Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 23 hír

Atp-vb: Zverev tagadja, hogy mobilozott volna meccs küözben

NSO
-
  Tegnap 11:46 Sport

Alexander Zverev cáfolta, hogy a mobiltelefonját nézegette volna a londoni ATP-világbajnokság szerdai versenynapján a Sztefanosz Cicipasztól elszenvedett veresége során. Nem ez lett volna az első eset.

Atp-vb: Zverev tagadja, hogy mobilozott volna meccs közben

NSO
-
  Tegnap 11:46 Sport

Alexander Zverev cáfolta, hogy a mobiltelefonját nézegette volna a londoni ATP-világbajnokság szerdai versenynapján a Sztefanosz Cicipasztól elszenvedett veresége során. Nem ez lett volna az első eset.

"Hiába tagadják, létszámstop van a kórházakban"

ATV
-
  Tegnap 07:06 Belföld

Hiába tagad az ÁEEK, a Magyar Kórházak- és Rendelőintézetek Szövetségének (MKRSZ) titkára szerint igenis van létszámstop, a levelet saját maga is látta. Balaton Péter az ATV Start című műsorában azt elmondta, hogy az orvosok és nővérek esetében is jelentős a létszámhiány. Előbbiek esetében pedig még komolyabb gondot okoz, hogy pont a…

A tömeggyilkosságokkal vádolt Haszan F. tagadja bűnösségét

Haszan F. büntetőpere szerdán szigorú biztonsági intézkedések közepette kezdődött meg a Fővárosi Törvényszéken.

Tagadja a rendőrség, hogy nem foglalkoztak volna a brutálisan megvert miskolci nővel

HVG
-
  19.11.13 19:57 Belföld

Közleményt adott ki a rendőrség, amelyben azt írják, nem igaz, hogy átnéztek volna a felismerhetetlenre vert nőn, amikor kihallgatták.

Tagadja bűnösségét Haszan F.

Tagadja bűnösségét a tömeges kivégzésekkel, terrorcselekménnyel és emberiesség elleni bűntettel vádolt szír férfi.

Tagadja bűnösségét a tömeggyilkosságokkal vádolt Hasszán F.

Hasszán F. büntetőpere szerdán - szigorú biztonsági intézkedések közepette -kezdődött meg a Fővárosi Törvényszéken.

Tagadja bűnösségét Hasszán F., a tömeggyilkosságokkal vádolt szír férfi

Azt mondta, az Iszlám Állam "be akarta ugyan sorozni", de inkább vállalta a börtönt.

Tagadja bűnösségét a tömeggyilkosságokkal vádolt szír férfi

Tagadta bűnösségét a tömeges kivégzésekkel, terrorcselekménnyel és emberiesség elleni bűntettel vádolt szír férfi a Fővárosi Törvényszéken - szigorú biztonsági intézkedések között - szerdán megkezdődött büntetőperben.

Tagadja bűnösségét a tömeggyilkosságokkal vádolt szír férfi

Tagadta bűnösségét a tömeges kivégzésekkel, terrorcselekménnyel és emberiesség elleni bűntettel vádolt szír férfi a Fővárosi Törvényszéken – szigorú biztonsági intézkedések között – szerdán megkezdődött büntetőperben. Az előkészítő ülésen ismertetett vádirat szerint Haszán F. Szíriában a polgárháború idején az Iszlám Állam…

Tagadja bűnösségét a tömeggyilkosságokkal vádolt Haszán F.

A vádirat szerint a szír férfi az Iszlám Állam terrorszervezet katonája volt, egy kisebb egységet irányított, és 2015-ben részt vett egy nyilvános lefejezésben és több kivégzésben.

Tagadja bűnösségét a szír férfi

Tagadta bűnösségét a tömeges kivégzésekkel, terrorcselekménnyel és emberiesség elleni bűntettel vádolt szír férfi a Fővárosi Törvényszéken.

Tagadja bűnösségét a tömeggyilkosságokkal vádolt Haszan F.

Tagadja bűnösségét a tömeges kivégzésekkel, terrorcselekménnyel és emberiesség elleni bűntettel vádolt szír férfi, Haszan F. büntetőpere szerdán - szigorú biztonsági intézkedések közepette -kezdődött meg a Fővárosi Törvényszéken.

Tunézia központi bankja tagadja az „e-dinár”-ral kapcsolatos híreket

Kriptoworld
-
  19.11.13 14:05 Gazdaság

A Tunéziai Központi Bank (BCT) tagadja a híreket, miszerint egy központi bank által kibocsátott digitális valután (CBDC) dolgozna. A BCT hivatalos közleménye arra a hírekre érkezett válaszként, miszerint Tunézia az