Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 161 hír

Elektromos autózással, kilométerenként egy forinttal fákra gyűjthetsz

Tavasszal a beérkező összegből a 10 millió Fa Alapítvány közreműködésével tervez fákat ültetni a GreenGo e-carsharing szolgáltató.

Képtelen letenni a cigit? Segítünk leszokni erről a káros szenvedélyről

Blikk
-
 Ma 18:00Bulvár

Akár cigarettafüggő valaki, akár nem, tudja, hogy a dohányzásról leszokni nem könnyű. Sokan megfogadják, hogy az új évben leteszik a cigit, most segítünk abban, hogy ezt a jó tervet sikerüljön véghez is vinni.

Akkumulátoros elektromos vonatokat tesztelnek Amerikában

A dízelvonatok kiváltása nagy mértékben csökkentheti a károsanyag-kibocsátást.

Felvirágozhat az elektromos buszok magyarországi gyártása

A kormány bejelentésének értelmében 2022-től csak elektromos buszok beszerzésére nyerhető majd el támogatás a 25 ezeresnél nagyobb településeken, ennek következtében a járműállomány a klímavédelem jegyében még korszerűbbé válhat néhány éven belül. Hazánkban jelenleg egyedül a Goldi Mobility Kft.-nál készülnek hazai…

Az F1-nek egyesülnie kell a Formula E-vel, véli az elektromos sorozat vezére

Origo
-
 Ma 13:00Forma1

Úgy véli, a Forma-1-nek elektromossá kell válnia, és ez sokáig csak így lesz megoldható.

Elektromos autóként születhet újjá a legendás DeLorean

PCWorld
-
 Ma 12:30Infotech

Ahová mi megyünk, ott nincs szükség belső égésűre.

Hogyan fog a jövőben viselkedni a Nap, és ez milyen hatással lesz a Föld elektromos áramköreire és a műholdakra?

Több mint ezer évre visszamenőleg rekonstruálta a Nap aktivitását egy nemzetközi kutatócsoport, így már 969-ig maradéktalanul vissza tudják követni azt.

Hogyan fog a jövőben viselkedni a Nap, és ez milyen hatással lesz a Föld elektromos áramköreire és a műholdakra?

Több mint ezer évre visszamenőleg rekonstruálta a Nap aktivitását egy nemzetközi kutatócsoport, így már 969-ig maradéktalanul vissza tudják követni azt.

Yamaha + Motori Minarelli = elektromos Fantic

A Motori Minarelli és a Yamaha története sokadjára fonódik össze az idő kusza vektorán. A kilencvenes évek óta – csak nettó sokkolásként mondom, hogy az 30 éve volt – használnak a japánok kisebb motorkerékpár és robogó Minarelli erőforrásokat, illetve vettek részt a blokkgyártó beszállító fejlesztéseiben. A Yamaha Motor Europe most…

5 perc alatt teljesen feltölthető elektromos autó?

Az elektromos autók terjedése megállíthatatlannak

Az elektromos autók után megérkezett a hidrogén őrület – Már most is lufi lehet?

Az elektromosautó-gyártók után úgy tűnik, megérkezett az újabb piaci őrület is, amely a hidrogénnel kapcsolatos cégeket érinti. Sokan nagy jövőt jósolnak ennek az energiahordozónak, amelynek rendkívül széles körű a felhasználási lehetősége az üzemanyagoktól az elektromos berendezésekig. Ehhez pedig megfelelő a politikai…

Elektromos autók gyártására áll át az Audi, de mi lesz a Győrben is gyártott plug-in hibridekkel?

Markus Duesmann Audi-vezér jelentette be, hogy az A4, A6 és A8-as modelleknél felhagynak a belső égésű motorokkal és elektromos meghajtásra állnak át – írja a Telex az Electrivere hivatkozva.

Mi történik az utolsó szál cigaretta elszívása után?

KamaszPanasz
-
 Tegnap 19:28Életmód

Nagy elhatározásra jutottál, ha úgy döntöttél, leteszed a cigarettát. Talán nem is gondolnád, de a szervezeted már 20 perc múlva pozitívan reagál a füstmentességre. Lássuk, mi történik, ha nem gyújtasz rá ezentúl.

Videó – végső teszten a tisztán elektromos BMW i4

A tisztán elektromos meghajtású Gran Coupé modellben a mérnökien precíz irányíthatóság, a vérpezsdítő kanyarsebesség, a kimagasló menetkomfort és a remekbe szabott kidolgozás egyesül.