Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Szávay Ági újra nagy versenyen jut szóhoz

Lokál
-
  Ma 05:30 Sport

Szávay Ági újra nagy versenyen jut szóhoz. Igaz, nem a pályán, az egykori kiváló teniszező a budapesti Fed-kupa-döntőnek, a világ legrangosabb női teniszcsapatversenyének nagykövete.

2022 lesz Orbán bukásának éve?

Zsúrpubi
-
  20.02.22 18:00 Belföld

Néhány hónap alatt sokat változtak a dolgok, az októberi választásokkal pedig tényleg elindult valami. Erre a következtetésre jutott a taktikaiszavazas.hu. Szó sincs légből kapott becslésről.

"Hard Fought Victory" - Az R6S bukása és felemelkedése!

Esport 1
-
  20.02.22 15:00 Gaming

A fejlesztők merőben eltértek a korábbi Tom Clancy's Rainbow játékokban látott sémától, viszont az indulásnál úgy tűnt nem jó irányban haladtak tovább.

Csillagainkban a hiba: egy mozgalom tündöklése és bukása

Mérce
-
  20.02.22 06:30 Vélemény

Az Öt Csillag Mozgalmat vezető Luigi Di Maio nem csak az alapító Vaffanculo-Day-eit hagyta hátra, hanem azt az álláspontot is, hogy a hatalomvágy nem előzheti meg az emberek szolgálatát.

Völner árulta el, mi lesz a harmadik kérdés a "nemzeti konzultációban"

Szerinte "vannak, akik azt mondják, hogy az erőszakos bűnözőket is büntetésük letöltése előtt ki kell engedni a börtönből".

Völner: Eltérőek a vélemények a feltételes szabadlábra helyezésről

A feltételes szabadlábra bocsátásáról is elmondhatják véleményüket a Nemzeti Konzultáció résztvevői.

Völner: A büntetések letöltésének jogi hátteréről is véleményt mondhatnak az emberek

Az államtitkár kiemelte: ezek a fontos ügyek is szerepelnek a nemzeti konzultációban+VIDEÓ

Nincs okuk kétségbeesni? Ezt mondta a szakértő Harry hercegék pénzügyi bukásáról

Bár II. Erzsébet királynő megtiltotta, hogy a Harry herceg és felesége, Meghan Markle által felépített brand a közismert Sussex Royal néven fusson tovább, a sussexi hercegi pár ennek ellenére is alaposan megszedheti magát.

Völner Pál: Az ellenzéknek fontosabbak a bűnözők, mint az áldozatok

Ma tárgyalja a parlament a börtönbiznisz kifizetéseinek leállítását.

Beomolhat a világ egyik legnagyobb vulkánja, ami 3000 évvel ezelőtt okozott hatalmas lavinát

168 Óra Online
-
  20.02.19 18:26 Külföld

Egy új vizsgálat alapján összeomolhat a világ egyik legmagasabb aktív tűzhányója – írja a 24.hu az IFLScience nyomán. A szakértők szerint a folyamat veszélyes földcsuszamlást indíthat be.

Völner Pál: A mai ellenzék a kormányoldallal nem hajlandó együttszavazni

Június közepéig több ezer megítélt kártérítés kifizetését függeszti fel a kormány, ha a héten a Parlament elfogadja az erről szóló törvénymódosítást – mondta a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában Völner Pál

Völner Pál: Az ellenzéknek a bűnözők fontosabbak, mint az áldozatok

„A mai ellenzék a kormányoldallal nem hajlandó együttszavazni, hogyha nem valami brüsszeli előterjesztés van a Parlament előtt” – fogalmazott az Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkára.

Völner Pál: A mai ellenzék a kormányoldallal nem hajlandó együttszavazni

Völner Pál közölte, a kormány több megoldáson is dolgozik, azért, hogy szeptemberben már ne lehessen perelni a rossz börtönviszonyok miatt az államot.

A volt elnök a magyar származású milliárdos kérésére indíthatott eljárást

Barack Obama a multimilliárdos tőzsdespekuláns kérésére kötelezte az Fbi-t, hogy indítson vizsgálatot valaki ellen – állítja a Harvard professzor emeritusa.

Az év visszatérője lett minden idők egyik legnagyobb bukásának túlélője

Motorsport
-
  20.02.18 11:54 Sport

A Laureus-díj hétfői átadóján Lewis Hamilton lett az év sportolója, megosztva az elismerést Lionel Messivel. Először osztották meg a díjat két sportoló között, ám nem a hatszoros forma-1-es világbajnok volt az egyetlen, akit Berlinben elismertek.Az év visszatérője díjért a sportvilág legjelesebb képviselői versengtek, Andy Murray teniszező,…