Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 93 hír

The Last of Us: Part II - mindent a részletekről

Folytatódik a The Last of Us: Part II kulisszák mögé betekintést engedő videósorozata, ahol ezúttal a készítők arról mesélnek, hogy milyen apró részletekre is odafigyeltek, hogy még élethűbbnek hasson a játék.

Gondolkodom, tehát vagyok. - Mindent az Ikrek jegyűekről

Style
-
  Ma 18:13 Életmód

A zodiákus jegyek közül a legkíváncsibb, legnyitottabb elméjű, legmozgékonyabb embere az Ikrek. Itt is van egy kicsit, meg ott is. Ő a kapocs, aki hozza-viszi a híreket, és összeköti a társaságot. Barátságos és nagy szónok. A szavakat mesterien forgatja, és könnyedén kifejezi gondolatait. Szerteágazó ismeretségi körrel rendelkezik, ő az, akit…

“Nem akarok visszaélni az jó emberek jóságával, mert Isten mindent lát…” – vagy mégis?

Városi Kurír
-
  Ma 17:55 Belföld

Tegnap olyan történt, ami mellett nem szabad szó nélkül elmenni. Úgy látszik, hiába vagyunk óvatosak, mégis közbejöhet egy “kis” gikszer – írta a Láthatatlan Magyarország facebook-csoport létrehozója. Pár napja az oldalra egy hölgy az alábbi felhívást, kérést tette fel: “Telkibánya térségében élek férjemmel, 4 gyermekünk van, 5, 15, 17 és 18…

Mindent tagad az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított nő

Origo
-
  Ma 13:11 Belföld

Információink szerint ő is hajléktalan, akárcsak az áldozata volt.

Bármi áron Biden: Egyelőre mindent hajlandók elnézni a botrányhősnek

Hetek
-
  Ma 07:27 Külföld

Szexuális zaklatási ügye, egészségi állapota, életkora, rasszista és korrupciós vádak állnak a hosszú lista élén, ami miatt súlyos kritika éri a demokrata aspiránst. Pártja egyelőre kitart mellette, és a liberális média is elnézőnek bizonyul.

Fejedelmi kiállítás – Rákóczi korabeli fegyvereket visznek Fejérből Csehországba

Feol
-
  Ma 07:10 Megyei

Ifjabb Németh János második generációs fegyverkovács átadta remekeit a Magyar Nemzeti Múzeumnak. A fegyverek Csehországba mennek.

Mindent megváltoztatott a koronavírus a biztosítóknál

Napi
-
  Ma 07:08 Belföld

Az autós kárgyakoriság csak átmenetileg esett vissza, a nehéz helyzetben lévő kkv-knak a biztosítások fizetése is problémát jelent, a biztosítási csalások pedig válsághelyzetben megszaporodnak - mondja Erdős Mihály, a Generali Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Szijjártó Dzsudzsákkal üzente meg: nertársaknak mindent szabad

Zsúrpubi
-
  Ma 06:24 Sport

Szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban ilyenkor lemondás következik. Nálunk nem.

Hiába a nagy cécó elmaradt Space X kilövése az eső elmosott mindent

Bár mindenki izgatottan várta elmaradt a a Crew Dragon nevű űrrakéta kilövése az Egyesült Államokban. A Crew Dragon űrmissziója mérföldkő lett volna  az amerikai űrkutatásban, az Egyesült Államok ugyanis 2011 óta nem szállított embereket az űrbe amerikai űrhajóval. Ráadásul most mi is részesei lehettünk volna az újkori NASA és…

Lexi mindent is csinál, de minket a szemeivel nyűgözött le

Player
-
  Tegnap 22:17 Színes

Aláírjuk, felületesnek tűnünk, de valljuk be, az Instagram egy ilyen műfaj.

A szerelem mindent legyőz? Könnyebb lett volna elmenni, de maradtam, mert ez a nagyobb feladat

Életszépítők
-
  Tegnap 20:42 Életmód

A kapcsolatunk elején, amikor szerelemes voltam, mindenre képesnek éreztem magam. Sebezhetetlennek éreztem magunkat, és megoldhatónak minden problémát. Kételyem sem volt, hogy nem unott közhely, hogy a „szerelem mindent legyőz!”. Nem kerestem válaszokat, mert kérdéseim sem voltak. Ha mégis jött egy döccenő, a könnyeim gyorsan…

Brad Pitt karantén-frizurája mindent visz!

Cosmopolitan
-
  Tegnap 16:05 Bulvár

Így még tuti, hogy soha nem láttad…

Ismered a borsodi celebeket?

Boon
-
  Tegnap 16:00 Belföld

Tesztelje a tudását, mennyire ismeri a borsodi celebeket, tudta-e az érdekes információkat róluk?

Mindent beismert: elkapták a biharnagybajomi menyasszonyiruha-tolvajt

Beismerte tettét az a 18 éves fiú, akit korábban azzal gyanúsítottak meg, hogy betört egy biharnagybajomi házba, ahonnan menyasszonyi és koszorúslány ruhákat lopott el - írta meg a 24.hu Dobó Dénes, a Debreceni Törvényszék sajtószóvivője jelentése alapján.