Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 149 hír

Ötcsillagos luxushotel épülhet a vidéki város tópartján: ezek a tervek

HelloVidék
-
  Ma 19:05 Utazás

A beruházók vállalták, hogy felújítják az önkormányzati területen lévő játszóteret és az erdei tornapályát, valamint kommunális helyiségekkel szerelik fel a közelben lévő szabadstrandot.

Hétfőn sem voltak topon a debreceni sofőrök

Elkerülhető balesetekhez kellett vonulnia a rendőröknek. Két közlekedési baleset is történt 2020. május 25-én Debrecenben, mert a járművezetők helytelenül választották meg a követési távolságot. Fokozott óvatossággal és körültekintéssel ezek a balesetek is elkerülhetőek lettek volna – figyelmeztet a rendőrség. Egy férfi közlekedett…

Ezekkel a csalásokkal manipulálják a Top 100-at PC-n

Leet
-
  Ma 16:30 Gaming

A legtöbb online multiplayer játékban vannak csalók. Sajnos ezeknek az egyedeknek az okoz boldogságot, ha elhitetik magukkal, hogy jók. Ilyenkor felvágnak azzal, hogy milyen magas szintet képviselnek, mikor azonban teljesíteni kéne, akkor elbújnak az ágy alá. Szerencsére a konzolokon nem ütik fel a fejüket, de PC-n csalásokkal manipulálják a…

Jövőre kétszer kapnak pluszpénzt a nyugdíjasok az emelésen kívűl

Jövőre három százalékkal növelik a nyugdíjakat – derült ki a 2021-es költségvetési törvényjavaslat benyújtásakor. Most 142 ezer forint az átlagos öregségi nyugdíj, vagyis ekkora járandóságnál havi 4 ezer forint pluszt kap egy nyugdíjas – tudta meg a 24.hu.

Rekordok dőltek, ismét tarolt a TV2

Ripost
-
  Ma 12:10 Bulvár

A 21. műsorhét is a TV2 sikereitől volt hangos. A csatorna hétből hét napot nyert az egész napra vonatkozó közönségarányokat tekintve.

Újabb enyhítés Budapesten kívül

Ismét szolgáltathatnak zenét a vidéki vendéglátóhelyek - közölte a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete (MZTSZ) kedden az MTI-vel.

Top 8 legrosszabb autós trend a mai világból  

Alapjárat
-
  Ma 10:51 Autó-motor

Autós irányzatok, amelyeket sürgősen el kéne végre felejtenie az autóiparnak.  

Ilyen az, amikor Tóth Vera topless strandol húga társaságában

Nuus
-
  Ma 10:48 Bulvár

Igaz, mindezt ötévesen teszi, mikor is testvére, Tóth Gabi meg kétéves, de mindketten iszonyúan cukik.

Koronavírus: új ország került a fekete toplista élére

Brazília megelőzte az Egyesült Államokat a napi új koronavírusos halálozások számában. Dél-Amerika egésze ugyanakkor eddig jól vészelte át a vírust Európa gócpontjaihoz képest a hivatalos adatok szerint.

Brit toplista: megállíthatatlan az Animal Crossing

Ezúttal sem történt trónfosztás az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistáján. Csupán két új cím került fel az első tíz cím közé, de sem a Maneater, sem pedig a Saints Row: The Third - Remastered nem jutott fel a pódiumra.

Elemző: Az ellenzék egyfajta szerepzavarban toporzékol

Szánthó Miklós szerint mára a „becstelenség érett csoportnormává” az ellenzék körében,

A kormány krízisstratégiája sikeres, az ellenzék „toporzékol”

Sikeres volt a kormány járvány alatti krízisstratégiája, viszont az ellenzék egyfajta „szerepzavarban toporzékol” – mondta Szánthó Miklós.

Top 40 Pöttöm

Ajkai Szó
-
  Ma 07:30 Életmód

Idén is nagy népszerűségnek örvendett a Pöttöm Polgár fotópályázat, amelyre rengeteg mosolygós, vidám kép érkezett.

Top 10 kedvenc recept múlt hétről

Nosalty
-
  Tegnap 20:30 Recept

Elképesztően sok ember kezdett bele a bodzaszörp gyártásába, mi pedig csak biztatni tudunk titeket, hogy válasszátok a házi minőséget. Nézzük, mik voltak a kedvencek!