Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 93 hír

„Ügyvédek fogják megvitatni a tervemet” – Tesztelőnek álcázott vendégeket engedne debreceni presszójába egy férfi

Blikk
-
 Ma 19:07Belföld

Biliárdasztal-, sörcsap- és kertipadtesztelőt keres egy debreceni presszó. A különös feladatokra jelentkező munkavállalókat napi bejelentéssel, szerződéssel alkalmaznák. Az adminisztrációért 1000 forint díjat számolnak fel és a védőitalért is fizetni kell.

Vadítóan dögös olasz ággal gazdagodott a World of Tanks

A Wargaming belengette a 2021-es év első nagyobb World of Tanks frissítését, amin keresztül egy új ág kerül az olasz tankok színterére, valamint az automata újratárazást is fejleszti az update által a stúdió. Az olasz Heavy ágon több újdonságot is kioldhatunk, és ha kimaxoltuk a vonalat, akkor a Tier X-es Rinoceronte vár rá...

Nagyobb kelet-európai kiállítást hozott össze Hongkongban a budapesti Q Contemporary

Zömmel közép-kelet-európai és kisebb részben kínai művészeket vonultat fel az a kiállítás, amelyet a budapesti székhelyű Q Contemporary mutat be Hongkongban.

Friss trailert kapott a Wonder Boy: Asha in Monster World

Friss kedvcsinálót mutatott be az ININ Games és a Studio Artdink csapata a Wonder Boy: Asha in Monster World kapcsán, aminek köszönhetően teljes feldolgozást kap az eredetileg 1994-ben megjelent Monster World IV. A játék ugyanis azon az alkotáson alapul, egy oldalnézetes platformerre számíthatunk tőle, mely cell-shaded alap...

Digitális platform váltja az EICMA-t? - Kiállítás a világhálón

Újabb gyár jelentette be, hogy a kölni, valamint milánói seregszemle helyett online bemutatókra helyezi a hangsúlyt. Vajon túlélik a járványhelyzetet a nagynevű kiállítások?

Véget ért az első virtuális Educatio kiállítás

Több mint 25 ezer látogatóval zárult a koronavírus-járvány miatt idén online formában megrendezett, 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás.

Jobbik: A vidéki presszók tönkremennek, míg a kaszinótulajok gazdagodnak

Szomorú és elfogadhatatlan, ami a vendéglátósokkal és az ágazatban dolgozó alkalmazottakkal történik.

A skótok és az angolok itták le magukat a leggyakrabban 2019-ben

A skótok és az angolok itták le magukat a leggyakrabban 2019-ben. A hétfőn bemutatott Global Drug Survey nemzetközi felmérés eredménye szerint a skótok évente átlagosan 33,8 alkalommal, az angolok 33,7 alkalommal részegednek le.

Metamorfózis – kortárs művészeti kiállítás

Port
-
 Ma 11:05Kultúra

2021. január 18-tól a római Collegium Hungaricum Facebook oldalán online mutatja be a „Metamorfózis” című kortárs művészeti kiállítást, illetve az azt bemutató saját készítésű kisfilmet, amelyen a kurátor személyesen kalauzolja az érdeklődőket az átalakulás különleges világába.

A skótok és az angolok itták le magukat a leggyakrabban 2019-ben

A skótokat és az angolokat az ausztrálok követik 32 alkoholmámoros alkalommal, majd a dánok 31,3 és a finnek 30,4 alkalommal. A felmérést 2019 novembere és decembere között végezték, 25 országból több mint 90 ezren válaszolták meg a kérdőívet. Ezek az adatok a legaktuálisabbak, amelyek a Global Drug Survey Adam Winstock…

A skótok és az angolok itták le magukat a leggyakrabban 2019-ben - De hol vannak a magyarok?

A skótok és az angolok itták le magukat a leggyakrabban 2019-ben. A hétfőn bemutatott Global Drug Survey nemzetközi felmérés eredménye szerint a skótok évente átlagosan 33,8 alkalommal, az angolok 33,7 alkalommal részegednek le.

A Twitteren már 2019 végén megjelent a koronavírus Európában

Qubit
-
 Ma 10:27Tudomány

Egy friss kutatás szerint a közösségi médiában már azelőtt felbukkant a COVID-19, hogy hivatalosan megérkezett volna Európába: a 2014 és 2020 márciusa között posztolt tweetekben 2019 végén többször fordult elő a tüdőgyulladás kifejezés, mint korábban bármikor.