Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Együttműködési megállapodást kötött a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat és a Magyar Vöröskereszt megyei sze…

Szorosabbra fűzi együttműködését a jövőben a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete és a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat. Közös cél, hogy egymás küldetését segítve végezzék szerteágazó tevékenységeiket a megye lakosainak érdekében a szociális felzárkóztatás, az egészségnevelés, az életminőségünk javítása érdekében. Az…

Magyar rokona is van Argentínában Diego Maradonának

Origo
-
 Ma 07:32Foci

Daniel Erdeli unokatestvére 22 évvel ezelőtt a világbajnok futballista unokatestvérét vette feleségül.

Így viszonyulnak a magyarok az idősek új vásárlási sávjához

Mint ismert, ismét bevezették az idősek vásárlási idősávját - igaz, a tavaszihoz képest kicsit más formában. A magyarok pedig nagyon megosztottak a kérdésben.

Mudi fajtaleírás: a sokoldalú magyar szépség

A mudi egy viszonylag kevesek által ismert magyar kutyafajta. A sokoldalú tehetség remek terelőeb, de akár vadászatokon és a kutyás sportokban is remekel. Rendkívül intelligens és gyorsan tanuló fajta, aki az élet számos területén megállja a helyét.

„Mindent megnyert, nem félt senkitől” – Argentínában értük el Maradona magyar származású távoli rokonát

NSO
-
 Ma 07:09Foci

A Diego Maradonával rokoni kapcsolatban lévő magyar származású  ingatlanügynök, Daniel Erdeli a személyes élményei mellett a Nemzeti Sportnak elmesélte, miért imádták annyian a szerdán elhunyt klasszist.

Az egyezség, vagyis a magyar vádalku

Az egyezség tartalmát tekintve a felek akár az összes, de lehetőség van arra is, hogy csak egyes bűncselekmények tekintetében egyezzenek meg.

Két magyar tinédzserlány készített interjút Maradonával

Origo
-
 Ma 07:04Foci

Az Újpest-Napoli BEK-mérkőzés előtt történt meg az eset. Az azóta felnőtt nők ma is féltve őrzik az interjút.

„Szakácslelkész lettem Finnországban!”

Tari Zoltán két hétre indult Finnországba. Csak karácsonyozni akart, de végül sosem tért haza a téli kirándulásról. Szakácslelkész lett belőle a messzi északon!

Harmincmillió forintból újult meg a magyarszecsődi Petőfi Sándor út

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A Magyar falu program pályázati forrásaiból a település önkormányzata mintegy harmincmillió forintot nyert el, amit a Petőfi út szennyvízberuházás utáni felújítására fordítottak. Az elkészült munkával a község lakossága és vezetése egyaránt elégedett – derült ki a csütörtöki ünnepélyes átadón.

Tovább fejlődnek a magyar-kínai gazdasági kapcsolatok

A magyar-kínai gazdasági kapcsolatok a világjárvány ellenére is töretlenül fejlődnek: a magyar kormány stratégiai partnere, a kínai tulajdonosi háttérrel rendelkező BorsodChem újabb nagy beruházást valósít meg Kazincbarcikán. A beruházás értéke 12 milliárd forint, ehhez a magyar kormány 1,3 milliárd forint támogatást ad, ezzel a BorsodChem 3…

Soros György és a magyar demokrácia ütközőpontjai

HírTV
-
 Ma 06:54Vélemény

Hogyan alakult Soros György megítélése Magyarországon?

Orvos: Itthon lett volna idő felkészíteni az egészségügyet, de a döntéshozók mégsem léptek időben

Borsod24
-
 Ma 06:53Megyei

Újabb aneszteziológus vélekedik úgy, hogy Orbán Viktor állításaival ellentétben a magyarországi egészségügyet egyáltalán nem készítették fel megfelelően a második hullámra. A kormánypropaganda folyamatosan azt sulykolja, hogy ők mindent megtettek és a magyar egészségügy tökéletesen állja a sarat. Csak éppen a benne dolgozók nem így…

Először sütötték el itthon a magyar Leopardok ágyúit

Ugytudjuk
-
 Ma 06:45Megyei

Ráadásul még küzúton is megmozgatták a harckocsikat.

Orbán Viktor a magyar járványhelyzetről: "Nem látok biztató jeleket"

Szokás szerint a Kossuth Rádió péntek reggeli adásában ad élő interjút a miniszterelnök, aki valószínűleg elsősorban az aktuális járványhelyzetről és az uniós költségvetési vitáról beszél majd.