Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 212 hír

Volner János nem érti, mi a probléma a választási törvénnyel kapcsolatos javaslatával

A HVG megkérdezte, milyen megfontolásból szeretné az összesen tíz taggal rendelkező, külön indulást tervező párt elnöke, hogy 71 jelölt kelljen az országos listához?  Meglepő módosító indítványt támogatott a választási törvénnyel kapcsolatban a Fidesz az igazságügyi bizottságban: nem ők nyújtották be, hanem a korábban Jobbikból és Mi…

Nagy János a helyi vállalkozások támogatását kéri a lakosságtól

Idén a járvány és a nyomában járó válság miatt rengeteg kisebb-nagyobb vállalkozás került nehéz helyzetbe, közöttük sok miklósi is.

Nagy János tájékoztat a házi karantén szabályairól

Azért van erre szükség, mert sajnos előfordult, hogy városunkban olyan gyerek, dolgozó ment napokig közösségbe, aki szoros kontakt személyként házi karanténban kellett volna lennie - közölte a polgármester a város közösségi oldalán.

Nagy Csaba és Hargitai János vajon mikor szólalnak fel a baranyai teleülések védelmében?

Pártállástól függetlenül minden baranyai település önkormányzatát nehéz helyzetbe hozná az Orbán-kormány, ha elfogadják Parragh javaslatát.

Igazságos megítélést Szent II. János Pálnak

Az egykori pápát a pedofília állítólagos eltussolása miatt érő rágalmak terjesztésének megállítására szólítanak fel lengyel egyetemi professzorok.

Grafomán Laci, Letolós János és Szűkszavú Pisti – Kalandok a csetes taktikázás útvesztőjében

WMN
-
 Ma 17:00Életmód

„Férfiként azt gondolom, fontos, hogy megvárassuk azt, aki bejön nekünk, ezáltal nem keltjük benne azt az érzetet, hogy nagyon teperünk, hadd érezze a kihívást. Ez természetesen nem biztos recept, de a legtöbb esetben bejön.” MI VAN?!

A tíz tagú Volner Párt elnöke megpróbálta megmagyarázni, hogy miért a módosítójával szigorítanák tovább a választási …

Volner János javaslata szerint 50 helyett 71 egyéni jelölt kellene a listaállításhoz. Pártjának 75 lájkja van a Facebookon.

Orbán vétója 14 ezer milliárd forint uniós forrástól zárja el hazánkat

Politikai indokok és a lengyelekkel „közösen vívott hónapok” miatt bizonytalan az európai pénzeső.

A tízfős Volner Párt szerint nekik nem probléma, ha 71 jelölt kell az országos listához 2022-ben

Milyen megfontolásból szeretné az összesen tíz taggal rendelkező, külön indulást tervező párt elnöke, hogy 71 jelölt kelljen az országos listához? Megkérdeztük.

“A szeretet a legpontosabb diagnoszta” – Pilinszky Jánosra emlékezünk

1921. november 27-én született Pilinszky János Kossuth- és József Attila-díjas költő. Az ő pályáját idézzük.

Kóbor János Balázs Fecó haláláról: A mi generációnkra már nagyon csapkod a villám

Balázs Fecót gyászolja a magyar zenésztársadalom. Ugyan alig néhány órával ezelőtt derült ki, hogy a népszerű énekes távozott, mégis futótűzként terjedt el az országban a szomorú hír. Fecó művésztársa a szíve mélyén már régóta sejtette, hogy egyszer ez a nap is eljön.

Kaddis Térey Jánosért Törőcsik Franciskával és Prieger Zsolttal a szombathelyi imateremből

Vaol
-
 Ma 12:36Kultúra

Prieger Zsolt (Anima Sound System) és Törőcsik Franciska színésznő Kaddis Térey Jánosért című előadása november 29-én, vasárnap 15 órakor kezdődik a Szombathelyi Zsidó Hitközség imatermében. Közönség természetesen a helyszínen nem lesz – a szombathelyi ősbemutató a hitközség honlapjáról streamelhető.

Volner saját erőből a büdös életbe nem fog összeszedni 71 önálló jelöltet

Lendvai Ildikó úgy reagált arra, hogy a Volner Párt javaslatát, miszerint ötven helyett hetvenegy egyéni képviselőjelöltet kell majd álltani a következő választásokon: „cipőt a cipőboltból, kamupártot a kamupártok ellen. Ezt a javaslatát valaki lediktálta Volnernek, különben a büdös életben nem szedne össze magától hetvenegy egyéni jelöltet.”…