Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

Elképesztően durvának tartják a szakszervezetek az új munkaügyi ötletet

Közösen kérik a képviselőket, hogy ne fogadják el a kétéves munkaidőkeretre

Durván átszabta a nyári táborokat a járvány: nem feltétlenül rossz irányba

Pénzcentrum
-
  Ma 10:32 Gazdaság

Bár a koronavírus-járvány több szempontból is befolyásolta a táborpiacot, mind a táborszervezők, mind a szülők megtesznek mindent azért, hogy a gyerekek az elmúlt évekhez hasonló vakációt, tábori élményt élhessenek meg. Az idei kínálatról

Durván megdobta a munkanélküliséget a karantén Németországban

Áprilisban csaknem 120 ezerrel nőtt a munkanélküliek száma Németországban csak a koronavírus ellenes korlátozások miatt egy friss tanulmány szerint. Ekkora növekedésre korábban nem volt példa. Spanyolországban a járvány kezdetén 300 ezerrel emelkedett az álláskeresők száma.

Van egy ország, ahol durván beütött egy második koronavírus-hullám

Világszerte 6 382 952 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban. Az új gócpontok között egy olyan is van, ahol a járvány régóta pusztít és most ismét erősen terjed.

Hat premiert tervez új évadában a Zenthe Ferenc Színház

Emellett egy ifjúsági, egy gyermek- és három felolvasószínházi bemutatót, összesen 11 új darabot láthatnak a nézők. Simon Lajos igazgató a keddi sajtótájékoztatón elmondta: az előadásokat két helyszínen, a nagyszínpadon és a Zenthe Szalonban mutatják be. Szeptember 18-án állítják színpadra a Tanulmány a nőkről című zenés vígjátékot,…

Durván megugrott a családon belüli erőszakok száma a karantén ideje alatt

A világjárvány okozta karantén és a tartós bezártság a kapcsolatokra is erősen hatott, az utóbbi hónapokban drasztikusan megnőtt a családon belüli erőszakok száma.

Rudolf Péterék a lakásukban tartják a premiert

Indirekt
-
  Tegnap 14:30 Belföld

Élőben közvetít a Madách Színház Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter otthonából. A házaspár előadását interneten nézhetjük. A Csehov házaspárt játsszák Carol Rocamora Örökké fogd a kezem című művében, a bemutató június 4-én lesz, a rendező Szirtes Tamás. A kényszer szülte különleges előadás az első darabja lesz a teátrumok bezárása…

Hat premiert tervez új évadában a Zenthe Ferenc Színház

Hat premiert tervez a 2020/21-es évadban a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház, ahol ezek mellett egy ifjúsági, egy gyermek- és három felolvasószínházi bemutatót, összesen 11 új darabot láthatnak a nézők.

Hat premiert tervez új évadában a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház

Hat premiert tervez a 2020/21-es évadban a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház, ahol ezek mellett egy ifjúsági, egy gyermek- és három felolvasószínházi bemutatót, összesen 11 új darabot láthatnak a nézők – ismertették kedden sajtótájékoztatón.

Donáth Anna durván beleszállt a kormányba

ATV
-
  Tegnap 11:36 Belföld

Újabb közpénzmilliárdokat dob a szemetesbe a kormány, írta Facebook-oldalán a politikus.

Teljesen kiakadt Billie Eilish: most durván kiosztott mindenkit

Blikk
-
  Tegnap 08:48 Bulvár

George Floyd halála után az Egyesült Államok egész területén tüntetésekbe kezdtek az emberek, s több híresség is felszólalt már az eset kapcsán. Most Billie Eilish mondta el a véleményét.

A 18 éves Billie Eilish durván kiosztotta azokat, akik azt hangoztatják, hogy mindenki élete számít

Elmagyarázta, hogy miért problémás a jelenlegi helyzetben ezt a szöveget használni a Black Lives Matter helyett.

Ezt látni kell: durván megöregedett Lengyel Tamás

BorsOnline
-
  20.06.01 16:45 Színes

Szerencsére csak mókázott a színész...