Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 206 hír

Hiller István: Nem akarok baloldali Fideszt

A jelenlegi kormány a politikai és a gazdasági tér elfoglalása után 2018 óta az intellektuális tér meghódításának kísérletét folytatja. Interjú.

Borgulya István: Ha kimondtam a nevem, tudták, ki vagyok

Veol
-
 Ma 11:00Sport

A Honvéddal bajnok és kupagyőztes egykori olimpiai válogatott labdarúgóval, a Balatonfüred NB III-as csapatának edzőjével beszélgettünk.

Elrendelte Biden az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatérését

Rendeletet írt alá Joe Biden új amerikai elnök az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatéréséről szerdán a Fehér Ház átvétele után tett egyik első lépéseként, megsemmisítve ezzel republikánus elődje, Donald Trump egyik legsúlyosabb döntését.

„Nem akarok baloldali Fideszt”

Ellenzéki pártok értékfelfogása az oktatás ügyében szinte azonos, ám kultúra terén vannak értékkülönbségek, nagy kihívás ezeket összehangolni - mondta Hiller István, az MSZP választmányi elnöke.

Na, de mit adott a Fidesz a 40-es, diplomás szingliknek? És az elvált anyáknak?

HVG
-
 Ma 07:00Gazdaság

A jövedelmi statisztikák szerint a gyerekes és a gyerek nélküli háztartások közti olló záródott a NER-évek alatt, de csak kis mértékben. Az egyszülős családok pedig a rendszer nagy vesztesei közé tartoznak. A Kánaán a nyugdíjasoknak se jött el, a fiatalokra pedig tényleg ráfér némi támogatás.

A Kúria kimondta, hogy Mészáros Lőrinc közszereplő

„A gazdasági életben betöltött szerepét illetően a személyével kapcsolatban a véleménynyilvánítás lehetőségei az átlagosnál jóval tágabbak.”

Leszedette az uniós zászlókat egy fideszes polgármester

Leszedette a közintézményekről az uniós zászlókat Pitvaros fideszes polgármestere – írja a makohirado.hu. Radó Tibor így tiltakozik az ellen, hogy az Európai Bizottság január 14-én arról döntött, nem kezdeményez jogalkotást az őshonos kisebbségek jogait erősíteni kívánó javaslatcsomag alapján, hiába írta azt alá több, mint egymillió uniós polgár.…

A bíróság kimondta: Mészáros Lőrincnek tűrnie kell, közszereplő

A Válasz Online pert nyert Mészáros Lőrinc üzletemberrel szemben. A Kúria kimondta: Mészáros közszereplő. Két éve perelte be Mészáros Lőrinc a lapot A Válasz Online 2018 őszén írt cikket Ránk küldték Mészáros Lőrinc embereit: viszik a Heti Válasz-hagyatékot címmel. A cikkben szereplő állítás miatt Mészáros Lőrinc, Felcsút egykori…

Kunhalmi kimondta: a baj az, hogy a Fidesz két hónapig nem csinált semmit

Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt arról, hogy szerinte a kormány késlekedett a szigorításokkal, és most emiatt nincs időnk megvárni a Pfizer további szállítmányait. Kunhalmi Ágnes azzal kezdte, hogy nyár végén is kérték már a kormányt, hogy hozzák meg a korlátozó intézkedéseket, de túl későn…

Kölcsey szobránál emlékezett a szegedi Fidesz a magyar kultúra napjára

SzegedMa
-
 Tegnap 20:12Belföld

Német Ferenc és Chovanecz Kata mécsest gyújtott.

Leszedette az uniós zászlókat egy fideszes polgármester

Leszedette a közintézményekről az uniós zászlókat Pitvaros fideszes polgármestere – írja a makohirado.hu. /Radó Tibor Radó Tibor így tiltakozik az ellen, hogy az Európai Bizottság január 14-én arról döntött, nem kezdeményez jogalkotást az őshonos kisebbségek jogait erősíteni kívánó javaslatcsomag alapján, hiába írta azt alá több, mint…

A Lázár-terv lesz a Fidesz csodafegyvere?

Magyar Hang
-
 Tegnap 19:04Belföld

Öntené a pénzt a vidéki Magyarországra az Orbán-kormány, így akarnak választásokat nyerni.

Fidesz–Kdnp: Emeljék uniós szintre a családvédelmi akciókat!

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 18:24Külföld

A Fidesz–Kdnp európai parlamenti csoportja szerint nincs egységes recept a nemek közötti esélyegyenlőségre, de támogatják a téma előmozdítását.

A Kúria kimondta: Mészáros Lőrinc közszereplő

Hiába nem polgármester már, a státusza attól még nem változott.