Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Emmi: Magyarország követendő példává vált az uniós tagállamoknak

Magyarország 2019-ben radikálisan csökkentette a szív- és érrendszeri betegségekben jelentős szerepet játszó transzzsírsavak mennyiségét az élelmiszerekben, ezzel követendő példává vált az uniós tagállamoknak - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) vasárnap az MTI-vel.

Magyarország elmúlt száz évének egyik legnagyobb kulturális fejlesztése a Liget Budapest

hirado.hu
-
  Ma 14:23 Belföld

Amikor Széchenyi István építette a Lánchidat, valamint amikor az Országház építése is szóba került, nagyon sokan ellenálltak, és kritizálták a megvalósulást. Napjainkban hasonló helyzet alakult ki a Liget Budapest projekttel kapcsolatban.

Latolgatási tilalmat vezetnek be az összes magyar kórházban

OLKT
-
  Ma 14:14 Vélemény

Tilos lesz fényképezni és megtippelni a kórházi fertőzések vagy a hiányzó szakemberek számát is. Lassan már a magyar egészségügyi intézmények megfelelő működését veszélyezteti, hogy az újságírók állandóan csak a hasukra ütnek, amikor a kórházi adatokat próbálják megtippelni, Kásler Miklós pedig mindig azt hiszi, hogy megtapsolják…

Magyarországon volt Európa legnagyobb bulinegyede: Kis Konstantinápoly

Promotions
-
  Ma 14:14 Bulvár

A Duna mentén terült el a gigászi látványosság.

Magyar cégek hódíthatják meg az egyik legnagyobb európai szakkiállítást, a Fruit Logistica expót!

TechWorld
-
  Ma 14:08 Infotech

S A számos érdekes technológiai újdonságot is tartogató Fruit Logistica kiállításon 2020-ban is jó pár magyar vállalattal találkozhatnak az érdeklődők. Mi is megírtuk korábban, hogy 2020. február 5. és 8. között rendezik meg a zöldség- és gyümölcstermesztési szektor egyik legnagyobb éves seregszemléjét, ahol rengeteg innovatív technológia és…

A magyar légierő Gripen flottája miatt adott ki közleményt a HM

Hírklikk
-
  Ma 14:07 Belföld

A magyar légierő Gripen flottája 2019. december 17-től újra a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisra települ – írják. A vadászgépek 2019. május 7-től fél évig Pápán állomásoztak, így a gyakorló- és kiképzőrepülések mellett a készenléti szolgálatot is a pápai bázisrepülőtérről látták el. A visszatelepülés ideje alatt, illetve az ideiglen

Magyar fogások tapasban újragondolva

marie claire
-
  Ma 14:00 Életmód

Az Andrássy út 41. alatt található egykori Klassz Bisztrót Forrai Miklós és csapata gondolta újra, hogy Andrássy Food and Wine néven nyissa meg ismét a nagyközönség számára.

Zsírozás helyett: energiamezők lehívása magyar kártyával

A magyar kártya, más néven Tell-kártya, 32 vagy 36 lapos, a legismertebb magyar kártyajátékok eszköze. Alapvetően játékra, nem jóslásra találták ki, ám a különböző jóskártyákhoz hasonlóan alkalmas arra, hogy saját energiamezőnk és a lapok segítségével információkat hívjunk le az ezoterikus „közös tudatból”.

Itt áll feketén-fehéren: ebben a hónapban van a legtöbb öngyilkosság Magyarországon

HelloVidék
-
  Ma 14:00 Életmód

Az évszakok váltakozása számos módon befolyásolhatja a mentális egészségünket. A tél egy egészen különleges évszak, hiszen ebben az időszakban valahogy minden azt sugallja, hogy ideje lecsendesedni, pihenni és együtt tölteni az ünnepeket a családunkkal. Persze ez nem mindig megy ilyen könnyen, az ajándékvásárlás, a tömeg és az…

Végre jó híreket tett közzé a magyarországi Opel-gyár

Új fejezetéhez érkezett a motorgyártás a szentgotthárdi Opel-gyárban, 2020-ban ugyanis megkezdik a PSA fejlesztésű három hengeres, benzines turbómotor gyártását. Erre nagy szükség van, hiszen az elmúlt években jelentős visszaesés következett be a hazai üzem termelésében.

Világhírű képzőművész lehet a magyar focista

ATV
-
  Ma 13:58 Bulvár

Kabát Péter a #Bochkorban indította el művészi karrierjét.

Ferenc pápa a magyarországi Eucharisztikus Kongresszus fontosságát hangsúlyozta

A szeptemberben Budapesten esedékes 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) fontosságát hangsúlyozta Ferenc pápa a Szent Péter téren advent harmadik vasárnapján mondott beszédében.

Jónak lenni jó! - A koraszülöttek mentését támogatja a magyar közmédia egész napos műsora

A koraszülöttek mentését támogatja az idén a közmédia Jónak lenni jó! című vasárnapi jótékonysági műsora, amelynek kedvezményezettje a 30 éve működő Peter Cerny Alapítvány.

Tarantino filmjei a '60-as és a '70-es évek magyar zenéivel sokkal jobbak

Kellene már a mesternek küldeni egy jóvágású válogatáskazit a magyar beatkorszak legjobbjaiból. Látni vagy inkább hallani fogod, miért.

Hihetetlen dolgokat épít a magyar srác Legóból, erre nem számítottál

Nuus
-
  Ma 13:18 Divat

Mikor játszottál a kis kockákkal utoljára? Mit építettél? Panelházakat biztos nem.