Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

Magyar diák Milánóban: érezni a pánikot

NLC
-
  Ma 09:58 Egészség

Egy Olaszországban tanuló magyar egyetemista beszámolója szerint érezni a pánikot a koronavírus miatt.

Sikeres volt a sorozat – Világszínvonalat képviselő zenészek fordultak meg Bükön

Györgyfalva táncait sajátíthatták el szombaton az érdeklődők a büki művelődési központban. A sorozat ősszel folytatódik, remélik, még több helyi lesz a koncerteken, táncházban is.

Magyar György: Köszönjük az ingyen reklámot, mert az etikai kódex tiltja, hogy mi hirdessük, milyen sikeresek vagyunk

Csak köszönni tudjuk a fideszes politikusoknak és lakájmédiájuknak az ingyen reklámot, mert ezt az ügyvédi kódex nekünk tiltja. Az meg legyen az ügyvédség ellen harcot hirdető politikusok baja, hogy a fröcsögésük visszafelé sült el: újabb potenciális ügyfelek keresnek minket. Módfelett sajnáljuk, hogy ezért nem tudunk a kvázi „felhajtóknak”…

Koronavírus: érezni a pánikot Milánóban, az emberek a határok lezárását várják

Az emberek arra készülnek, hogy akár egész Milánót is lezárhatják, „érezni a pánikot” – mondta az Indexnek egy Nyugat-Milánóban tartózkodó magyar diák, aki ott jár egyetemre.

Sikeres évről adtak számot a megyei polgárőr egyesületek

Teol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

Eredményesen végezték önkéntes munkájukat az elmúlt évben a megyében működő polgárőr szervezetek. Kitüntették a legkiválóbbakat.

Sikeres volt a főpróba, jöhet a bronzmérkőzés

Sonline
-
  Tegnap 19:02 Sport

A vendég somogyiak kezdték jobban a rangadót, ám a házigazdák gyorsan átvették a vezetést, s volt, amikor négy ponttal elléptek.

Az Armani divatház üres székek előtt mutatta be kollekcióját Milánóban

Az Armani divatház történetében először közönség nélkül, élő online közvetítéssel mutatta be legújabb kollekcióját Milánóban a koronavírus okozta aggodalmak miatt. A vasárnapra tervezett további milánói divatbemutatókat azonban a tervek szerint megtartják - közölték a divatszakma illetékesei.

Üres székek előtt tartott divatbemutatót az Armani Milánóban

Az Armani divatház történetében először közönség nélkül, élő online közvetítéssel mutatta be legújabb kollekcióját Milánóban a koronavírus okozta aggodalmak miatt

Koronavírus: a Külügyminisztérium munkatársai készen állnak Rómában és Milánóban

hirado.hu
-
  Tegnap 17:49 Külföld

A KKM folyamatosan figyelemmel kíséri az eseményeket.

Koronavírus: Az Armani divatház üres székek előtt mutatta be kollekcióját Milánóban

Az olasz nemzeti divatkamara közleményében arról számolt be, hogy az egészségügyi illetékesek ugyan nem látták szükségesnek az új vírus miatt a tervezett bemutatók megváltoztatását, de rábízták az egyes márkákra, hogy maguk döntsenek a bemutatóikról. Az Armani divatház úgy határozott, hogy vasárnapi divatshow-ját egy üres teremből,…

Üres székek előtt tartott divatbemutatót az Armani Milánóban

A 45 éves divatház először hozott ilyen döntést.

Már Milánóban is arra készülnek, hogy leállhat a város

Index
-
  Tegnap 13:33 Külföld

Dinamikusan növekszik az olasz koronavírusos megbetegedések száma, 11 települést lezártak, onnan se ki, de be sem lehet menni. Lefújták a velencei karnevált is. A rendet katonák felügyelik.

Fake news miatt lett sikeres Verne

Index
-
  Tegnap 07:26 Tudomány

A kamucikket ráadásul nem más, mint Edgar Allan Poe írta. Újságrói munkát szeretett volna, ezért kitalált egy történetet, ami Vernét annyira isnpirálta, hogy továbbgondolta regénynek.

3 finomság, melyek segítenek a sikeres fogyásban

Női NetCafe
-
  Tegnap 05:08 Életmód

A zöldborsó, a kukorica és a burgonya mind kerülendő – állítják a szakértők, akik inkább karfiolt, aszalt szilvát és áfonyát javasolnak.