Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Segítik a rigácsi lakókat

Veol
-
 Ma 11:00Megyei

Kamionnyi ruhaadomány érkezett ősszel a 210 lakosú községbe, a helyiek többször válogathattak belőle.

Ez a könnyen beszerezhető kis készülék segít a járvány idején - kimutatja, menjünk-e orvoshoz

A koronavírusjárvány-időszakban egyre nagyobb a kereslet az otthon használható készülékre, ami kimutatja, mennyi a vér oxigénszintje. Az érték rögtön elárulja, ha baj van, a test minden sejtjének szüksége van ugyanis oxigénre. Mint ismert, a Covid-19-fertőzés felső légúti megbetegedéseket, tüdőgyulladást okoz, az ujjra csíptethető pulzoximéter segí

Segítsünk! Megzsarolták Péter Szabó Szilviát – A Blikknek mondta el, mi történt és mi a helyzet most

Blikk
-
 Ma 10:58Bulvár

Péter Szabó Szilviával az A38 állóhajón találkoztunk. Rendhagyó élő bejelentkezésünkben az énekesnő a Blikk olvasóinak tett bejelentést.

Telefonra költözik a Corvinus – hiánypótló applikációval segíti hallgatóit az egyetem 

BDPST24
-
 Ma 10:49Életmód

a corvinusos diákok mostantól egy új és letisztult felületen keresztül érhetik el a legfontosabb egyetemi információkat a MyCorvinus mobilappon elérhető a tanév pontos menetrendje, az egyetemi órarend, a kurzusadatok és a kapott érdemjegyek az applikáció a tanulmányi ügyintézést is felgyorsítaná a jövőben Egyszerűbbé és átláthatóvá teszi…

ENSZ: Jövőre még többen szorulhatnak humanitárius segítségre

A nemzetközi szervezet az észak-etiópiai Tigré tartományt fenyegető ivóvízhiányra is figyelmeztetett.

Mesterséges intelligencia: Segít vagy elpusztít?

Mi is pontosan az AI? Mennyire veszélyes a mesterséges intelligencia? Milyen kihatással van ránk jelenleg? Vajon tényleg leigázhatja a világot, ahogy azt a hollywoodi filmekben láthatjuk? Ezekre a kérdésekre igyekszem megtalálni a választ a következő sorokban. A mesterséges intelligencia eredete Rendkívüli tempóban fejlődik napjainkban a…

Segítenek a létai polgárőrök, ahol csak tudnak

A Létavértesi Polgárőr Egyesület is aktívan vesz részt a koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzet kezelésében.

Lezárt ügy: Maya és Stefi, a két szabolcsi szolgálati eb is segítette a bizonyítást

Lezárt ügy: Maya és Stefi, a két szabolcsi szolgálati eb is segítette a bizonyítást Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 10:21 Azonosították a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy nyírbátori dohányboltba.

A Karma (is) segített – mentés az óceán közepén

November 30-án kora délután a Vendée Globe egyszemélyes földkerülő vitorlás versenyen Kevin Escoffier vészjelzést adott le, mert hajója gyorsan süllyedt, a szkipper pedig kénytelen volt átszállni a mentőtutajába. Négy versenytársa sietett a segítségére. Az események gyors egymásutánban követték egymást (az időpontokat Utc-ben adtuk meg).…

Magyar cég innovációja segíti a nemzetközi sportóriást

VG
-
 Ma 10:14Gazdaság

A világ legnagyobb sportszerforgalmazója korábban ausztriai és a szerbiai indulásában is a Laurel Cégcsoport megoldásaira támaszkodott.

Természetvédelmi kapacitásfejlesztés öt balkáni országban magyar segítséggel

Természetvédelmi kapacitásfejlesztésbe kezd öt balkáni államban (Albánia, Észak-Macedónia, Koszovó, Montenegró és Szerbia) a debreceni székhelyű BioAqua Pro Kft. és a Magyar Természettudományi Múzeum.

A biológia egyik legnagyobb rejtélyét oldották meg a mesterséges intelligencia segítségével

HVG
-
 Ma 08:36Infotech

A biológusok egyik nagy álma, ha előre tudhatnák, hogyan változik egy fehérje alakja, és lesz belőle egyedülálló, háromdimenziós forma – a mesterséges intelligencia ebben is jónak tűnik.

Sertéspiac: az erős március sem segített

Nem jók a számaink, folyamatosan romló teljesítményt nyújt a sertéspiac.