Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 258 hír

Itt a magyar sofőrök 10+1 pontja: tartsd be te is, hogy mindenki hazaérjen!

Az Egészségügyi Világszervezet jelentése szerint világszerte évente több mint 1,35 millióan vesztik életüket közúti balesetben, amelyek leggyakrabban gyorshajtás, ittas vezetés és drogfogyasztás, bukósisak, biztonsági öv és gyerekülés

Azt mondta, a bokorban talált egy csecsemőt - így akartak a kislánytól megszabadulni a szülők

Nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon.

Kína mindenkit lehagyott – náluk már házhoz jöhet az önvezető étterem

Indirekt
-
 Ma 18:55Színes

KFC-s és Pizza Hutos önvezető kisbuszokat állítottak forgalomba, amik az éhes járókelőket szolgálják ki. Kína legnagyobb iparvárosában fotózták a teljesen automata járgányokat. A vásárlók egy érintőképernyőn választhatják ki, hogy mit szeretnének, majd a QR-kódos fizetés után kinyílik egy kis ablak, ahol elvehetik a megrendelt árut. A…

De ki az a Volner János? 

Mint ismeretes, a kormány kezdeményezésére szigorítják a választási törvényt. A javaslat érelmében csak az a párt állíthat országos listát, amely a korábbi 27 helyett 50 egyéni körzetben képes egyéni képviselőt állítani.  Csakhogy Volner János ezt a szigort fokozta, és 71-re emelte a listaállítást feltételét, ami végképp meghatározná az ellenzék in

SuliPy-t mindenkinek! Digitális kultúrát is tanítanak a soproni líceumban

Kisalföld
-
 Ma 17:32Megyei

A diákok és tanáraik hatékony együttműködését segítené a SuliPY, amit a Líceum igazgató-helyettese, Szabó-Bakos Gábor dolgozott ki.

„Vigyázzatok magatokra!” – Barta Sylvia mindenkit óva intett

Blikk
-
 Ma 17:22Időjárás

Óvatosságra intett mindenkit Barta Sylvia a sűrű köd miatt.

Mindenkinek volt az iskolában és cserélgetni lehetett, mi az?

Eduline
-
 Ma 17:21Karrier

Szagos radír, scoubidou és beyblade - ha a 2000-res években jártatok általános vagy középiskolába, akkor ti is emlékezhettek a szünetek nagy játékaira, vagy az órák elengedhetetlen kellékeire.

Mindenkit véd a maszk

Általános használatával az amerikai járványügyi hivatal új állásfoglalása szerint el lehetne kerülni a szigorú korlátozásokat.

Andrea Bocelli mindenkit megajándékoz karácsonykor

Nem marad el idei karácsonyi koncertje sem, melyet online közvetítenek majd december 12-én.

Mostantól mindenki ingyenesen hozzájuthat a menstruációs termékekhez Skóciában

„Ez egy fontos üzenet arról, hogy a globális járványhelyzet közepén sem kell letennünk arról, hogy a nők jogait politikai napirendre tűzzük” - mondta a törvényjavaslatot benyújtó képviselő.

Az SZFE, a CEU és az MTA eltiprását emelte uniós tanulmányába a Jobbik szakpolitikusa  

Dr. Brenner Koloman, az Országgyűlés jobbikos alelnöke, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének tagja átfogó, 47 tagállamot érintő jelentést készített az Európa Tanács számára az akadémiai szabadsággal és az egyetemi autonómiával kapcsolatban.

Mindenki betartotta a szabályokat a nyíracsádi liturgián

Haon
-
 Ma 12:49Belföld

A megkérdezett felnőttek elmondták: nekik nem okozott gondot a maszkviselés.

Mindenkit érintő szabályok a Magyar Postán!

Az intézkedés csütörtöktől lép életbe. Emellett egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat majd az ügyféltérben, akárcsak tavasszal.