Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az M0-s autóútat javítják, így a szokásosnál is lassabb lesz

Index
-
 Ma 07:08Belföld

Egyre telítődnek a fővárosba vezető főbb útvonalak, de jelentős torlódásra egyelőre nincsen.

MSZP: emeljék az álláskeresési járadék időtartamát és összegét!

Az MSZP szerint 80 százalékos bértámogatást kéne adni azoknak, akik elbocsátás előtt állnak.

Súlyemelés: Sokan összerogynak a tét alatt – Nagy Péter

NSO
-
 Ma 07:03Sport

Nagy Pétert felspannolta a 16. bajnoki cím lehetősége, és már az üres rudat megemelve tudta, nem lesz gond. Végre középpontba kerülhet a négy hónapos Lara.    

Nem lehet összekötni a költségvetést jogállamisági vitákkal

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter keddi parlamenti bizottsági beszámolóján Vigh László zalai országgyűlési képviselő is kérdést tett fel Rogán Antalnak.

Újra itt a vásárlási idősáv – Jól vizsgáztak a 65 év alattiak Vas megyében, nem mentek boltba 9 és 11 óra között

Kedd éjféltől ismét vásárlási idősávot kaptak a 65 év felettiek. Ezúttal azonban ők egész nap vásárolhatnak, a fiatalabbak pedig hétköznapokon 9 és 11 óra, hétvégéken pedig 8 és 10 óra között. Olvasóink egyetértenek a bevezetett korlátozásokkal, sőt, van köztük olyan is, aki tovább szigorítaná azokat.

Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a tudomány és a kutatás területén

Együttműködő robotok vagy más néven kobotok további automatizálási lehetőségeket teremtenek a tudomány és a kutatás területén. Jellemzőjük, hogy szűkös termelési területen, emberek közvetlen közelében is képesek a munkavégzésre, a feladatok és új feladatokra történő átcsoportosítás gyors kivitelezésére, valamint intuitív a…

Árokba borult egy gépkocsi az Abony és Tószeg közötti úton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi szerda reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, az Abony és Tószeg közötti úton. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a szolnoki hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre.

A NER magángépe végigrepkedte Európát ősszel is, nem mindenki számára zárták le a határokat szeptemberben

A magyar kormány nem javasolja az állampolgároknak a külföldi utazást szeptember elseje óta, de a fideszesek nyugodtan mehetnek, rájuk nem veszélyes a vírus. Nyilván itt is minden egyes út államérdekből történt és halaszthatatlan volt. Ősszel is körbejárta Európát az OE-LEM lajstromjelű magángép. A fideszes vezetőket és a NER gazdasági…

Sok dologra kaphatnak pénzt a vállalkozások – összeszedtük, mire

Jónéhány pályázati lehetőség megjelent az elmúlt időszakban a cégek számára. Most egy csokorba gyűjtöttük, milyen kiírások láttak napvilágot, mekkora keretösszeggel, és meddig lehet jelentkezni az egyes programokra.

Hétmillió autóját hívja vissza a GM hibás légszákok miatt

A problémát ismételten a Takata által gyártott gázgenerátorok okozzák.

A Fidesz trükkökkel verne éket az összefogásba, de nem fog sikerülni

A kormány már két hete átírta a választási törvényt, hogy biztosítsák Orbán örök hatalmát, de még veszélyben érzik magukat. Emiatt egy álfüggetlen képviselő javaslata nyomán durván megnehezítenék a listaállítást.

Két határsértő egy vonaton

Két határsértő egy vonaton Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 05:18 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Kelebián. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Az automatizálás lehetőségei a tudomány és a kutatás területén

Együttműködő robotok vagy más néven kobotok további automatizálási lehetőségeket teremtenek a tudomány és a kutatás területén. Jellemzőjük, hogy szűkös termelési területen, emberek közvetlen közelében is képesek a munkavégzésre, a feladatok és új feladatokra történő átcsoportosítás gyors kivitelezésére, valamint intuitív a…

Beyoncé és Taylor Swift csap össze a januári Grammy-díjátadón

Queen B kilenc, míg Taylor hat jelöléssel indul neki a gálának.

Űrtechnológiával szerelt vonatra tennék a kórházi férőhely nélkül maradt betegeket

ma.hu
-
 Ma 04:30Infotech

Az ICUtrain kórházvonat első tesztjei 2021 első felében várhatók.