Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 180 hír

Az ügyész rács mögött akarja látni az ismert ügyvédet és a SIS kémelhárításának egykori főnökét

„Csütörtökön a kora reggeli órákban a Specializált Büntetőbíróságon indítványozták három gyanúsított – JUDr. F.P., M.T. és PaedDr. Ľ.A. előzetes letartóztatását“ – nyilatkozta Jana Tökölyová, a hivatal szóvivője, majd hozzátette: az akció során összesen öt személyt vettek őrizetbe, kihallgatásukat követően kettőt szabadon…

“Köd előttem, köd mögöttem” – posztolta ki Hoppál Péter, miközben 130-cal száguldott

Hoppál Péter volt kulturális államtitkár, jelenlegi miniszteri biztos maga örökítette meg, hogy valószínű éppen felrúgta a KRESZ szabályait – szúrta ki a Blikk. Hoppál az internetre töltötte fel azt a képet, ami az autójában készült, miközben 130 km/órával haladt az autópályán. A fideszes honatya az útra rátelepedett ködöt örökítette meg. „Köd előt

Budapest az élen, az egyik megyében drasztikus a koronavírus-növekedés

Liner
-
 Ma 06:01Életmód

Müller Cecília országos tisztifőorvos újabb fontos számokat közölt, melyek között vannak jobb és rossz hírek is. Az egyik megyében nagyon erőteljes volt a növekedés a 47. hétre.

Kigyulladt egy bódé a Szentmihályi út mögött

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres bódé a XV. kerületi Szentmihályi út mögötti erdős területen. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet, jelenleg az utómunkálatokat végzik. Az egység egy gázpalackot hozott ki az épületből.

Szabó Magda is felkerült Elena Ferrante negyvenes könyvajánló listájára

Az írónő 40 kedvenc, nők által írt könyvét szedte össze egy listára.

Optimista versenyképességi tükröt tart elénk az MNB

Ha a most kiadott jelentés mögé nézünk kiderül, nem annyira a gazdaság versenyképessége, hanem az azt célzó programok, ígéretek sokasága nőtt inkább az elmúlt egy évben.

Elengedik a lakbért a járvány idejére Eleken

Beol
-
 Tegnap 19:09Belföld

A fizetés alóli felmentést a megfelelő igazoló dokumentumok csatolásával, írásban kérhetik az elekiek.

Szabó Magda Az ajtó című regényét is beválogatta Elena Ferrante a kedvenc 40 olyan regénye közé, amit nők írtak

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb írónője összeszedte kedvenceit. Világsztárok és kevéssé ismert szerzők egy nagyon jó listán.

Elena Ferrante megnevezte 40 kedvenc női íróját

Zadie Smith, Sally Rooney és számos olasz klasszikus van Elena Ferrante listáján. A lista alapján vásárolt könyvekből pedig független könyvesboltok részesülnek.

Tassi Atika nagylelkűsége is kevés volt a dobogóhoz Esteban Guerrierinek

Eurosport
-
 Tegnap 18:05Sport

Összefoglaló a harmadik Motorland Aragoni futamról.

Egyik borvidék sem annyira összetett, mint Tokaj – Bárdos Saroltát a Mandiner kérdezte

Bor és Piac
-
 Tegnap 16:55Gazdaság

A Tokaj Nobilis tulajdonosa és borásza a patinás borvidék jelenéről és jövőképeiről beszélt a portálnak adott interjújában. Néhány részlet az interjúból: Mi, fogyasztók is észrevesszük,...

Az Országos Kórházi Főigazgatóság és ami mögötte van: „Jenei Zoltán nem egy született Mészáros Lőrinc”

Az Országos Kórházi Főigazgatóság létrejöttével megszűnik az ÁEEK, és bár a főigazgatói posztot egy Pintér Sándor által is nagyra becsült ember tölti be, a tényleges irányítást nem adja ki a kezéből a belügyminiszter.

Változás a KWS Magyarország élén: Szanyi István lett a vállalat új ügyvezető igazgatója

A KWS Magyarország Kft. örömmel jelenti be, hogy a cég ügyvezető igazgatói pozícióját 2020. október 26-tól Szanyi István tölti be. A kereskedelmi igazgatói feladatokat Pallós Mihály látja el.

Michelisz Norbiék 6 millió forinttal támogatják a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórházat

A világkupa-győztes autóversenyző is részt vett versenysorozata jótékonysági kampányában, és nagyon örül, hogy egy magyar kórház is kaphatott a szezon során összegyűjtött 100 ezer eurós adományból.

Wtcr: Micheliszék a Bajcsy Kórháznak gyűjtöttek

A WTCR-pilóták és az Eurosport Events jóvoltából több, mint 6 millió forint támogatást kap a Bajcsy-Zsilinszky Kórház a Covid–19 elleni harchoz.