Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 257 hír

Jövőbe tekint a Szegedi Szabadtéri Játékok

f21
-
  Ma 17:45 Színpad

Nehéz időszak áll a Szegedi Szabadtéri Játékok mögött, hiszen a koronavírus-járvány miatt a Dóm téri előadásokat le kellett mondaniuk.

Így várják a látogatókat Magyarország népszerű turisztikai célpontjain

Origo
-
  Ma 17:45 Gazdaság

Új, látványos élményfürdő, mozgókoncert, tágas strandok és gyönyörű tájak.

Marokkói férfit fogtak Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

Népszerűek a szedd magad eperföldek

ma7.sk
-
  Ma 15:45 Határtalan

A gazdálkodók szerint a hideg májusi időjárás nem hatott jól az eper korai érésére. A lédús gyümölcs idén május végére érett be, az utolsó tavaszi héten megnyitottak a mátyusföldi szedd magad eperföldek is. A fogyasztók soha nem látott érdeklődést mutatnak a hazai gyümölcs iránt, az eperföldek többsége csak pár órát tud nyitva tartani,…

Dokumentumfilmmel készül a Makói Városi Televízió Trianon 100. évfordulójára

Promenad
-
  Ma 15:03 Színes

Június 4.-én, 19 órakor lehet először látni a Magyar ember nem felejt – Csanád nemzetsége visszakapja ezeréves múltját című dokumentumfilmet, amelynek képi világa is különleges lesz, tudtuk meg Kisistók Tímea divízió vezetőtől és Borka Péter rendező-operatőrtől.

300 közlekedési dolgozójának kér bértámogatást Szeged

Magyar Narancs
-
  Ma 12:00 Belföld

Az utasforgalom csökkenése miatt a Szegedi Közlekedési Társaság munkatársai felét nem tudja teljes munkaidőben foglalkoztatni, a kormány bértámogatását kéri. Költségeit azzal is próbálja faragni az önkormányzati társaság, hogy dolgozók juttatásait átmenetileg felezi, kifizetéseket csúsztat, de ez se kompenzálja a havi 100 milliós bevételkiesést.

Zeneszerző-pályázatot hirdet a Budapesti Vonósok és a Szegedi Tudományegyetem

Fidelio
-
  Ma 11:20 Zene

Új művek komponálására hívja a 18-35 év közötti magyar zeneszerzőket a Magyar Művészeti Akadémia, a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Kar és a Budapesti Vonósok Kamarazenekar, az alkotásokat szeptember 1-je éjfélig várják.

Népszerű kikapcsolódási hely a Balaton olvasóink körében

Zaol
-
  Ma 11:00 Megyei

Megkérdeztük olvasóinktól, hogy melyik szabadtéri helyszínen kapcsolódnak ki szívesen.

Trianoni szabadulószobát terveztek szegedi tanárok

A szegedi Dugonics András Piarista Gimnázium két tanára a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulóján a járványhelyzethez és a távoktatáshoz igazodva egy olyan szabadulószobát tervezett, amely a diákokon kívül elérhető a nagyközönség számára is. A szabadulószoba lényege, hogy különböző választható karakterek (például gróf…

Eljegyezték a népszerű énekesnőt:, Leigh-Anne Pinnock-ot: "Hozzámegyek a lelki társamhoz, álmaim férfijához"

Eljegyezték a népszerű énekesnőt:, Leigh-Anne Pinnock-ot: "Hozzámegyek a lelki társamhoz, álmaim férfijához"

Trianoni szabadulószobát terveztek szegedi tanárok

A Dugonics András Piarista Gimnázium két oktatója jóvoltából.

Marokkói migráns Szegednél

Marokkói migráns Szegednél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 01., h - 08:20 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

Kilóg A Lúdláb Fazekas, Benkó, Fábián, Zságer-Varga: Matyi elszabadul, avagy sok lúd disznyót győz / Szegedi Nemze…

Revizor
-
  Tegnap 22:27 Kultúra

A fiatal, tanulni és a világot megjavítani vágyó munkaerő csomagol és indul külföldre, miután a sötét nagyúr bezáratta az iskolákat meg a kórházakat. Ezekre nincs pénz, helyette viszont futja szoborállításra meg látványépítkezésre. Hol járunk vajon? Jászay Tamás Írása.