Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Országszerte zártan kell tartani a baromfit

Az országos főállatorvos elrendelte a baromfik zárva tartását Magyarország teljes területén annak érdekében, hogy tovább csökkenjen a vadon élő madarakkal az érintkezés lehetősége, és ezáltal a baromfiállományok madárinfluenza vírussal történő fertőződésének kockázata – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a…

Egyelőre nem indít vizsgálatot Izrael ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság

Neokohn
-
  Ma 14:09 Külföld

Azért dobták vissza, mert az ügyésznő a megengedettnél nagyobb oldalszámban fogalmazta meg a beadványt.

A nő, aki egyszer majd nagyon fogja szégyellni magát

Hírklikk
-
  Ma 14:08 Vélemény

Mészáros Kata. Jegyezzük meg a nevét. Vagy felejtsük el örökre. Ő az a nő, aki egyszer még nagyon fogja szégyellni ezt a mostani televíziós mutatványt. És azok is szégyenkeznek majd, akik erre biztatták. Elvárták tőle, hogy a legrosszabbat hozza ki magából, még az sem kizárt, hogy bátorították.

Ne igyál napi egy pohárnál több gyümölcslevet

Női NetCafe
-
  Ma 14:08 Egészség

Miután egy brit jelentés arra hívta fel a figyelmet, hogy a családok túl sok cukrot fogyasztanak, a legújabb irányelvekben a szakértők azt javasolják, hogy napi egyetlen pohár gyümölcslénél senki se igyon többet.

Szívmelengető animációs kisfilmet csinált az Airbnb a kínai újév alkalmából

Urbanplayer
-
  Ma 14:07 Kultúra

De nem kell kínainak lenned ahhoz, hogy bepárásodjon a szemed.

Elkelt Budapest egyik legdrágább telke

Napi
-
  Ma 14:06 Otthon

Kínai üzletember vette meg a főváros egyik legdrágább telkét. Az úgynevezett Reno Udvar többségi tulajdonrészét a Magyar Nemzeti Bank Alapítványai adták el 22,8 milliárd forintért. A tervek szerint ide változatlanul irodákat, lakásokat és városközpontot terveznek építeni.

Már több mint száz cég segíti a Debreceni Egyetem duális képzését

Dehir
-
  Ma 14:05 Megyei

Debrecen - Negyedjére rendezte meg a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara a duális képzési információs napot.

Átrepült egy autó a szentesi körforgalmon

Egy személy sérült meg, amikor két autó ütközött össze egy körforgalomban.

Készülődhetnek az Apple-rajongók, hamarosan érkezik egy új iPhone

HVG
-
  Ma 14:03 Mobiltech

Ráadásul olcsóbb is. Az iPhone 9 néven emlegetett mobilt már februárban tömeggyártásba küldheti az Apple, hogy a márciusi bemutatóra ez a feladat is ki legyen pipálva.

Kiderült, hogy ki törhette fel a világ leggazdagabb emberének telefonját

A szaúdiak törhették fel Jeff Bezos telefonját – írja a Reuters az Egyesült Nemzetek Szervezetétől származó információkra hivatkozva. Állítólag a cél az volt, hogy a Bezos tulajdonában lévő Washington Postra nyomást gyakoroljanak, amellyel akkor romlott meg a viszonyuk a szaúdiaknak, amikor az amerikai lap Dzsamál Hasogdzsi újságíró…

El tudja képzelni az életét egy gigantikus gombában?

Origo
-
  Ma 14:01 Tudomány

Az elgondolás nem fikció, hanem a távoli jövő valósága.

Nébih: országszerte zártan kell tartani a baromfit

Az országos főállatorvos elrendelte a baromfik zárva tartását Magyarország teljes területén annak érdekében, hogy tovább csökkenjen a vadon élő madarakkal az érintkezés lehetősége, és ezáltal a baromfiállományok madárinfluenza vírussal történő fertőződésének kockázata - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a…

Megérdemelten érezheti nyeregben magát

Szon
-
  Ma 14:00 Sport

Cintia szerint megéri a sok lemondás, elsőként áthaladni a célszalagon fantasztikus érzés.

Bajban az Nvidia? – Egy elemzőcég szerint egyre több gamer választja az AMD-t

Leet
-
  Ma 13:59 Gaming

Még mindig rengetegen kapják fel a fejüket a JPR, azaz a Jon Peddie Research jelentéseire, ezúttal az elemzők nagy fába vágták a fejszéjüket. A legutóbbi kutatásuk során a gamerek vásárlási szokásait vizsgálták, a tanulmány keretei között pedig kiderült, hogy a válaszadók 55%-a használ Nvidia videókártyát, amiből egyenesen következik, hogy a…

Rendelet! Országszerte zártan kell tartani a baromfit

Az országos főállatorvos elrendelte a baromfik zárva tartását Magyarország teljes területén annak érdekében, hogy tovább csökkenjen a vadon élő madarakkal az érintkezés lehetősége.