Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sok helyen azért nem rakják ki a kétnyelvű helységnévtáblákat, mert a település neve magyarul és szlovákul is ugyana…

A dokumentumot, amelynek szerzői a 2019-2020-as időszakot vizsgálva mérték fel a kisebbségi nyelvhasználati jogok gyakorlását, múlt héten hagyta jóvá a kormány. A kisebbségi kormánybiztos hivatala által készített felmérés szerint az érintett községek 8 százaléka azért nem állított kétnyelvű helységnévtáblákat, mert a település neve az…

Szobrot rongált két kamasz Dombóváron

Origo
-
 Ma 17:19Belföld

Azt mondta a két 15 éves fiú, hogy jó bulinak tűnt.

Szabadon mozoghatunk két napon át?

A jelenleg érvényes kormányrendeletek szerint január 25-ére és 26-ára nem vonatkozik a kijárási korlátozás. A kormányhivatal sajtóosztálya úgy tájékoztatta a TASR-t, hogy ezzel a következő ülésén foglalkozik a kormány.

Karácsony két kézzel szórja Budapest pénzét

Nehéz mit kezdeni azzal, hogy a városvezetés most a tehetetlenségéről tesz vallomást, beismerést – fejtette ki Fürjes Balázs.

A szomszédjához kiérkező mentőautóból lopott, két év fegyházra ítélték

A visszaeső tolvaj a lopáskor egy tablettel, pénzzel, bakkártyával és igazolványokkal lett gazdagabb, de lebukott, így bíróság előtt felelt a tettéért.

Az értéke két év alatt a 12,5-szeresére nőtt: 35 meccsen 35 gólt rúgott, sztárklubok állnak érte sorba

Blikk
-
 Ma 16:37Foci

2020-ban a legjobb fiatal futballista lett, a Golden Boy-díjat nyerte el. A Slazburg 8 millió euróért szerezte meg, majd egy évvel később 20 millióért adta el a Dortmundnak.

Két szakaszban zajlik a Budapesti Atlétikai Stadion kivitelezése

A tavaly december óta épülő stadionhoz ideiglenes lelátót is építenek, amit az atlétikai világbajnokság után lebontanak.

Okos autók fejlesztéséért fogott össze két cég

VG
-
 Ma 16:16Gazdaság

A digitalizáció, az okos műszerfalak, az önvezető technológiák és az alacsony szén-dioxid-kibocsátást célzó fejlesztések területein folytatnak együttműködést.

Lionel Messit két mérkőzésre tiltották el

Tizenkét meccset is kaphatott volna az argentin.

Életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy kétéves gyermek Borsodban

Arcára borította a zsíroldót. Anyja pénzbüntetésre számíthat.

Mintegy 200 millió forint támogatásból épült meg Cegléd két kerékpárútja

Cegléd Város Önkormányzata a "Kerékpárutak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása Pest megye területén" elnevezésű pályázaton "Kerékpárutak építése Cegléden" címmel nyert, mintegy 200 millió forint vissza nem térítendő támogatásból épített meg két új kerékpárutat. « A képtár…

Ötszázhatvankilenc község állított kétnyelvű helységnévtáblát

Szlovákiában 638, kisebbségek által is lakott község köteles kétnyelvűen feltüntetni a település nevét a helységnévtáblákon. Az érintett önkormányzatok 89 százaléka, 569 tesz eleget ezen kötelezettségének, derül ki a szlovákiai nemzeti kisebbségek nyelvhasználatáról szóló ötödik jelentésből. A dokumentumot, amelynek szerzői a 2019-2020-as…

Messit mindössze két meccsre tiltották el

Előzőleg sokkal komolyabb büntetés nézett ki az ütésért kiállított játékosnak.

Elhunyt a Két pasi - meg egy kicsi producere: szívroham következtében távozott az élők sorából

65 éves korában szívrohamban meghalt David Richardson amerikai író és producer.

KÉPEK: A helyszínen fogták el a kisigmándi réztolvajokat, most felelniük kell

Egy 60 éves és egy 28 éves férfit értek tetten lopás közben egy Kisigmánd közelében levő műhelyben. A páros rézcsöveket és műszaki cikkeket akart elvinni.