Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 460 hír

Felismerné Bayert és Semjént ezen a negyven évvel ezelőtti fotón?

Blikk
-
  Ma 20:41 Bulvár

Semjén Zsolt egy régi fotót osztott meg a közösségi oldalán, amelyen Bayer Zsolttal, Szabó-Sipos Barnabással és Litkey Erikával látható.

Az ünnepekre még tartalék vonatokat is készültségben tart a Máv

A vasúttársaság közleményben hívja fel a figyelmet arra, hogy gyorsan megtelnek a kegyeleti ünnepeken és az őszi szünet utolsó napján, ezért azt tanácsolják, hogy időben vásárolja meg mindenki a menetjegyét.

Komoly döntés elé állíthatja Hamiltont az F1-es pilóták fizetésére vonatkozó új szabály

Kénytelen hosszú távban gondolkodni a mezőny legjobban kereső versenyzője.

Volvo-per: Csizi Péter, Bánki Erik és Páva Zsolt bíróság elé idézését kérte az elsőrendű vádlott

Október 28-án délelőtt megkezdődött Kaposváron egy előkészítő tárgyalással a pécsi Volvo-per, mely előtt a per másodrendű vádlottja, Csengő András egy hosszas és indulatoktól sem mentes sajtótájékoztatót tartott, az ülésen viszont csak ügyvédje vett részt.

Napi cuki: fülön csípték a jegy nélkül utazó cirmost a vonaton

fmc
-
  Ma 18:30 Színes

Ha csak egy videót nézel meg ma, akkor ez legyen az: mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, úgy szállt fel a kalandvágyó cicus egy vonatra, ám miután a kalauz felfedezte a potyázót, készségesen lekísérte a szerelvényről. Nem volt jegye, és hát a szabály, az szabály!

Dienes Pál távozik, Vizdár Zsolt ül le az UFC padjára

Teol
-
  Ma 17:36 Sport

Elköszönt Dienes Páltól, az NB III-as felnőttcsapat vezetőedzőjétől a Szekszárdi UFC vezetése. Helyét a megye kettes gárdát dirigáló Vizdár Zsolt foglalja el.

Takács Zsolt: Demográfiai kegyelemdöfés a járvány a japán gazdaságnak

Mandiner
-
  Ma 17:31 Gazdaság

A Japánban hosszú ideje fennálló demográfiai válságot még tovább ronthatja a koronavírus, pedig már így is a japán a legidősebb társadalom a világon.

Az Európai Bizottság az európai minimálbérekre vonatkozó uniós irányelv-javaslatot terjesztett elő

A harmadik legkisebb uniós minimálbér a magyar, a visegrádi országok között a legkisebb.

Takács Zsolt: Megerősödve mászik ki Dél-Korea a recesszióból?

Mandiner
-
  Ma 17:16 Gazdaság

Dél-Korea gazdasága erősebben és gyorsabban jöhet ki a koronavírus okozta recesszióból, mint a többi fejlett ország. A fellendülés motorja az export, de fontos volt az is, hogy sikeresen ellenőrzés alá vonták a járványt az országban.

Az Európai Bizottság az európai minimálbérekre vonatkozó javaslatot terjesztett elő

Az Európai Bizottság az európai minimálbérekre vonatkozó uniós irányelv-javaslatot terjesztett elő az Európai Unión belüli munkavállalók tisztességes megélhetésének biztosítására - közölte Ursula von der Leyen, az uniós bizottság elnöke.

Az európai minimálbérekre vonatkozó uniós irányelv-javaslatot terjesztett elő az Európai Bizottság

Von der Leyen azt mondta, a koronavírus-járványt követő fellendüléshez, valamint a méltányos és erős gazdaság megteremtéséhez elengedhetetlen, hogy az Európai Unióban biztosított legyen a tisztességes megélhetés, és ebben a minimálbérek alapvető szerepet játszanak. A megfelelő szinten megállapított minimálbérnek nemcsak pozitív…

Az Európai Bizottság az európai minimálbérekre vonatkozó uniós irányelv-javaslatot terjesztett elő

Brüsszel – Ezt közölte Ursula von der Leyen, az uniós bizottság elnöke szerdán.

Érdemes előre megvenni a vonatjegyeket

A felkészülés és a megnövelt kapacitások ellenére nem árt előre gondolkodni, és időben megvenni a jegyeket a kegyeleti ünnepekre.