Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

10 jel, hogy totál megbízhatatlan, veszélyes emberrel van dolgod

Bien
-
  Ma 22:31 Életmód

Nem egyszerű rögtön megmondani, hogy valaki, akivel találkoztál, vagy akit csak most kezdesz megismerni, megbízható-e – szerencsére van néhány...

Trump és Putyin telefonbeszélgetését Washington is megerősítette

Az orosz-szaúdi olajvitáról szólva az amerikai elnök úgy fogalmazott: mindkét fél „megbolondult”. A Rijád és Moszkva közötti árháború és piaci részesedésért folytatott vita.

Budapesti szállodák is kiírták, hogy 4U!

444
-
  Ma 21:56 Színes

A világjárvány miatt kiüresedett szobákban így kapcsolták fel a lámpákat.

Telefonon egyeztetett Trump és Putyin

A Fehér Ház helyettes szóvivője is megerősítette, hogy Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn hosszú beszélgetést folytatott egymással telefonon. Fotó: Youtube Judd Deere, az amerikai elnöki hivatal helyettes szóvivője szerint a két államfő egyetértett abban, hogy a G20-as országcsoporttal együttműködve erőteljes…

A koronavírus-járvány elleni küzdelemről tárgyalt Trump és Putyin

Oroszországban sikerült sikerült megelőzni a betegség robbanásszerű terjedését, de további lépések kellenek - szögezte le Vlagyimir Putyin

A járvány és az olaj miatt csörgött rá Trump Putyinra

A koronavírus-világjárvány elleni küzdelemről és az olajpiaci helyzetről folytatott telefonon hosszas megbeszélést Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök - közölte hétfőn a Kreml sajtószolgálata.

A koronavírusról is egyeztetett Putyin és Trump

Mandiner
-
  Ma 21:47 Külföld

Az eszmecserét az amerikai fél kezdeményezte.

Egy fiatal magyar kisfiú rappelve üzeni, hogy maradjunk otthon

HVG
-
  Ma 21:45 Életmód

Andriska a humorista, Kovács András Péter karanténslágerét rappeli a kamera előtt.

Kutatók vizsgálják mekkora műanyagokat nyelnek le az állatok

A Cardiffi Egyetem szakértői első alkalommal dolgoztak ki egy olyan módszert, amellyel megbecsülhető, hogy a különböző állatfajok mekkora műanyagokat nyelhetnek le.

Nem hagyják, hogy kampánycélra használják a jelenlegi helyzetet

Székelyhon
-
  Ma 21:24 Határtalan

Nem szavazták meg a marosvásárhelyi önkormányzati képviselők, hogy a 65 évnél idősebb, hozzátartozó nélküli személyeknek 25 lejes élelmiszercsomagokat biztosítson a városháza. Bár fontosnak tartják a nehéz sorban lévők támogatását, úgy ítélték meg, hogy ezt kampánycélra használnák.

Tagadja a kecskeméti áruházban lövöldöző vadász, hogy meg akarta ölni a volt párját

Előre kitervelten elkövetett emberölés kísérlete és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség azzal kecskeméti férfival szemben, aki tavaly nyáron vadászpuskával akarta lelőni a volt élettársát a kecskeméti Alföld Áruházban - írja a 24.hu.

Leállította a rakétakilövéseit az indiai űrügynökség, hogy lélegeztetőgépeket állítsanak elő

Androgeek
-
  Ma 20:51 Tudomány

India űrügynöksége (ISRO) példamutató mentalitással áll az egész koronavírus-járvány kérdéséhez, hiszen teljes mértékben felfüggesztették a rakétakilövéseiket, hogy a fertőzés elleni harcot segítsék ilyen-olyan formában. A Vikram Sarabhai űrközpont fejese

Végre újra menő lesz viselni: 5 tipp, hogyan hord ultrasikkesen a mellényt

Femcafe
-
  Ma 20:50 Divat

Egy elfeledett kiegészítő, ami 2020-ban újra visszaköszön az ötlözködésünkben.