járvány okozta egészségügyi és gazdasági helyzet.

Döbbenetes: így próbáltak meg visszaélni a rendőrség nevével

A rendőrség nevével visszaélve, valótlan tartalmú meghívókat küldtek e-mailben szerkesztőségeknek és különböző szervezetek kommunikációs egységeinek hétvégén – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK)kommunikációs szolgálata hétfőn a rendőrség honlapján.

Több tízmillió ember fogja elhagyni Afrikát – Marsai Viktor a Mandinernek

Mandiner
-
  20.03.30 14:53 Külföld

Semmi realitása nincsen annak, hogy sok százmillió munkahelyet fognak létrehozni Afrikában, így várható, hogy a jövőben tízmilliók fogják elhagyni a kontinenst. Hogy áll az afrikai demográfiai helyzet, miben lehet reménykedni és miben nem? Interjúnk Marsai Viktorral, a Migrációkutató Intézet kutatási igazgatójával, a Nemzeti Közszolgálati…

A legelzártabb országot is elérte: csempészek vihették be a koronavírust Észak-Koreába

Portfolio
-
  20.03.30 08:49 Külföld

Valószínűleg Észak-Koreában is megjelent a koronavírus, amelyet Kínából vihettek be az elszigetelt országba - mondta Salát Gergely Korea-szakértő hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Orbán egy focis videóval biztatja az országot, de ebben többen is megszegik a kijárási tilalmat, ne így tanuljuk meg

Borsod24
-
  20.03.30 07:20 MegyeiDACHimnusz

Újabb Facebook-munkával jelentkezett a miniszterelnök, ennek címe:  „Tizennyolcadik nap. Körkapcsolás. Egyetlen magyar sincs egyedül!” Az eddigiekkel ellentétben azonban ez egy zenés, már-már művészi videó, amivel a kijárási korlátozásokra hívja fel a figyelmet. Csak annyi a probléma, hogy éppen a videóban szegik ezt meg többször is. Az…