Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egyszerre lépett ki a Jobbikból négy budapesti képviselő

Hétfő délután jelentette be Facebook-oldalán Kovács Dávid Attila jobbikos önkormányzati képviselő, hogy három társával együtt kilép a pártból. A közleményben azt írják, nemzeti ellenzékiként továbbra is 21. századi, konzervatív, jobboldali politikát fognak olytatni. Ezen értékek képviseletére azonban a Jobbikban már nem láttak…

Schmidt Mária: az Európai Unió egy fontos intézmény lenne, ha meg tudna változni

Az Európai Unió egy fontos intézmény lenne, ha meg tudna változni, és mi hozzá kívánunk járulni ahhoz, hogy alkalmazkodjon a XXI. századi elvárásokhoz – nyilatkozta Schmidt Mária történész az El Confidencial című spanyol internetes újságnak adott interjúban. Fotó: MTI/Rosta Tibor "Az egyetlen, amit az EU tesz 1990 óta, hogy őrzi a status…

Több ezer dollárért változtatta élő Barbie-vá magát egy norvég anyuka

Az egyedülálló anya ma már felismerhetetlen a régi fotóihoz képest.

DS 9 – végre egy francia luxus limuzin

A DS a két SUV – a DS 3 Crossback és a DS 7 után – egy még nagyobbat dob a prémiumok között, egy igazi limuzint mutatnak be. Az autó kifinomultságával, stílusával az ’50-es évek DS-ét idézi. A márka  a DS 9-et globálisan fogja forgalmazni. A legdurvább plug-in hibrid erőforrás 360 lóerős lesz. A nyújtott

Koronavírus - így látja a helyzetet a kínai elnök most

Kínában az elmúlt napokban néhány esetszám körül stabilizálódott az új koronavírusos megbetegedések száma. Hupej tartományon kívül mindössze 11 új megbetegedést regisztráltak, vagyis a gócpontnak számító tartományon kívül Kínában sikerült megállítani a vírus terjedését.

Hallucinációi miatt hajtott a másik sávba egy nő, hat éves kisfia is az autóban ült

Kisalföld
-
  Ma 20:23 Megyei

Előkészítő ülést tartott a bíróság egy édesanya ügyében, aki kisgyermekével a hátsó ülésen, a vádirat szerint szándékosan tért át a szemközti sávba, hogy öngyilkos legyen.

Schmidt Mária: Az Európai Unió egy fontos intézmény lenne, ha meg tudna változni

"Az egyetlen, amit az Eu tesz 1990 óta, hogy őrzi a status quo-t, de ez lehetetlen, mert a világ megváltozott" - fogalmazott a budapesti Terror Háza Múzeum főigazgatója.

Budapest és Varsó kiemelt stratégiai partnerek lesznek a különleges műveleti együttműködésében

Benkő Tibor elmondta: Magyarország érdeke az, hogy Lengyelország a regionális együttműködés fő keretének továbbra is a V4-ek partnerségét tekintse.

A romákkal kapcsolatos együttélési problémák miatt gyakrabban járőrözik a rendőrség Csíkszeredában

Székelyhon
-
  Ma 20:12 Határtalan

Összefogott a csíkszeredai önkormányzat és a rendőrség a roma közösségekkel kapcsolatos együttélési problémák megfékezése érdekében: csütörtökön ellenőrzést tartottak a Petőfi Sándor utcában, ahol a kritikus időszakokban ezután folyamatosan járőrözni fognak. 

Filléres egytálételek, amiből kétszer fogsz szedni

Nosalty
-
  Ma 20:08 Recept

Ezúttal olcsó, laktató egytálételeket hoztunk, hogy a körettel se kelljen külön bajlódnotok - érdemes elmenteni, amelyik tetszik!

Azonos nemű párt gyerekkel ábrázoló farsangi bábut égettek el egy horvátországi városban

Egy azonos nemű párt gyerekkel ábrázoló farsangi bábut égettek el a közép-dalmáciai Imotski városában: az esetet több politikus, köztük Zoran Milanovic államfő is elítélte - írta a helyi sajtó hétfőn.

Eligazítás: Orbán Trianonról beszélt, határozottságot és együttműködést kért

ATV
-
  Ma 20:01 Belföld

A misszióvezetői értekezleten Trianon kapcsán a megszokott határozottságot kérte a miniszterelnök, ugyanakkor olyan hozzáállást, ami nem lehetetleníti el az együttműködést szomszédos országokkal - mondták az atv.hu-nak a résztvevők. Orbán Viktor Szijjártó Pétert is dicsérte

Az engedély nélkül felszerelt külső egység miatt akár feljelentés is lehet az ügy vége

Feol
-
  Ma 20:00 Megyei

Társasházak esetében időről időre visszatér a légkondicionálók és klímák felszerelésének kérdésköre, problémája. Olvasónk jelezte, hogy az egyik székesfehérvári társasházban egy engedély nélkül felszerelt légkondicionáló évek óta elhúzódó problémát eredményez a mai napig is.