Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

jobbal a léc alá – a 20 éves kispesti nagy gólja

NSO
-
  Tegnap 22:27 Foci

A 20 éves Szendrei Norbert ebben az idényben először játszott az NB I-ben (összesen nyolcadszor), és a Honvéd labdarúgója a DVSC elleni meccsen megszerezte pályafutása első élvonalbeli gólját – a védőről visszapattanó labdát éles szögből egyből a léc alá lőtte. Videó!

Clint Eastwood 90 éves lett

A BAFTA/LA-díjas színész, Grammy-díjra jelölt zeneszerző, Oscar és Golden Globe-díjas filmrendező, producer gyakorlatilag mindent elért az elmúlt 90 évében amire ember fia vágyhat. Fotó: Prince Williams/Wireimage – Getty Images Munkásságát ma is nagy népszerűség övezi, s megkérdőjelezhetetlen tehetségét szerte a világon mindenütt…

Ferenc pápa erre hívta fel a figyelmet a Vatikánban pünkösdvasárnap

Ferenc pápa a Szent Péter-bazilikában tartott pünkösdvasárnapi misét, amelyen elmondta, hogy a koronavírus-járvány után a legfontosabb érték az összetartás lesz.

Debrecenben terítette a drogot a 16 éves fiú – döntött sorsáról a bíróság

A Debreceni Járásbíróság 2020. május 31-én távmeghallgatás útján megtartott ülésén egy hónapra elrendelte annak a 16 éves fiúnak a letartóztatását, aki a Budapesten beszerzett kábítószert Debrecenben értékesítette. A megalapozott gyanú szerint a debreceni fiatal 2020. február elején társával megegyezett abban, hogy Budapestre utaznak,…

Óriási gólt lőtt a 20 éves honvédos a Lokinak

Rangadó
-
  Tegnap 20:58 Foci

Ugrai vezérletével simán vezetett a Honvéd, aztán Kamber butasága után a Debrecen feljött, de Szendrei mindent eldöntött.

Ma 90 éves Clint Eastwood

ma7.sk
-
  Tegnap 20:42 Film

1930. május 31-én született Clint Eastwood az egyik legnagyobb amerikai filmművész. Négy Oscar-díj, cannes-i életműdíj és rengeteg más kitüntetés és felejthetetlen filmek - ez életének a mérlege. 

Az anyuka kiállt 15 éves lánya mellett, aki egy tetoválással állított emléket elhunyt apjának

Az anya szerint bizonyos esetekben kivételt lehet tenni, ha egy kiskorú tetoválást szeretne.

90 éves Clint Eastwood

Origo
-
  Tegnap 20:02 Kultúra

A Jó, a Rossz és a Csúf, Piszkos Harry, Nincs bocsánat, Millió dolláros bébi, Gran Torino, A csempész és más remekművek.

Az érettségijét ünnepelte a 18 éves támadó Gyulán, a barátját is megsebesítette

Magyar Narancs
-
  Tegnap 19:57 Vélemény

Az RTL Klub stábjának a Magyar Narancs munkatársa is nyilatkozott.

Nem élte túl a szertartást: belehalt az ördögűzésbe egy 10 éves gyerek

Blikk
-
  Tegnap 19:53 Külföld

Belehalt egy 10 éves lány egy gyógyító szertartásba Algériában.

Brooke Shields alakja 55 évesen is irigylésre méltó

A születésnapos színésznőnek még mindig nagyon jól áll a bikini.

Több ezer helyett több száz fő fogadta a pápát a Szent Péter téren

most annyira szükségünk van egy emberségben gazdag jövőképre, mint még soha. Nem kezdődhet minden azzal, hogy visszatérünk az önző sikerre törekvéshez anélkül, hogy törődnénk azokkal, akik hátramaradtak - mondta pünkösdvasárnapi misén Ferenc pápa.