Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Két nap alatt két rablás

Két nap alatt két rablás Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 11:59 A szekszárdi rendőrök őrizetbe vették azt a 19 éves paksi férfit, aki a megyeszékhelyen követte el a bűncselekményeket.

Ittasan graffitiztek a kijárási korlátozás alatt

Állításuk szerint csak jól akarták magukat érezni.

Szétszerencsejátékozták magukat a járvány alatt a magyarok

444.hu
-
 Ma 11:46Gazdaság

A járvány legsúlyosabb hónapjaiban sikerült összehozni a rekordot.

Elrajtolt az Agrovirtus Leaderslab, az egyetemistáknak szóló agrár vezetőképző

Neves agárágazati szakértők, coachok és vállalatvezetők bevonásával indul útjára az Agrovirtus LeadersLab vezetőképző program, mely keretében egy szemeszteren keresztül húsz hallgatónak van lehetősége ingyenesen fejleszteni agrár-menedzsment kompetenciáit.

Operatív törzs: Hős egyetemisták és egészségügyi "Mekk mesterek" kerültek szóba a mai tájékoztatón

Blikk
-
 Ma 11:43Belföld

Kövesse velünk élőben az operatív törzs szerdai tájékoztatóját!

Alattomos dögtől retteg R. Kárpáti Péter – a Barátok közt sztárja vissza akarja kapni az életét

Indirekt
-
 Ma 11:30Belföld

Elege van a karanténból, vissza akarja kapni a régi életét, és beszállt az oltás-kampányba. A Ripostnak elmondta, miért retteg attól, hogy elkapja a betegséget. „Én nagyon félős vagyok: fertőtlenítés, kézmosás, maszk és kevés érintkezés, ezeket igyekszem maximálisan betartani. Nagyon szomorú, hogy vannak hasonlóan körültekintő embertársaink,…

A 18 év alattiak 69 százaléka szerint klímavészhelyzet van

Telex
-
 Ma 11:21Tudomány

Az Oxfordi egyetem és az ENSZ felméréséből kiderült, hogy legnépszerűbb klímavédelmi kezdeményezés az erdők megvédése, míg a legnépszerűtlenebb a növény alapú étrendre való áttérés.

Iszogatnánk a diéta idején egy kicsit? Akkor mutatjuk, milyen bort ihatunk a fogyókúra alatt

Blikk
-
 Ma 11:15Bulvár

Nagy mértékben méreg, kis mértékben orvosság – jelenthetjük ki a borral kapcsolatban, hiszen néhány korty kifejezetten jó hatással lehet az egészségünkre. Most az is kiderült, hogy bizonyos borok a diétánkba is könnyen beilleszthetők.

Bezártsággal és egyedülléttel küzdenek a járvány alatt a magyar diákok

A diákok legtöbbje tavaly március óta otthon, online vesz részt az oktatásban.

Ittasan, a kijárási tilalmat is megszegve graffitiztek Szentendrén: perceken belül elfogták a művészi hajlamú egyetemistá…

A Szentendrei Rendőrkapitányság rongálás vétségének meglapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ellen a két fiatal férfi ellen, akik ittasan, a kijárási tilalmat is megszegve graffitiztek Szentendre utcáin.

Több mint 50 milliárd forint értékű elnyert támogatás 5 év alatt

VG
-
 Ma 10:42Pénzügy

A megvalósuló beruházások összértéke pedig megközelíti a 77 milliárd forintot.

A férfi a kerítés alatt átmászva hordta el a tűzifát

Egy tolnai férfi tett feljelentést január 25-én, mert azt vette észre, hogy az udvarán tárolt felhasogatott tűzifából hiányzik.

Ingyen segítik az egyetemisták a felvételiző gimisek pályaválasztását

A Covid-csapások során kifejezetten üdítő egyetemistáink felajánlása: önzetlenül segítik azokat a középiskolásokat, akik még nem döntöttek arról, vajon melyik felsőoktatási intézményben képzelik el a továbbtanulásukat.

7 pihe-puha kevert sütemény egy óra alatt

A kevert sütik a hétköznapokat is képesek szebbé tenni, ráadásul gyorsan. Íme 7 ínycsiklandó finomság, amelyhez nem kell sok idő.

Egy gondnokságuk alatt álló nőt szexmunkásként dolgoztató zalai pár tagjait ítélték el Pécsen

Folytatólagosan elkövetett emberkereskedelem miatt jogerősen két és fél év letöltendő, illetve két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy Zala megyei férfit és egy nőt, mert egy gondnokságuk alatt álló nőt szexmunkásként dolgoztattak Magyarországon és Németországban - közölte az ügyben másodfokon eljáró Pécsi Ítélőtábla kedden az…