Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Motorola Edge S az első mobil Snapdragon 870 lapkával

A közelmúltban leplezték le a Snapdragon 870 lapkakészlet, amely a korábbi 865 chipset emelt órajelű, ráncfelvarrott változata. Végre megérkezett az első készülék, amelynek burkolata alatt ez a hardver teljesít szolgálatot, mégpedig a Motorola Edge S, amelynek forgalmazása már meg is kezdődött Kínában. Lássuk a fontosabb jellemzőket! Az…

Lengyelországban év végére rekordot döntött a munkanélküliség

Hat hónap stagnálás után decemberben a tavalyi év legmagasabb szintjére nőtt a munkanélküliség Lengyelországban.

Ligue 1: kapuba esős öngól a 96. percben, ez döntött

NSO
-
 Tegnap 23:45Foci

Az utóbbi két fordulóban koronavírus-fertőzések miatt halasztani kényszerülő Lorient fontos három pontot szerzett szerda este: a bretonok 3–2-re legyőzték a Dijont a bennmaradásért harcoló két csapat mérkőzésén a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1).

Már most megjelentek az első allergén növények pollenjei

A jelenlegi járványügyi helyzetben fontos, hogy mindenki meg tudja különböztetni az allergiás reakciókat esetlegesen a Covid-19 megbetegedés tüneteitől.

Már most megjelentek az első allergén növények pollenjei

A jelenlegi járványügyi helyzetben fontos, hogy mindenki meg tudja különböztetni az allergiás reakciókat esetlegesen a Covid-19 megbetegedés tüneteitől.

Több mint 300 játszható karakter lesz a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagában, köztük sok kedvenc is

IGN
-
 Tegnap 22:36Gaming

Remélhetőleg idén már végre megjelenik az epikus LEGO Star Wars-játék, amelyben a szága összes fontos és kevésbé fontos karakterének karikatúráival nyomulhatunk.

Felfüggesztik az első dózis beadását Madridban a vakcinahiány miatt

Az oltás nem áll le teljesen, de a lakosság hetven százalékos átoltottsága ebben az ütemben nem fog teljesülni nyárra.

A madridi tartomány vakcina hiányában felfüggeszti az első dózis beadását

Madrid mellett Katalónia is jelezte, hogy fogytán van a vakcinának, ezért tízezer ember második oltását a tervezetthez képest halasztani kell.

Egy független balatoni vendéglátós kommentárja a Balatont érintő mai pályázati ügyek kapcsán

Dining Guide
-
 Tegnap 21:47Életmód

A Németh Tamás által megfogalmazott véleménnyel számos hazai vendéglátós ért egyet. Szabadszájúan adta át gondolatait, úgy, ahogyan egy felháborodott ember beszél egy frissen érkezett hír kapcsán. Komoly nehézségekkel küzdő, csalódott, magukat az állam által magukra hagyott dolgozók, vállalkozók érezhetnek együtt a balatoni éttermes…

Újraindul az ügyfélfogadás a Nav több baranyai ügyfélszolgálatán

Pécs Aktuál
-
 Tegnap 21:42Belföld

Bólyban, Pécsváradon, Sásdon, Sellyén és Szentlőrincen egyaránt a kormányablakban működik az adóhatóság ügyfélszolgálata. A kiszolgálás azonban ezeken a helyszíneken hetek óta szünetel. A NAV tájékoztatása szerint azonban február 1-től újra fogadják az ügyfeleket ezeken a helyszíneken is, ám az ügyintézéshez előzetes…

A madridi tartomány felfüggeszti az első dózis beadását

Elegendő vakcina hiányában a következő tíz napban felfüggesztik a koronavírus elleni védőoltás első dózisának beadását a madridi autonóm tartományban – jelentette be Ignacio Aguado a regionális kormány elnökhelyettese szerdán. Az oltás nem áll le teljesen, mivel folytatják a második adag beadását azoknak, akik három hete kapták meg az…

Vendée Globe: Dalin elsőként a célban, de csak később derül ki a győztes

A francia Charles Dalin ért célba elsőként a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen, ám a győztes kilétére csak órák múlva derül fény.

Mintegy ezerkétszáz éves kard került elő Zala megyében

VG
-
 Tegnap 21:30Kultúra

A kard egy frank lovas katonáé lehetett.

A városvezető egyedül döntött arról, ki legyen az új vagyonkezelési igazgató

HírTV
-
 Tegnap 21:22Választás

A 2019-es önkormányzati választások óta folyamatosak a személycserék Eger város vezetésében.