Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 454 hír

Vizsgálat indult egy volt gyergyószentmiklósi városházi alkalmazott ellen

A Gyergyói-medence egyik polgármesteri hivatalánál és két másik helyszínen is házkutatást tartott a rendőrség – olvasható a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A szöveg nem pontosítja, de amint megtudtuk, a gyergyószentmiklósi önkormányzat egyik volt munkatársa ellen indult vizsgálat.

Kick-box: dan vizsga és évértékelés

Box TV
-
  Ma 13:08 Boksz

A hétvégén került sor a Magyar Kick-box Szakszövetség idei dan vizsgájára, és az azt követő, évértékeléssel egybekötött díjátadó ünnepségre – adta hírül az MKBSZ. A

Rétvári Bence: A kormány bízik a Kúria érdemi vizsgálatában a gyöngyöspatai iskolaügy kapcsán

Számtalan olyan indítvány volt a tankerület és az önkormányzat részéről, amellyel sem az első-, sem a másodfokú bíróság nem foglalkozott velük érdemben – jelentette ki az államtitkár.

Gyöngyöspatai iskolaügy: a kormány bíízik a Kúria érdemi vizsgálatában

Korábban az első-, és a másodfokú bíróság sem foglalkozott érdemben az önkormányzat beadványaival.

Vízmosás, Vespa-robogó és SZÉP-kártya a budapesti képviselők vagyonában

Index
-
  Ma 12:48 Belföld

Pikó Andrásnak 12 milliós, Niedermüllernek 39 milliós megtakarítása van, Soproni Tamás pedig kifejezetten szegény a többiekhez képest.

AB: Felül kell vizsgálni a lúgos orvos ügyét

Az Alkotmánybíróság döntése nyomán a Kúriának kell határoznia B. Krisztián ügyének felülvizsgálatáról, de az orvos börtönbüntetése hatályban maradt.

Bíznak a Kúria érdemi vizsgálatában

A kormány bízik abban, hogy a Kúria áprilisi eljárásában érdemben vizsgálja majd a gyöngyöspatai iskolaügy alperesi indítványait, mondta Rétvári Bence.

Rétvári: Bíznak a Kúria érdemi vizsgálatában

A legfontosabb indítvány az volt, hogy azokat a diákokat, akik a bíróság szerint alacsonyabb minőségű képzésben részesültek, oktatással, képzéssel segítsék.

A kormány bízik a gyöngyöspatai iskolaügy érdemi vizsgálatában

A kormány bízik abban, hogy a Kúria áprilisi eljárásában érdemben vizsgálja majd a gyöngyöspatai iskolaügy alperesi indítványait - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden budapesti sajtótájékoztatóján.

Kutyatetemek Hajdúsámsonnál: belső vizsgálat, rendőrségi feljelentés

Több mint száz agyonvert és elföldelt kutya tetemére bukkantak a település határában.

Az MSZP ombudsmanhoz fordul az iskolaérettségi vizsgálatok miatt

A szocialisták azt kérik az alapvető jogok biztosától, hogy kezdeményezze az Alkotmánybíróság eljárását, az OH által felügyelt szakértői bizottságok titoktartási kötelezettsége miatt.

Rétvári: A kormány bízik a Kúria érdemi vizsgálatában

„A legfontosabb indítvány az volt a gyöngyöspatai iskolaügy kapcsán, hogy azokat a diákokat, akik a bíróság szerint alacsonyabb minőségű képzésben részesültek, oktatással, képzéssel segítsék”

Az MSZP ombudsmanhoz fordul az iskolaérettségi vizsgálatok miatt

Az MSZP az oktatási jogok és az alapvető jogok biztosához fordul, mert úgy tudja, a szülőket nem tájékoztathatják gyermekük iskolaérettségi vizsgálatának részleteiről – közölte az ellenzéki párt kedden az MTI-vel.

Készül az olimpiai selejtezőtornára a magyar női vízilabda-válogatott

Duol
-
  Ma 12:00 Sport

Tizenhat fős kerettel kedden kezdi meg a felkészülést a magyar női vízilabda-válogatott a trieszti olimpiai selejtezőre