Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Trianon 100: egy perces budapesti leállás

A trianoni békediktátum századik évfordulója alkalmából Budapest minden tömegközlekedési járműve megállt egy percre 16:30-kor.

Vásárhelyi Mária: mégis milyen ország az, ahol az emberek miután kiforgatták az egyik zsebüket, odatartják a másikat?

Őszintén szólva én megértem a “négy fukart” (Ausztria, Dánia, Hollandia, Svédország), hogy nem támogatják, hogy a COVID utáni helyreállítási alapból úgy kapjanak jelentős hitelt, és vissza nem térítendő támogatást a tagországok, hogy a pénz célnak megfelelő felhasználását semmi nem garantálja. Magyarország pl. ebből az alapból 8 milliárd…

a kapus a hajrában egyenlített, továbbment a csapat

NSO
-
  Ma 19:54 Foci

Nem akármilyen gól született a Costa Rica-i másodosztályú labdarúgó-bajnokság rájátszásában. Az elődöntő második mérkőzésén az Escazucena kapusa, Minor Álvarez a 85. percben szabadrúgásból egyenlített az FC Desamparados ellen.

A halottak száma egymás utáni harmadik napja emelkedik Olaszországban

Ismét fogad betegeket a lombardiai Codogno kórházának sürgősségi osztálya, amelyet február 20. éjszakáján zártak le az első olaszországi fertőzött azonosítását követően. A polgári védelmi hatóság csütörtök esti adatai szerint a halottak száma egymás utáni harmadik napja emelkedik. Eddig 33 689-en vesztették életüket. A gócpontként ismertté…

Soltész: Egyszerre gyászolunk és ünnepeljük a csodát, hogy megmaradtunk

A Kárpát-medence magyarsága „egyben van, trükkök százaival sem tudtak minket elpusztítani”.

Hogyan reagálnánk, ha szembesülnénk egy barátunk agressziójával?

A kapcsolati erőszakra hívja fel a figyelmet az Összezárva című magyar rövidfilm

Hugh Jackman egyfolytában a gyermekeiért aggódik

Life
-
  Ma 19:44 Életmód

Hugh Jackman egyfolytában a gyermekeiért aggódik

Nem ért egyet a Kúriával az ügyészség a Fenyő-gyilkosság ügyében

Polt Péterék szerint törvénysértő volt a Fővárosi Törvényszék döntése, amelyben Gyárfás Tamás és Portik Tamás büntetőügyét egyesítette.

Ózdi rendőrök megmentették egy végzetesen elkesedett ember életét

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz a sátai férfihoz, aki végzetes lépésre szánta el magát. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. június 4-én 17 óra után nemsokkal érkezett hívás szerint a bejelentő hozzátartozója véget akar vetni életének Sátán – olvasható a rendőrség honlapján. Az…

Erdogan: Törökország és a líbiai egységkormány szélesíti együttműködését

A török államfő Ankarában fogadta Fájez esz-Szarrádzs líbiai miniszterelnököt. Az együttműködés mellett megállapodtak földközi-tengeri joghatóságról szóló egyezmény fejlesztéséről is.

Törökország és a líbiai egységkormány szélesíti együttműködését

Erdogan rámutatott, hogy a közös munka további része is főként a tengerfenék alatt található energiahordozók utáni kutatást célozza.

Bizakodhatunk, hogy ez egy nyertes évszázad lesz a magyaroknak

A trianoni trauma arra figyelmeztet, hogy nemcsak a gyásszal, hanem a jövőbe tekintéssel is törődni kell.

Ilyen nincs: egy házkutatást végző nyomozótól akart drogot venni ez a férfi

Csak egy kis drogot szeretett volna szerezni V. Viktor – csakúgy, mint máskor –, ám ezúttal nagyot hibázott: a díler helyett egy nyomozó nyitott ajtót neki, amit a férfi nem vett észre, gy nyugodt szívvel mondta el a házkutatás miatt kivonult zsaruk egyikének, hogy marihuánát vásárolna.