Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 276 hír

Borzalom: Vonat gázolt el egy férfit, teljesen szétroncsolódott a lába

A sebesült alsó végtagja teljesen szétroncsolódott, és beszorult a vonat alá. A tűzoltók szabadították ki őt. A mentősökkel közösen stabilizálták az állapotát, majd a mentőautóba helyezték a sérültet, aki eszméleténél volt. A helyszínen négy füleki tűzoltó vett részt a mentésben. A baleset miatt ideiglenesen szünetelt a vasúti közlekedés.   TASR

Itt a Kormányrendelet! Ezekre az üzletekre vonatkozik csak az idősek vásárlási idősávja

Időskorú honfitársainkra vonatkozó védelmi intézkedések a következők:

Ilyet sem sűrűn látni: különleges mozdony érkezik Magyarországra

A járművet a világ legnagyobb vasúti járműgyártó vállalata, a kínai CRRC Zhuzhou mérnökei tervezték.

Csak a 65 évnél idősebbekre vonatkozik a vásárlási idősáv

Magyarország kormánya részleteket is közölt a kedd 0 órától érvénybe lévő új rendeletről, melynek értelmében visszatér az idősek vásárlási idősávja.

Nem minden boltra vonatkozik az időseknek fenntartott idősáv

Megjelentek a részletei a koronavírusjárvány elleni védekezés miatt elrendelt idősek vásárlási idősávjának a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében és a Magyar Közlönyben is kihirdették a rendeletet. A rendelet szerint keddtől minden hétköznap (hétfőtől péntekig) 09.00 óra és 11.00 óra között, illetve hétvégén (szombaton és…

Ezekre az üzletekre vonatkozik a vásárlási idősáv

Már keddtől érvényes az új rendelkezés, amelyet Orbán Viktor jelentett be.

Ezekre az üzletekre vonatkozik a vásárlási sáv

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményt adott ki a reggeli bejelentéssel kapcsolatban.

Sorossal, migránsokkal, brüsszeli bürokratákkal riogat a KDNP-s politikus

Soros György továbbra is minden erővel rá akarja kényszeríteni Európára a bevándorlást, a brüsszeli politikusok és bürokraták pedig segítenek neki – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában. Hollik István szerint nemrég az unióban egy konferenciát tartottak a bevándorlásról. Az…

Vonat elé ugrott egy férfi Füleken

Vélhetően egy helyi lakos ugrott a vonat elé a füleki kisállomásnál.

Busszal és vonattal utazta át Olaszországot a nizzai merénylő

Térkamerák felvételei segítségével rekonstruálta az olasz terrorellenes nyomozóigazgatóság (Digos) a Nizzában október 29-én késeléses merényletet elkövető Brahím Iszávi részletes útvonalát a Corriere della Sera napilap hétfői ismertetése szerint.

A nizzai merénylő busszal és vonattal utazott végig Olaszországon

Brahím Iszávi távolsági autóbusszal és InterCity vasúti járattal utazott végig Olaszországon, és jutott el kevesebb mint két nap alatt a franciaországi Nizzába.

A nizzai merénylő busszal és vonattal utazott végig Olaszországon

Térfigyelő kamerák felvételei segítségével rekonstruálta az olasz terrorellenes nyomozóigazgatóság (Digos) a Nizzában október 29-én késeléses merényletet elkövető Brahím Iszávi részletes útvonalát a Corriere della Sera napilap hétfői ismertetése szerint.