Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 94 hír

Egy hónapon át látható a József Dezső Szakkör kiállítása a Vigadóban

A tavaly nyáron készített tájképeikből válogatott a József Dezső Szakkör nyolc tagja a Magyar Kultúra Napján megnyitott kiállításra. A Vigadó üveges körfolyosóján egy hónapon keresztül tekinthetők meg a nagyrészt Gyulát megjelenítő festmények. Marosán Rózsa, a József Dezső Szakkör vezetője elárulta, nagy tervekkel indultak a tavalyi évnek,…

Véget ért az első virtuális Educatio kiállítás

Több mint huszonötezer látogatóval zárult a koronavírus-járvány miatt idén online formában megrendezett, 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás.

Még nyáron is csak a 2019-es utasforgalom harmada várható Európában

Rontotta előrejelzését a Repülőterek Nemzetközi Tanácsának európai divíziója: idén 25 milliárd euró bevételkiesésre számíthatnak a légikikötők, az utasszám is kevesebb lehet a korábban becsültnél.

Véget ért az első virtuális Educatio kiállítás

A járvány miatt online formában megtartott rendezvényen - melyen a továbbtanulási lehetőségekről tájékozódhattak a diákok - 25 ezer érdeklődő vett részt.

Ilyen volt az Educatio Online Kiállítás 2021-ben

Duol
-
 Ma 13:00Megyei

2021. január 21 – 23. között került megrendezésre Magyarország legnagyobb oktatási kiállítása az Educatio Kiállítás.

Online kiállítás és díjátadó az Erdős Renée Házban

Az Erdős Renée Ház minden évben megrendezi a rákosmenti képzőművészek magyar kultúra napi tárlatát. A járványhelyzetre tekintettel idén először az alkotók és a művészetkedvelők személyes jelenléte nélkül nyitották meg a kiállítást, ennek ellenére fel sem merült a szervezőkben a gondolat, hogy elhalasszák az 1996 óta hagyománnyá…

Áprilisban nyílik az első idei kiállítás

Jelena Ognjatović, az intézmény szakmunkatársa elmondta, hogy a Matica srpska Képtár 2020 elején dinamikus és sikeres évre számított, és számos kiállítást, valamint egyéb programot tervezett, készített elő, ám a koronavírus-járvány márciusi megjelenése módosította az elképzeléseket, és a galéria mindennapjait is. A pénteki sajtótájékoztatón…

ÉVOSZ: az építőipar idei teljesítménye elérheti a 2019-es szintet

Az építőipar teljesítménye az idén elérheti a 4500 milliárd forintot, ami a járványhelyzet előtti, 2019. évi szintnek felel meg - mondta Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnöke hétfőn az MTI-nek.

Idén érheti utól 2019-es önmagát az építőipar

ÉVOSZ: az építőipar idei teljesítménye elérheti a 4500 milliárd forintot.

Idén visszatérhet a 2019-es csúcsteljesítményhez az építőipar

Az ÉVOSZ sajtóanyaga elsősorban a lakásépítések dinamikus növekedésére fókuszál.

TV-reklámot kapott a Super Mario 3D World

Gamekapocs
-
 Tegnap 20:00Gaming

A Nintendo a hibrid konzoljára is elhozza az eredetileg még Wii U-ra megjelent Super Mario 3D Worldöt, méghozzá Bowser's Fury kiegészítővel egy kosárban. A megjelenéshez közeledve most két rövid reklámot is kapott a játék Japánban.

Kiállítás nyílt Kiskunmajsán, az egykori kenyérsütő házban

Baon
-
 Tegnap 17:21Kultúra

Különleges kiállítással gyarapodott a majsai tájház, ahol szinte megelevenedik a hajnali kenyérsütések illata.

Milliókat kaszinózott el a falu pénzéből a polgármester, a tiltás ellenére is kinyit egy presszó

Átlátszó
-
 Tegnap 14:37Belföld

Kard ki kard! – Egy nagykanizsai presszós bejelentette, hogy február 1-én kinyit A nagykanizsai Resti Presszó & Söröző a

Közel 300 kiállítás van a hátuk mögött

Boon
-
 Tegnap 13:30Kultúra

Negyvenöt éves a diósgyőri alkotóközösség. A képzőművészek nemcsak Magyarországot járták be, de a világ számos országába is elvitték hazánk és Miskolc kulturális jó hírnevét.

Négy gól, egy kiállítás és döntetlen a Budafok és az Mtk összecsapásán

NSO
-
 Tegnap 13:20FociMagyar fociFTC

Budafokon találkozott egymással a két újonc a labdarúgó NB I 17. fordulójában, de amíg az MTK az élbolyban tartózkodik, a Budafok a tabella alján. A remek első félidőben az MTK szerzett előnyt, de megtartani nem tudta, így döntetlennel ért véget a találkozó.