Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Autópálya díjak Bosznia-Hercegovinában 2020 - mennyibe kerül Boszniában az autópálya matrica 2020-ban?

ProfitLine
-
  Ma 18:30 Gazdaság

Boszniai autópálya djíjak 2020-ban. Boszniában a magyar autópályákon megszokott matrica-rendszer nincsen, így matrica árak sincsenek. Bosznia-Hercegovina autópálya rendszer és fizetési módok 2020.

Sáskajárás fenyegeti Ugandát, Dél-Szudánt és Etiópiát

A mostani az elmúlt 25 év legsúlyosabb sáskainváziója az Afrika szarvának is nevezett régióban.

Sáskajárás fenyegeti Ugandát, Dél-Szudánt és Etiópiát

A mostani az elmúlt 25 év legsúlyosabb sáskainváziója a régióban.

Sáskajárás fenyegeti Ugandát, Dél-Szudánt és Etiópiát

Stephen Njoka, az egyiptomi vándorsáskák megfékezésére szakosodott kenyai szervezet (DLCO) igazgatója beszámolt róla, hogy a rovarok, amelyek 2019 decemberében Kenya északi részén kezdték meg pusztításukat, megindultak az ország délnyugati része felé. A szakértő rámutatott: a megelőző intézkedések hiánya, valamint a…

Sáskajárás fenyegeti Ugandát, Dél-Szudánt és Etiópiát

A jelenleg Kelet-Afrikában pusztító egyiptomi vándorsáskahadak Uganda, Dél-Szudán és Etiópia felé haladhatnak tovább – mondta el egy illetékes pénteken a ...

Az iszlám dzsihád az egész világot fenyegeti

Origo
-
  Ma 10:40 Külföld

A Migrációkutató Intézet legújabb tanulmánya az Iszlám Állam jövőjét vizsgálja.

Túlsúly és mozgáshiányos életmód:ezek fenyegetik leginkább a magyarok egészségét a következő években

A magyar társadalom egészségi állapota kulcsfontosságú az ország teljesítőképessége szempontjából, hiszen az idő előtti megbetegedések nemcsak munkaerőpiaci kiesést, hanem komoly egészségügyi kiadásokat is jelentenek a költségvetés számára.

Ezek fenyegetik leginkább a magyarok egészségét a következő években

A magyarok egészségét befolyásoló kockázati tényezők között a túlsúly és a mozgáshiányos életmód a legfontosabbak az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) kutatásának eredményei alapján. A III. Innovatív Gyógyszeripari Körképből kiderül, hogy a szakemberek szerint a következő 10 évben némileg növekedhet a magyarok…

Kiderült, milyen veszélyek fenyegetik a magyarok egészségét

A túlsúly, valamint a mozgáshiányos életmód jelentik a magyarok egészségét fenyegető főbb kockázati tényezőket egy új felmérés szerint.

Túlsúly és mozgáshiányos életmód: ezek fenyegetik leginkább a magyarok egészségét

A magyarok egészségét befolyásoló kockázati tényezők között a túlsúly és a mozgáshiányos életmód a legfontosabbak az AIPM kutatásának eredményei alapján.

Ezek fenyegetik leginkább a magyarok egészségét a jövőben

A magyarok egészségét befolyásoló kockázati tényezők között a túlsúly és a mozgáshiányos életmód a legfontosabbak egy friss kutatás szerint.

Most a koronavírus fenyegeti a turizmust?

Turizmus.com
-
  Tegnap 09:16 Külföld

Csütörtök délelőtt a Google-n több mint 2 millióan kerestek rá a koronavírus szóra, ami jelzi, milyen sokan aggódnak a Kínából indult betegség miatt.

Új vírus terjed, Európát még nem fenyegeti

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 06:05 Külföld

A világ egyre több országában óvintézkedésekkel, így repülőtereken elhelyezett figyelmeztető plakátokkal készülnek az új típusú koronavírus terjedésére.