Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Idén tíz doppingeset történt Magyarországon

Népszava
-
 Ma 17:55Sport

Ez önmagában nem egy kiugróan magas szám – mondta a MACS vezetője.

Decemberben ritka közel lesz egymáshoz a Jupiter és a Szaturnusz

Decemberben a Jupiter és a Szaturnusz olyan mértékben fogja megközelíteni egymást, hogy ha valaki egy kicsit rövidlátó, s

Súlyos baleset történt a 76-os főúton Nagykapornaknál – ketten megsérültek

Súlyos baleset történt a 76-os főúton a „Kapornaki tetőn” péntek késő délután.

Morawiecki lengyel kormányfő vétóval fenyegetőzött Merkellel beszélgetve

Lengyelország várja a hosszú távú költségvetésről szóló európai uniós tárgyalások folytatását, és gyors eredményre számít, amely garantálja a tagállami jogokat, és tiszteletben tartja az uniós alapszerződésekben foglalt eljárásokat – hangsúlyozta Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök, beszámolva a német kancellárral, Angela Merkellel…

Rangos címet adományozott Lovas Attilának az egyetem szenátusa

Szoljon
-
 Ma 17:30Belföld

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) szenátusa a közelmúltban címzetes egyetemi docensi címet adományozott Lovas Attilának.

Baleset történt a 76-oson Nagykapornak és Kisbucsa között

Keresztbe fordult egy személyautó a 76-os főút Nagykapornak és Kisbucsa közötti szakaszán. A balesethez a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahol egy sávon halad a forgalom.

Ritka jelenség: decemberben nagyon közel kerül egymáshoz a Jupiter és a Szaturnusz, szabad szemmel is látható lesz

Decemberben a Jupiter és a Szaturnusz olyan mértékben fogja megközelíteni egymást, hogy ha valaki egy kicsit rövidlátó, szabad szemmel egy nagy fényes csillagnak fogja látni az égitesteket.

A Kúria szerint nem történt eljárási hiba a vörösiszap-katasztrófa miatti büntetőügyben

A MAL Zrt. három, szabadságvesztésre ítélt vezetője kérte, hogy zárják ki az eljárásból az őket elítélő bírókat, mert azok összeférhetetlenek és elfogultak voltak.

Egyre népszerűbb karácsonyi ajándék a szódagép

BDPST24
-
 Ma 17:16Életmód

Magyarországon egyre többen tartják fontosnak, hogy környezetbarát terméket ajándékozzanak Egy készülék, amely az óceánok és az édesvizek megóvására született? Igen, már hosszú ideje létezik és SodaStream-nek hívják. Egyszerű elvre épül, vagyis éppen annyit fogyasszunk, amennyire szükségünk van, ezáltal megakadályozható a Föld…

Iszapömlés: nem történt eljárási hiba, rács mögött marad három Mal-vezér

Fenntartotta a Győri Ítélőtábla tavaly meghozott döntését a Kúria. A vörösiszap-katasztrófa miatt indult büntetőügyben 15 ember ellen emeltek vádat, letöltendő szabadságvesztéssel közülük csak három vádlottat sújtott a bíróság.

Decemberben ritka közel lesz egymáshoz a Jupiter és a Szaturnusz

Ilyen együttállás nem volt a 18. század óta és hasonló csillagászati jelenség legközelebb csak 2080-ban lesz - mondta el az MTI-nek Kiss László csillagász, a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) főigazgatója pénteken. Hozzátette: a két bolygó december 21-én, a téli napforduló idején lesz a legközelebb egymáshoz, 6 ívpercre. Ez…

Horgászni viszik a házi kedvencet, egy hatalmas barnamedvét

Nuus
-
 Ma 16:48Színes

Mindeközben Oroszországban... a család kedvence egy méretes barnamedve, Archie, aki családtagként él a kertjükben. Ezúttal egy hangulatos horgászkirándulásra vitték a tavon.

Meggyilkolták Irán egyik vezető atomtudósát

Megerősítette az iráni védelmi minisztérium, hogy Mohseh Farizadehet Teherántól nem messze támadták meg, a BBC információi szerint a kórházban halt meg. A nyugat az iráni atomprogram egyik vezetőjeként tartotta számon a tudóst. Támadói kilétéről egyelőre még nincs hír.

Tájképnek nézte a Red Dead Redemption 2 jelenetét egy tévé csatorna

Leet
-
 Ma 16:45Gaming

A videojátékok grafikái lassan már a filmek szintjén állnak. Sokszor ámulunk a részletességeken, a legújabb konzolgeneráció megjelenése pedig csak tovább fogja mindezt feszegetni. Egy-két cím ráadásul már most is sokszor olyan, mintha egy videokamerán át néznénk, nem pedig a szobánkban gubbasztanánk. A ComicBook szemfüles…