Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 325 hír

Presser Gábor: Ezért nem jött össze az LGT-nek a nemzetközi siker

A Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész, Presser Gábor elárulta, hogy mi lehetett az oka annak, hogy a hazai zenei élet egyik legnagyobb zenekara, az LGT nem ért el nagyobb sikereket külföldön.

Hajnali hiba okozott gondot a vonatközlekedésben

infoVáros
-
 Ma 10:11Megyei

Műszaki hiba miatt hosszabb menetidőre kellett számítaniuk az esztergomi vasútvonalon utazóknak kedden reggel és délelőtt.

„Mintha egy jégtáblán sodródnék!” – mondja a Borsnak az egymilliárdos csalással vádolt Sándor, akinek mindkét lábát …

Már több mint hat éve történt a baleset, de a Cs. Sándor ellen indított büntetőper még mindig nem zárult le. Sőt, a csütörtöki ülésen egy újabb bírócsere miatt kis túlzással minden kezdődhet elölről.

„Esélytelenek voltunk” – Presser Gábor vallomása a nemzetközi sikerről: ezért nem jött össze az Lgt-nek az amerikai á…

A Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész a legendás magyar zenekar amerikai túrájáról osztott meg háttérinformációkat.

Az elektronikus számlára vonatkozó legfontosabb szabályok 2.

Adó
-
 Ma 06:30Gazdaság

Az elektronikus számla alkalmazásának feltétele a számlabefogadó beleegyezése, illetve az EDI rendszer alkalmazása esetén a felek előzetes, írásbeli megállapodása. Fontos hangsúlyozni, hogy a számlabefogadó beleegyezésének nem feltétlenül kell formális módon történnie.

Már hat emeletes vonattal utazhatunk

Hétfőtől hat emeletes vonat közlekedik a két legforgalmasabb elővárosi vonalon; négy a váci, kettő a ceglédi vonalon – közölte a Máv Zrt. az Mti-vel. A

A pozitív hős – Thury Gábor jegyzete

NSO
-
 Tegnap 22:32Vélemény

Az MTK kipipálva, jöhet a Barca! Ezzel a címlappal jelent meg a Nemzeti Sport vasárnapi száma az FTC örökrangadón aratott 2–0-s győzelme után. Aztán

Presser Gábor szerint a sikerek ellenére ezért voltak esélytelenek a tengerentúlon

ATV
-
 Tegnap 21:16Belföld

Presser Gábor szerint a koronavírus-járvány következményei hosszú ideig velünk maradnak. A zenész erről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt.

Bőrkanapén vonaglik szexi szerelésben Natalia Oreiro

Origo
-
 Tegnap 17:01Bulvár

Egykor a magyar tévézők nagy kedvence volt.

A 2021. évi adócsomag - Szabó Gábor online előadása a kamarában

Hiros
-
 Tegnap 16:42Gazdaság

Szabó Gábor, a Nav Dél-Alföldi Tájékoztatási Osztály osztályvezetője tartott online előadást hétfő délután, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében. A 2021. évi adócsomagról szóló előadást a regisztrált résztvevők online követhették, miközben írásban kérdéseket is tehettek fel az előadónak.

Zacher Gábor: „Úgy állok a problémákhoz, hogy azokat meg kell oldani”

Szimpatika
-
 Tegnap 16:35Vélemény

Zacher Gábor megkérdőjelezhetetlen szaktekintély, de nem voltam biztos abban, hogy könnyű dolgom lesz, ha vele beszélgetek. Végül azonban életem egyik legkellemesebb interjúélménye volt a vele való találkozás.

Kapusból billentyűs – a bonanzás Menczel Gábor és a sport

NSO
-
 Tegnap 16:01Sport

Édesapja, Menczel Iván olimpiai bajnok labdarúgó volt, ő maga is kapusként ifjúsági válogatottságig jutott, de aztán hirtelen a zene került nála a középpontba. Menczel Gábor, a Bonanza Banzai-jal ért el frenetikus sikereket, ám most már csak magának játszik.

Havasi Gábor kilobbizta: Végre felújítják a Kossuth Lajos utcát

Ez a lényeg
-
 Tegnap 15:39Vélemény

Évek óta várjuk a katasztrofális állapotú út megújulását. Havasi Gábor nem csak ígért, cselekedett is!