Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 144 hír

Változás a Vodafone-nál

A Vodafone és UPC közös történetének következő lépéseként változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve. A "Mobil" szó törlésével 2019. október 1-től a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság.

Nevet vált a Vodafone Magyarország

Némileg módosult a vállalat hivatalos cégneve.

Levideózta, hogy főzik a tésztát, kirúgták

A cég elismerte, hogy tényleg így zajlik náluk a tészta elkészítése, az emberek pedig megdöbbentek az eljáráson.

Nevet váltott a Vodafone

Változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve. A „Mobil” szó törlésével október 1-től a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság.

Változik a Vodafone neve - ekkor búcsúzik a UPC márka

Változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve - jelentette be a vállalat. A UPC márka várhatóan jövő áprilistól szűnik meg, ezt követően a Vodafone saját márkája alatt értékesíti mobil- és vezetékes szolgáltatásait.

Hosszú nevet vált a Vodafone

HVG
-
  Ma 13:53 Mobiltech

A Vodafone és UPC közös történetének következő lépéseként változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve. A változás okának köszönhetően a szolgáltató technológiai lehetőségei is bővülnek.

Módosult a Vodafone Magyarország hivatalos cégneve

A Vodafone és UPC közös történetének következő lépéseként változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve. A „Mobil” szó törlésével 2019. október 1-től a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A UPC felvásárlásával a Vodafone lakossági előfizetők számára is képes lesz…

Nevet változtat a Vodafone

A Vodafone és UPC közös történetének következő lépéseként változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve. A „Mobil” szó törlésével 2019. október 1-től a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság.

Érkezik a ráncfelvarrott Honor 20 Lite

GSMring
-
  Ma 13:43 Mobiltech

A Honor 20 Lite már egy ideje beszerezhető szinte minden országban, de most úgy tűnik a Huawei újra piacra dobja az eszköz pár apróbb módosítással. Egy picit bekavart a Huawei a Honor 20 Lite kapcsán, mint tudjuk ez a mobil Kínában Honor 20i néven került forgalomba, de most a cég anyaországában is kiadnák Honor 20

John Wick Hex teszt – John Wick mégsem halhatatlan

PlayDome
-
  Ma 13:20 Gaming

Valósidejű körökre osztott akció-stratégiai-taktikai... mi is ez valójában?!

Elindult a Project xCloud nyilvános tesztje

Az Egyesült Államok, Egyesült Királyság és Dél-Korea legszerencsésebb játékosai már most kipróbálhatják a Microsoft felhőalapú játékos szolgáltatását, így egyre több párttalan beszámolóra számíthatunk majd.

Levideózta, hogy készítik el a tésztát – kirúgták

A cég is elismerte, hogy így készítik el a tésztát, szerintük nincs is gond ezzel.

Pszichológiai teszt: válassz egy rózsát és ismerd meg önmagad

Vess egy pillantást a képre és válaszd ki a rózsát, amely elnyeri a tetszésed. Ne gondolkodj sokat, bízz a döntésedben. Sok mindent elárul rólad ez a teszt! 1-es rózsa A választásod arról árulkodik, hogy óriási szíved van. Mindig a szeretteiddel foglalkozol, folyton aggodalmaskodsz miattuk. Önfeláldozó személyiség vagy, aki mindent megtenne…

Csiszolatlan gyémánt: Samsung Galaxy Tab S6 teszt

PCWorld
-
  Ma 10:30 Mobiltech

Vitán felül áll, hogy a legjobb androidos tableteket a Galaxy Tab szériának köszönhetjük. A Tab S6 is élvonalbeli lett, de tervezési malőrök is jellemzik.