Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 42 hír

A teljes lakosság zabálja a híreket, a fiatalabbak inkább szórakozni akarnak - friss tévénézettségi adatok

Port
-
 Ma 12:45Film

A nézettségi adatokból érdekes következtetéseket vonhatunk le a tévénézési szokásokról, és úgy általában a magyar néplélekről.

Izgalmas frissítésekkel jön a 2021-es Toyota Camry

Átalakított első orr résszel és annál izgalmasabb belsővel jön a ráncfelvarrott japán hibrid.

A Windows 1.0-tól a Windows 10-ig

Egymilliárd eszköz és több ezer újítás, amely megkönnyíti az életet a munkahelyen és otthon

A Windows 1.0-tól a Windows 10-ig: 35 éves az operációs rendszer

Most ünnepli 35. születésnapját a világ legnépszerűbb számítógépes operációs rendszere, a Windows. Mit mutatott nekünk az évek során és milyen újdonságokkal szolgál a Windows 10?   Több okból is fontos 2020 a Microsoftnak: egyszerre lett 35 éves a Windows, mint fogalom, 25 éves a Windows 95, illetve érte el még márciusban az aktív…

Apple: Készülhet Windows az ARM alapú Mac-ekre, ez csak a Microsofton múlik

Érdekes lesz látni, hogyan reagál az új helyzetre a Microsoft.

Akinek éppen nincs névnapja, az koccinthat a windowsos évfordulókra

Bitport
-
 Tegnap 17:09Infotech

Most lett 35 éves a Windows márka, az ikonikus Windows 95 pedig éppen 25 évvel ezelőtt jelent meg.

Windows 10 az új Maceken? Miért ne!

Csak a Microsofton múlik, hogy a Windows 10 natív módban fusson az új technológiájú, M1-alapú Mac számítógépeken, állítja az Apple.

30 éves a Windows operációs rendszer

A mai nap van a Windows évfordulója, tekintve hogy az operációs rendszer pontban 35 évvel ezelőtt debütált, míg maga a Windows 95 mostanra már 25 éves, úgyhogy egy igazán fontos sarokpont ez a szisztéma számára. A Windows születéséről több oldalt is meg lehetne tölteni, viszont lényeg a lényeg: egy elképesztően nagy utazáso

35 éves a Windows operációs rendszer

November 20-án volt a Windows szülinapi évfordulója, tekintve hogy az operációs rendszer pontban 35 évvel ezelőtt azon a napon debütált, míg maga a Windows 95 mostanra már 25 éves, úgyhogy egy igazán fontos sarokpont ez a szisztéma számára. A Windows születéséről több oldalt is meg lehetne tölteni, viszont lényeg a lényeg:

Windows 7-et használ? Egy jó hír

Úgy döntött a Google, hogy további hat hónappal meghosszabbítja a Chrome böngésző támogatását a januárban nyugdíjba vonultatott, és így biztonsági frissítéseket már nem nem kapó Windows 7 operációs rendszer alatt.

Ezek az androidos telefonok kaphatják meg 2021-ben a legerősebb processzort

HVG
-
 Tegnap 11:03Mobiltech

Bár a Qualcomm még nem mutatta be legújabb csúcsprocesszorát – erre a tervek szerint december 1-jén kerülhet sor –, egy szivárogtató már azt is tudni véli, mely készülékek kapják majd meg a Snapdragon 875-öt.

Windows 10 Pro 2600 forintért a Black Friday-en – Óriási akciók a KeysOff.com-on

Itt az idő felkészüljetek a Black Fridayre. Ebben az évben a KeysOffon már el is rajtolt, és egészen november 29-ig fog tartani a Black Friday akció. Vásároljatok Windowst vagy Microsoft Office-t hihetetlenül olcsón a KeysOffon.

35 éves a Windows

Kütyü
-
 Tegnap 09:33InfotechWindows

35. születésnapját ünnepli a világ legnépszerűbb számítógépes operációs rendszere, a Windows. Mit mutatott nekünk az évek során és milyen újdonságokkal szolgál a Windows 10?

35 éves lett a Windows - ilyen régen jelent meg a rendszer első kiadása

A Microsoft a múlt hét végén ünnepelte 35. születésnapját, miután a Microsoft pontosan ennyi idővel ezelőtt, 1985 november 20-án adta ki a rendszer első verzióját. A Windows 1.0 nagyon nem hasonlított mai utódjaira - annyira, hogy nem is grafikus operációs rendszert, hanem szinte csak egy interaktív fájlkezelőt képezett.