Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A szécsényiek fő célja egy egységes együttes kialakítása

Nool
-
  Ma 11:06 Sport

A megyei I. osztályban a Szécsény VSE a tizenkettedik helyen fejezte be a 2019–2020-as bajnokság őszi szezonját. A szereplésről Kelecsényi Gábor játékos-edzőt kérdeztük, aki elmúlt év október ötödikén vette át a csapat irányítását.

Kocsis Máté: Látszik, hogy Hadházy ezt nem saját zsebből fizeti

Akár egy éves fizetését is bukhatja Hadházy Ákos, aki ismét megpróbálta megzavarni a parlamenti ülést. A független képviselő egy stop propaganda feliratú táblát lógatott le az emelvényről.

Meghalt egy nyolcéves kislány, akit három éven át erőszakolhattak hozzátartozói

Blikk
-
  Ma 11:04 Baleset-bűnügy

Tragikus körülmények között, kórházban hunyt el egy indiai kislány, miután többen megerőszakolták. A feltételezett elkövetőket a rendőrség letartóztatta.

Egyre népszerűbb a gyorssebészet

HáziPatika
-
  Ma 11:02 Egészség

Jelentősen megnőtt az egynapos sebészeti ellátások aránya az utóbbi években, így több beteget tudnak fogadni - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

Újabb visszaélés a Semmelweis Egyetem nevével

Ez alkalommal olyan szert reklámoznak az intézményre, valamint egy magyar bőrgyógyászra hivatkozva, amely azt ígéri, hogy 1-2 hét alatt nyom nélkül megszünteti a pikkelysömört.

Kiscsaládi program délutánra: anya és fia tanítási óra közben, a többi gyerek előtt verte meg az egyik diákot

A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen garázdaság vétsége miatt. A vád szerint a vádlott, fiával együtt, 2019. november közepén, kora délután, tanítási óra közben bement az általános iskola egyik tantermébe, és az osztály előtt, korábbi vitájuk miatt, megfenyegették a vádlott fiának osztálytársát.

NVI-elnök: Fontos, hogy a fiatalok korán találkozzanak a demokratikus intézményekkel

hirado.hu
-
  Ma 11:00 Választás

Cél, hogy tudatos magyar és európai polgárrá váljanak.

Először találtak virágporral együtt megőrződött primitív méhet egy borostyánkőben

Innoportal
-
  Ma 11:00 Tudomány

Először találtak virágporral együtt megőrződött primitív méhet a kutatók egy százmillió éves mianmari borostyánkőben. Az Oregoni Állami Egyetem kutatója, az ifjabb George Poinar egy új család, a Discoscapidae, és faj: Discoscapa apicula képviselőjeként azonosította a kréta időszak derekán élt nőstény méhet – olvasható a PhysOrg…

Karácsony Gergely vagyona csak egy családi ház fele

Nyilvánosak a Fővárosi Közgyűlés tagjainak vagyonnyilatkozatai. Megnéztük a főpolgármesterét és helyetteseiét. Többen tartanak 8-10 milliókat a bankban, Tüttőnek 14 ingatlanja és 72 milliós tartozása van, Gy. Némethnek egy épphogy nyereséges cége.

Meghalt egy kórházigazgató Vuhanban

Kedden a CCTV kínai állami hírcsatorna jelentette, hogy belehalt a koronavírus okozta betegségbe az egyik vuhani kórház igazgatója. Liu Cse-ming, a járvány fertőzötteinek kezelésére kijelölt Vucsang Kórház igazgatója a hetedik egészségügyi dolgozó, aki áldozatul esett a járványnak. A kínai egészségügyi hatóságok pénteken arról számoltak be,…

Ozzy Osbourne lefújta észak-amerikai turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse

Dehir
-
  Ma 10:56 Megyei

London – Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori énekese lefújta észak-amerikai turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse - írja a BBC hírportálja.

Milliókat csengettek ki neki a tagok: piramisjátékkal ügyeskedett egy 50 éves férfi - most csúnyán megütheti a bokáját

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy férfival szemben, akik piramisjátéknak minősülő pénzbefizetési rendszert épített ki.

Kolumbia legnagyobb drogbáróját egy focimeccsen fogták el

VG
-
  Ma 10:55 Külföld

Salazar csoportja Közép- és Észak-Amerikába csempészett kábítószert, többek közt kolumbiai egyetemekről toborzott vegyészmérnökök segítségével.

Ittas vezetésért körözték, kiderült, hogy lopott is

Tizenegy személyt fogtak el és kilenc főt állítottak elő a rendőrök hétfőn a megyénkben. Köztük egy nyergesi férfit.

Vilmos borzalmasan érezte magát Katalin terhességei alatt?

Cosmopolitan
-
  Ma 10:50 Bulvár

Katalin mesélt ezekről az időszakokról…