Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 316 hír

Bevonná az embereket a döntéshozatalba az Európai Unió

Az Európai Parlament, Tanács és Bizottság vezetői még március 10-én aláírták az Európa jövőjéről szóló konferenciáról a közös nyilatkozatot.

Lendvai: Orbán valóban el akarja hagyni az Európai Uniót!

„Nem új, de most először gondolom úgy, hogy Orbán valóban el akarja hagyni az Európai Uniót. A ’22-es választás arról fog szólni, hogy Orbán vagy unió” – jelentette ki Lendvai Ildikó a Klikktv-ben. Arra alapozva mondta ezt, hogy „a kormány, az észszerű Kína felé tett gazdasági nyitásán túl, a lélegeztetőgépek, a vakcinabeszerzés és most a…

Gyorsan talpra állítaná a kulturális szektort az Európai Bizottság

A színházak, fesztiválok és cirkuszok gyors újraélesztéséhez szükséges pénzügyi alapok és eszközök rendelkezésre állnak – közölte az Európai Bizottság illetékes biztosa és Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő, a Cirkusz Világszövetség nagykövete.

Fülöp herceg halálával az európai történelem egy korszaka zárul le

Fülöp edinburgh-i herceg néhány hónap híján száz évet élt meg.

Az Európai Bizottság mindent elkövet, hogy a kulturális ágazat talpra álljon a járvány után

Az Európai Bizottság (EB) és az Európai Parlament a tagállamokkal együttműködve mindent elkövet annak érdekében, hogy válság által sújtotta szektorok - így a kulturális ágazatok: például színházak, fesztiválok, zeneművészeti előadók, cirkuszok - a lehető leggyorsabban talpra állhassanak a járvány után - írta a cirkuszi világnap alkalmából…

Gyorsan talpra állítaná a kulturális szektort az Európai Bizottság

A színházak, fesztiválok és cirkuszok gyors újraélesztéséhez szükséges pénzügyi alapok és eszközök rendelkezésre állnak – közölte az Európai Bizottság illetékes biztosa és Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő, a Cirkusz Világszövetség nagykövete.

Mutatunk egy európai helyet, ahol olyan az élet, mint a járvány előtt

NLC
-
 Ma 13:44Utazás

Kinyithattak a nem létfontosságú üzletek is, a vendéglátóhelyek, a szabadidős létesítmények, és már a sporteseményeket is meg lehet tartani nézők előtt.

A vakcinabeszerzés nagy európai vesztese Ukrajna

168.hu
-
 Ma 13:15Külföld

Orosz vakcinára nem számíthatnak, a nyugati gyógyszercégek pedig lassan szállítanak, így jobb híján csak a kínai és az indiai oltóanyag marad Ukrajna számára. Éppen emiatt a legmagasabb egész Európában az oltásszkeptikusok aránya.

Kábítószerezési szokásaikról kérdezik az európaiakat

Az EU kábítószerügyi ügynöksége anonim, online kérdőívben kéri az emberek segítségét, hogy pontosabb képet kapjanak a kontinens droghelyzetéről, és ennek megfelelő szabályok születhessenek.

A Bizottság jóváhagyta a koronavírus-járvány által sújtott cégek támogatását célzó 50 millió eurós magyar programot

Az Európai Bizottság jóváhagyta azt az 50 millió eurós (mintegy 18 milliárd forintos) magyar programot, amely a koronavírus-járvány által sújtott cégeknek hivatott támogatást nyújtani. A Bizottság a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos állami támogatásokra vonatkozó ideiglenes keretszabálya alapján hozta meg döntését. A program a következő két…