Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem áll jól az európai szélsőjobb szénája

Az európai szélsőjobb időnként saját maga legnagyobb ellensége, amint azt a holland és észt populisták kudarca igazolja – írja The Financial Times. A lap azonban hozzáteszi, hogy természetesen még korai lenne leírni az ilyen csoportosulásokat.

Változékony időt jósolnak – de semmi sem biztos…

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 0 és +5 fok között várható.

Lengyel kamion akadt fenn Nagykerekinél: ez a rakomány biztos, hogy nem volt a fuvarlevélen

A rendőrök tíz határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában, írja a police.hu.

Az Európai Bizottság elnöke behajtja az elmaradt oltóanyagokat: erre szólította fel a vakcinagyárat

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke felszólította az AstraZeneca oltóanyaggyártó vállalat vezérigazgatóját az unióval kötött szerződésekben foglaltak teljesítésére és a koronavírus elleni vakcina kiszállításának felgyorsítására – jelentette be a testület illetékes szóvivője hétfőn.

Szigorítana az utazási szabályokon az Európai Bizottság

Továbbra is megkövetelnék a negatív tesztek felmutatását határátlépésnél.

Egy valaki biztos nem hallgathatta nyugalommal és lelkesen Jakab Péter évértékelőjét és bejelentését: Orbán Viktor

A Jobbik elnöke évet értékelt és egyúttal bejelentette: miniszterelnök-jelöltként indul az ellenzéki előválasztáson. Legkésőbb október 23-án egy színpadon fog állni az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje és 106 képviselőjelölt, hogy együtt váltsanak kormányt és együtt váltsanak korszakot.

Általános jelenség a vakcinahiány az európai országokban

Belgiumban napokon belül több mint egy hónapra bezár az ország, megtiltják, hogy bárki átlépje az ország határait, hacsak nem elengedhetetlen célból utazik. Így próbálják megfékezni a mutánsvírusok elterjedését – hangzott el az M1 Ma reggel című műsorában.

Tavaly már a megújuló források aránya volt a legnagyobb az Európai Unió áramtermelésében

A megújulók először nyomták le a fosszilis energiaforrásokat, de a fordulat tartós lehet. Csökken az atomenergia mértéke is.

Európai Parlament: mi történt 2021 első plenáris ülésén?

Az Európai Parlament idei első plenáris ülésén a képviselők átláthatóságot kértek a Covid19 oltási szerződésekkel kapcsolatban és üdvözölték Joe Biden amerikai elnöki beiktatását.

Az AstraZeneca csökkenti az Európai Uniónak szánt oltóanyag-ellátmányt

A brit–svéd érdekeltségű vállalat pénteken jelentette be, hogy gyártási gondok miatt 60 százalékkal, 31 millió adagra csökkenti az első negyedévben az Európai Uniónak szánt oltóanyag-ellátmányt. A szóvivő elmondta: a bizottság elvárja, hogy az AstraZeneca betartsa a szerződésben foglaltakat, ez elengedhetetlen az uniós lakosság biztonságára…

Biztos spanyol győzelem a tartalékos magyar válogatott ellen a kézi-vb-n

Az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság I. számú középdöntős csoportjának utolsó fordulójában Spanyolország biztos győzelmet aratott a tartalékos Magyarország ellen. A spanyolok már az első félidőben nagy különbséggel vezettek, nekünk csak a kozmetikázás jutott. Ezzel eldőlt, hogy a magyarok szerdán 20.30 órától Franciaországgal…

Már biztos, ebben az európai országban is meghatározóvá válik a mutálódott vírusváltozat

Az új típusú koronavírust először Nagy-Britanniában azonosították, ez a változat a korábbiaknál fertőzőképesebb.

Az Európai Bizottság elnöke az AstraZeneca orrára koppintott

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke hétfőn telefonbeszélgetés keretében felszólította az AstraZeneca oltóanyaggyártó vállalat vezérigazgatóját az unióval kötött szerződésekben foglaltak teljesítésére és a koronavírus elleni vakcina kiszállításának felgyorsítására - jelentette be a testület illetékes szóvivője hétfőn az MTI szerint.

Keményen szigorítana az Európai Bizottság az utazási szabályokon

Minden, nem elengedhetetlennek minősülő utazást megtiltanának az unión belül.

Brutális utazási szigorítással állt elő az Európai Unió

Az Európai Bizottság azt javasolta a tagállamoknak, hogy szigorítsák beutazási szabályaikat, hogy csökkentsék a koronavírus és mutációi terjedését az unióban.