Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyarok a Vajdaság „aranyidejében”

Dunszt
-
  Ma 00:56 Vélemény

Hová jutottunk száz évvel Trianon után? Szerbia

Metro: belejátszott az állambiztonság az első magyar koncertlemezbe

Fél évszázada készült el az első magyar koncertlemez, a Metro együttes Egy este a Metro Klubban... című korongja. A jubileum alkalmából Sztevanovity Zorán és Dusán, valamint Frenreisz Károly idézte fel a távirati irodának a lemez és a zenekar történetét.

Egy Vitarával segíti a Magyar Vöröskereszt munkáját a Suzuki

A Suzuki számára kiemelten fontos, hogy támogassa az esztergomi régióban működő szociális, egészségügyi, oktatási és kulturális szervezeteket, intézményeket.

Benkő Tibor megkoszorúzta a Magyar Hősök Emlékkövét

A magyar hősök emléknapja alkalmából Benkő Tibor honvédelmi miniszter koszorút helyezett el Budapesten, a Hősök terén a Magyar Hősök Emlékkövénél vasárnap reggel. Az emléknap azoknak a névtelen hősöknek, katonáknak és civileknek állít emléket, akik Szent István óta áldozatot hoztak a haza fennmaradásáért, függetlenségéért,…

Döntetlenre áll Felcsúton a magyar bajnok

Hiába szerzett vezetést Tokmac góljával a Ferencváros egy védekezési hiba után Lovrencsics öngóljának köszönhetően egyenlített a Pafc

Kiderült, hány egészségügyi dolgozó lett koronavírusos Magyarországon

Eddig 576 egészségügyi dolgozó fertőződött meg, ami az összes fertőzött 14,8 %-át jelenti - derült ki a Koronavírus Sajtóközpont RTL Híradónak adott válaszából.   

Meghalt 2 beteg és 3876-ra emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 2 idős, krónikus beteg, és 9-cel, 3876-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap reggel.

Történelmet írt 50 éve a Metro együttes

24.hu
-
  Tegnap 19:40 Színes

Fél évszázada rögzítették az első magyar koncertlemezt.

Trianon 100 – Nonstop megemlékezés a magyarság tragikus napjáról a Duna Televízión

NullHatEgy
-
  Tegnap 19:22 Film

A trianoni békediktátum 100. évfordulóján a közmédia minden csatornája és online felületei is megemlékeznek a magyar történelem egyik legtragikusabb napjáról. A Magyar Televízió Duna csatornája június 4-én egész napos műsorfolyammal készül, amelyben helyet kap A beszéd - Apponyi a magyar ügy védelmében című történelmi dráma és…

Modern magyar történelemszemlélet az új tantervben

vasárnap.hu
-
  Tegnap 19:03 Vélemény

A lemaradástörténet megszüntetése „A történelem tantárgy tantervének középpontjában a magyar nemzet és Magyarország története áll. Ez […] abban is megmutatkozik,...

Itt az elemzés: a pusztító munkanélküliség még csak most jöhet Magyarországon

A világban különböző mértékben emelkedett a munkanélküliség a koronavírus-járvány kitörése óta, Magyarországon (hivatalosan) 3,8%-ra emelkedett áprilisban a munkanélküliség, amivel még viszonylag olcsón megúsztuk. A tényleges...

Szex és szerelem édeshármasban, avagy miért gondol a férjem együttlét közben másra?

Famiily
-
  Tegnap 19:00 Életmód

Amikor egy filmjelenetben látjuk, hogy a férj minden vágya a szexuális édeshármas, még akár viccesnek is tűnhet és mosolygunk rajta, de mi van akkor, ha a saját párunk áll elő ezzel a kéréssel?

Itt egy bájos fotó a fiatal Tóth Gabiról, amint egy sezlonon kolbászozik néhány cigarettacsikk meghitt társaságában

168 Óra Online
-
  Tegnap 18:50 Életmód

A kiváló énekes Tóth Gabi nem felejti, honnan jött. Az Instagramra frissen kipakolt, tíz éves fotóján most például egy sezlonon ücsörögve kolbászt és más disznóságokat falatozik hagymával, festői rendetlenség közepén.

Szabó Győző és Molnár Áron civil szervezetekkel együtt készült a gyereknapra

RTL Klub
-
  Tegnap 18:39 Bulvár

Több száz gyerek kapott gyereknapra palacsintát, játékot és hasznos ajándékokat. Két színész, Szabó Győző és Molnár Áron civil szervezetekkel együtt készült erre napra. Vittek adományt gyermekotthonokba és olyan településekre is, ahol sokan élnek szegénységben.