Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 53 hír

Kiterjesztené az elektronikus banki ügyintézést, széles körben díjmentessé tenné az értékbecslést a gazdaságvédelmi o…

Hat új intézkedést fogadott el a gazdaságvédelmi operatív törzs kedden, ezek egyszerűbbé, olcsóbbá teszik a pénzügyek kezelését.

Féltucat intézkedés gyorsítaná és tenné olcsóbbá az ügyeink intézését

A tranzakciós illeték eltörlése és a havi kétszer, összesen 150 ezer forintig ingyenes készpénzfelvétel nincs köztük. Mint ahogy a Magyar Bankszövetség által egy éve javasolt többi pont sem – egy kivételével. A gazdaságvédelmi operatív törzs megerősítette, hogy 2021. január 1-jétől az online pénztárgépeket üzemeltetők kötelesek lehetővé tenni az…

A költségvetési vétó ellenére a lengyelek többsége támogatja az EU-tagságot

A lengyelek több mint 80 százaléka továbbra is támogatja országuk európai uniós tagságát, az évek óta magas támogatottságra nem volt hatással az uniós források feltételrendszere miatt emelt lengyel vétó sem – derül ki a hétfőn közölt felmérésből.

A Fedora 34-ben új multimédia kezelőt tennének alapértelmezetté

Multimédia stream kezelő szoftverekből a Linux rendszerek jelenleg legnagyobb számban a PulseAudio vagy a JACK szoftvereket alkalmazzák, de hamarosan a legújabb kihívó, a PipeWire is erős szereplővé válhat, köszönhetően a Fedora projekt új fejlesztési javaslatának. A PipeWire igen frissnek tekinthető a többi hasonló szoftve

Családi fotókkal tennék szebbé az ünnepeket

Boon
-
 Ma 11:00Életmód

Jótékony kezdeményezést indított közösségi oldalán a Fotoszféra Fotóstúdió.

Látóvá tenné a vakokat az Európai Unió

SG
-
 Ma 09:40Infotech

Fontos, hogy a vakok számára elérhetővé váljanak a vizuális információk is.

Boldogkői Zsolt kötelezővé tenné a koronavírus elleni oltást

A molekuláris biológus szerint rengeteg vakcina áll majd rendelkezésre, miután Magyarország három oltószert is lekötött.

Sulík: Nem tudom mit kell tennem ahhoz, hogy a kormányfő végre elégedett legyen

Nyitókép: Facebook/reprofotó   A központi válságstáb ülése után Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter elmondta, hogy a járványellenes tervéről a szakemberek fognak dönteni.   Elmondása szerint az SaS járványellenes tervét először a járványügyi bizottságnak fogja beterjeszteni, akik véleményt fognak nyilvánítani a tervéről, ezt követően…

Visszafordíthatóvá vált az öregedés

A túlnyomásos kamrában töltött idő segít megállítani az öregedésért felelős telomerek rövidülését izraeli kutatók szerint.

A lengyelek szerint fikció, hogy feladnák az EU-tagságot

A jogállamisági mechanizmust ugyanakkor továbbra is elutasítják.

Részben megfordították az öregedés folyamatát

A kutatás során 37 százalékkal csökkent az öregedő sejtek jelenléte.

Izraeli tudósok visszafordítanák az öregedés folyamatát

A hiperbár oxigénterápia (HBOT) egészséges idősödő felnőtteknél megállíthatja a vérsejtek öregedését, és megfordíthatja az öregedés folyamatát egy izraeli kutatás szerint.

A Zöldek nélkül tennék zöldebbé Bécset

24.hu
-
 Tegnap 15:04Külföld

A Zöldek kimaradtak az új városvezetésből, helyettük a liberálisokkal kezd kormányozni az osztrák fővárost irányító szocdem polgármester. Ez akár az országos politikára is hatással lehet.

A vétó ellenére a lengyelek nagy többsége támogatja az EU-tagságot

A lengyelek több mint 80 százaléka továbbra is támogatja országuk európai uniós tagságát, az évek óta magas támogatottságra nem volt hatással az uniós források feltételrendszere miatt emelt lengyel vétó sem - derül ki a hétfőn közölt felmérésből.

Vettel: Jót tenne az F1-nek, ha nem lenne ilyen tökéletes

M4 Sport
-
 Tegnap 10:48Forma1

Jó tenne az egyéni képességeket némiképp háttérbe szorító Forma–1-nek Sebastian Vettel szerint, ha kicsit elmozdulna a steril körülményeitől, és nem lenne annyira tökéletes, mint manapság.