Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

De ki az a Volner János? 

Mint ismeretes, a kormány kezdeményezésére szigorítják a választási törvényt. A javaslat érelmében csak az a párt állíthat országos listát, amely a korábbi 27 helyett 50 egyéni körzetben képes egyéni képviselőt állítani.  Csakhogy Volner János ezt a szigort fokozta, és 71-re emelte a listaállítást feltételét, ami végképp meghatározná az ellenzék in

Völner Pál: Elsőként az áldozatok kaphatják meg a jogos jussukat

A pénz nem mehet az ügyvédek vagy a "jogvédők" számlájára.

Fekete-Győr: Volner javaslata nem befolyásolja a stratégiánkat

HVG
-
 Ma 08:26Belföld

A Momentum elnöke magabiztosan nyilatkozott az ellenzék 2022-es esélyeiről, és kijelentette: ha közös listát kell állítaniuk, akkor úgy fognak tenni.

Volner látszólag magával szúr ki, de nem kell aggódni: a Fidesz majd honorálja a szívességet neki, vagy a Mi Hazánknak…

Nocsak. A Fidesz kapkodva keresi, melyik választási trükk a legjobb neki. A törvényelőkészítő bizottságban támogatták Volner János (azelőtt a Mi

Rooney elárulta, készen állt arra, hogy otthagyja a Manchester Unitedet

Liner
-
 Ma 01:59Sport

Az egykori kapitány most részletesen kifejtette mennyire szerette volna otthagyni a Manchester United csapatát – írja a Goal.

Volner: Nem kényszerítünk senkit az összefogásra

Összenő, ami összetartozik! - ezt mondta a Volner Párt alapítója, a választási törvény módosításáról.

Brutálisan kiakadt a Mi Hazánk a Fidesz és Volner tervén

Novák Előd Facebook-oldalán azt írja, a Mi Hazánk ellen irányul a választási törvény módosítása.

Volner állítása szerint milliárdokat spórolt nekünk, de azt a pénzt sosem fogjuk látni

Az saját magáról elnevezett párt vezetője megmagyarázta, hogy miért szigorítana tovább a választási törvényen.

2022-es választás: Volner ötlete pecsételi meg az ellenzék sorsát

A kormány november 10-én éjjel nyújtotta be a parlamentnek a választási törvény módosítására vonatkozó javaslatát. Pártlista állításához eddig elég volt 27 egyéni jelöltet indítani legalább 9 megyében és Budapesten, ezt emelnék 50-re. Már az akkori javaslat kapcsán is felmerült, hogy az közös listára terelné az ellenzéki pártokat, mert bár…

Megmagyarázta módosító javaslatát Volner János

Több milliárd forintot "megspóroltunk az adófizetőknek" a kamupártok választási rendszerből történő kiiktatásával - mondta a Volner Párt elnöke, annak apropóján, hogy az Országgyűlés igazságügyi bizottsága támogatta a párt elnöke által benyújtott törvénymódosító javaslatot.

Volner egy senki, a választási törvény módosítása surmóság, a kétfarkúakkal koordinálni kell – ellenzéki politikusok az …

Ellenzéki politikusok szerint az ellenzék stratégiáján nem sokat változtat Volner János választásitörvény-módosítója. A volt jobbikos politikust mindennek elmondták, a Kétfarkú Kutyapárttal pedig elkerülhetetlennek tűnik az egyeztetés.

Volner a választási törvény módosításáról: senkit nem kérünk arra, hogy "összegyurcsányozza magát"

Több milliárd forintot "megspóroltunk az adófizetőknek" a kamupártok választási rendszerből történő kiiktatásával - mondta a Volner Párt elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján, annak apropóján, hogy az Országgyűlés igazságügyi bizottsága támogatta a párt elnöke által benyújtott törvénymódosító javaslatot.

A Volner párt elnöke a kamupártokkal magyarázta a választási törvény miatt beadott módosítóját

Volner János azt mondta, hogy olyan határ elé állítják a kamupártokat, ami szinte teljesen ellehetetleníti a működésüket. A képviselő nem érti az ellenzék reakcióját.

Volner: Milliárdos spórolás az adófizetőknek kamupártok kiiktatása

A politikus szerint ezzel olyan határ elé „állítjuk a kamupártokat”, ami szinte teljesen megszünteti, ellehetetleníti a működésüket.

Volner: „Senkit nem kér meg a Volner Párt arra, hogy összegyurcsányozza magát”

Magyar Hang
-
 Tegnap 17:06Belföld

Javaslatával csak a kamupártok működését lehetetlenítené el. Ami az ellenzéki összefogást illeti, „most mindenkinek lehetősége van a közös indulásra, egy listára kerülhetnek.”