Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Amit ő tett, árulásnak tekintem” – Ezért neheztel Lajcsi a barátjára – Nyári Károly viszont nem is emlékszik az esetre

Blikk
-
 Ma 03:20Bulvár

Sokszor egy kis apróság, vagy annak tűnő dolog, egy elmaradt telefonhívás, elfelejtett szívesség miatt akár évtizedes barátság is véget érhet. Tudja ezt már Galambos Lajos (59) is, aki állítása szerint mélységesen csalódott régi barátjában, Nyári Károlyban (58), s hiába teltek el hosszú évek a „pofon” óta, nem feledi az árulást.

Exatlon: valami, amit biztosan nem vártunk a bajnokoktól

Liner
-
 Ma 02:16Divat

Nagyon boldogok voltak a párbaj előtti napon a bajnokok, hiszen majdnem egy hét után tudtak ismét győzni a kihívók ellen.

Gyógyvizet találtak Sümeg városában

Harmincnégy fokos metakovasav tartalmú termál-, illetve gyógyvizet találtak Sümegen a 2 évvel ezelőtt megkezdett kútfúrás eredményeként – számolt be róla a veol.hu. A hír kuriózum hiszen ilyesmi azért nem minden nap…

A képszerkesztő alkalmazás, amitől mindenki ugyanúgy néz ki Instagramon

Femcafe
-
 Tegnap 23:30Divat

Az Instagram az a platform, ahol nem kell az embernek önmagát adnia - sőt, ma már az a "normális", ha másmilyenek vagyunk a közösségi médiában, mint a valóságban. Erre a nézetre vagy szokásra a közelmúltban egy képszerkesztő alkalmazás még inkább ráerősített, és nem véletlen, hogy mostanában minden második influenszer ugyanúgy néz…

Ez a vasdarab találta el olvasónk autóját a Szentendrei úton, sávváltás közben

A kis híján tragikus eset még szerdán délután történt a Szentendrei út 28-as szám magasságában. Olvasónk a Békásmegyer felé vezető…

Szívroham Vitte El Amerika Népszerű Komikusát, A Magyar Kacsás Embert

Újságmúzeum
-
 Tegnap 21:42Kultúra

Ő volt a harmincas évek Amerikájának legnagyobb rádiós sztárja, a fél ország a reggeli show-ját hallgatta. Ahhoz képest, hogy a világ legismertebb magyar rádiósa volt, itthon szinte senki sem ismeri Pintér Józsefet vagyis Joe Pennert. Pedig Amerikában még ma is sokan járnak olyan pólóban, amelyen az ő vicces aranyköpései olvashatók, a…

8 divattal kapcsolatos kifejezés, amit végre érthetően elmagyarázunk neked

Promotions
-
 Tegnap 21:01Divat

Miért kell francia vagy angol szavakat magyar kontextusban értelmezni, amikor te csak normálisan szeretnél kinézni? Ott a pont! Amúgy meg segítünk tisztába tenni őket, hogy soha többé ne húzza fel az agyad, ha nem értesz valamit.

Trombitás Kristóf: Áky már ott tart, hogy saját posztjában ismeri be, valóban hazugság amit leír

Mandiner
-
 Tegnap 20:56Vélemény

Mi lesz vele, ha többen jelzik neki, hogy látták a mátranováki fanyűvőt?

20 éves lett a Wikipédia, amit ma is önkéntesek szerkesztenek

HVG
-
 Tegnap 20:50Infotech

A honlap 2007-ben a világ 10 leglátogatottabb weboldalának egyike lett, emellett számos más elismerést is nyert. A török kormány viszont nem kedveli.

A kutatók találtak egy ősi "szuper Földet" a galaxisban

Femcafe
-
 Tegnap 19:32Utazás

A bolygó háromszor akkora, mint a miénk és kétszer olyan idős.

Kutatók magyarázatot találtak arra, hogy miért fordul a napraforgóvirág kelet felé

A magyar kutatók csillagászati, meteorológiai és növényfiziológiai adatok felhasználásával vizsgálták napraforgófej által elnyelt fényenergiát.

Az újabb európai lezárási hírek lejtőre vitték az indexeket

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 671,97 pontos, 1,50 százalékos csökkenéssel, 44 204,45 ponton zárt pénteken. A tengerentúli indexek is lefelé mozdultak az első órákban és a záráshoz közel is mínuszban voltak.

Scruton konzervatív volt, így sosem kapta meg azt az elismerést, amit megérdemelt volna

Mandiner
-
 Tegnap 18:21Külföld

Kedden volt egy éve, hogy elveszítettük Sir Roger Scruton angol filozófust, a kortárs konzervativizmus egyik legjelentősebb gondolkodóját. A filozófus hagyatékát gondozó Roger Scruton Legacy Foundation emlékkonferenciát rendezett a gondolkodóról. Tudósításunk.

Vérbe fagyva találták a Nancy Pelosi irodájába betörő férfit

A capitoliumi zavargásokban letartóztatott alpharettai Christopher Stanton Georgiát holtan találták otthonában.

Minden, amit a kínai koronavírus-vakcinákról eddig tudunk

SzMo
-
 Tegnap 18:07Tudomány

A hatékonyságukról még megoszlanak a vélemények, ám egyelőre úgy tűnik, az alkalmazásuk nem jár komolyabb mellékhatásokkal.