Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ne hagyjuk, hogy átverjenek! – Így ismerhetjük fel a magyar epret

Lokál
-
  Ma 00:01 Bulvár

A hazai az igaz – Különösen igaz ez a magyar eperre, ami a külföldinél sokkal édesebb, illatosabb, és lédúsabb. Ezt mindenki tudja, nem véletlen, hogy egyesek a Görögországból, Spanyolországból érkező gyümölcsöt is magyar termékként adják el. A Lokál utánajárt, miről ismerhetjük fel a hazait. 

Félpályás útlezárás baleset miatt a 14-es számú főúton

Félpályás útlezárás baleset miatt a 14-es számú főúton Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 04., cs - 23:27 Személyautó ütközött kamionnal Győr és Vámosszabadi között.

Szülőföldünk fölé emelkedett a felvidéki zászló Gombaszögön

Felvidék.ma
-
  Tegnap 23:27 Határtalan

Elcsendesedett a lelke több száz magyarnak, akik június 4-én népviseletben, magyar zászlókkal, összeszorult torokkal vagy már a reményt is látó hittel gyűltek össze Gombaszögön. A pálos monostorrom tövében ereklyés zászlótartót avattak, régi alapokra helyezve, új felvidéki zászlóval. Az összejövetelt úgy időzítették, hogy pontban…

A rendőrök feltartóztatták a migránsokat Kiszombornál

Police
-
  Tegnap 23:26 Baleset-bűnügy

A rendőrök feltartóztatták a migránsokat Kiszombornál Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 04., cs - 23:26 Ezúttal öten próbáltak bejutni illegálisan Magyarországra.

Felemásan zárt New York

Napi
-
  Tegnap 23:08 Pénzügy

Vegyesen zártak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói - írja az MTI.

Magyarország felkészült a Forma1-es futam rendezésére

Gyulay Zsolt szerint Magyarország minden szempontból felkészült arra, hogy július 19-én televízión keresztül mindenki számára élvezhető, egyúttal biztonságos, zárt kapus Forma-1-es futamot rendezzen. A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója ezt az Innovációs és Technológiai Minisztérium által szervezett csütörtöki online…

Ne felejtsetek el hajóbiztosítást kötni!

Porthole
-
  Tegnap 22:41 Vitorlás

Bár a kormányzat további könnyítései nyomán a vitorlázók élete könnyebb lett, az online működés nagyon sok területen fennmarad, a személyes érintkezéseket ezután is kerülni vagy minimalizálni célszerű. A vitorlás versenyek azonban hamarosan beindulnak, az ezeken való részvétel egyik feltétele a hajók felelősségbiztosításának megléte. Ez azt is…

Az összetartozás tüze lobbant fel Vásárhelyen

A trianoni békediktátum százéves évfordulója és a nemzeti összetartozás napja alkalmából létrejött kezdeményezéshez csatlakozott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület is. Este fel is lobbant a közös láng a Népkerti Sörözőben.

Nemzeti konzultáció: Újabb témákat jelentett be Kovács Zoltán – Sorosról sem feledkeztek meg

Az ismertetett új témakörök többségében a Magyarország elleni külföldi támadásokról kérdezik a lakosságot.

Ha felpofoz valaki, most halhatatlan lehetnék

Index
-
  Tegnap 21:59 Sport

Rita König olimpiai döntőt vívott Sydney-ben, de nem fogta fel igazán, mekkora esély van előtte. Szatmáron nőtt fel, német színekben lett világbajnok, de magyarul beszélgettünk. Büszke arra, hogy keverék kutya, amely életrevalóbb, szívósabb, harcosabb, engedelmesebb.

Fellépések híján Varga Feri a hobbijából él: szakmát váltott a megasztáros énekes

Blikk
-
  Tegnap 21:53 Bulvár

Úgy tartják, hogy az ember élete során három karrierutat tud befutni. Varga Ferenc (50) énekes, a Megasztár 3. második helyezettje számára ezt maga az élet váltotta valósággá.

Szijjártó bejelentette: minden korlátozást feloldanak az osztrák, cseh és szlovák határon

A külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán azt írta: az elmúlt napokban számtalan telefonos egyeztetést folytatott a határokon érvényben lévő korlátozások feloldásáról az osztrák, a cseh és a szlovák külügyminiszterekkel, Alexander Schallenberggel, Tomás Petricekkel és Ivan Korcokkal.

A Trianon-trauma máig nem feldolgozott – Schmidt, Hatos és Szakály vitázott

Mandiner
-
  Tegnap 21:50 Belföld

Schmidt Mária, Hatos Pál és Szakály Sándor történészek vállalkoztak arra, hogy átbeszéljék azt a traumát, melyet a békediktátum aláírása okozott a magyar nemzetnek – Trianon 100. évfordulója alkalmából szervezett beszélgetést a Mandiner.