Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ugyanolyan férfiakat vonzok, mint az apám...

She
-
 Ma 05:10Életmód

Apu mindig is kicsit elérhetetlen volt a számomra. Ő volt az első számú férfi az életemben, aki nem tudott a szeretetemmel mit kezdeni. Én csodáltam őt, vágytam a figyelmére és mindent megtettem volna azért, hogy szeressen, de ő nem igazán foglalkozott velem, minden fontosabb volt neki nálam.

Több mint 15 millió koronavírus-fertőzött van Brazíliában

Origo
-
 Ma 05:02Külföld

Sao Paulo államban haltak meg a legtöbben a vírus miatt, csaknem százezren.

Olyan szervezetet vezet Kerekes, amilyen még nem volt

Mínuszos
-
 Ma 04:33Karrier

Kerekes Józsefet a T-Systems Industry Consulting Division új igazgatójának nevezték ki. 2021. áprilistól Industry Consulting divízióval is bővül a T-Systems szervezete, amelynek igazgatói feladatkörét Kerekes tölti be. Az Industry Consulting célja, hogy a T-Systems ügyfeleinek piaci kihívásaira adjon választ, értelmezze a hozzájuk érkező üzleti és

Jó hírt kaptak a napelemet telepítők, változott a támogatási program

Már egy alkalommal történt kiegészítés a 518/2020. (XI. 25.) Kormányrendelet - a gyermeket nevelő családok Otthonfelújítási támogatásáról szóló program kapcsán, melyet a napokban egy újabb követett.

Jó hírt kaptak a napelemet telepítők, változott a támogatási program

Már egy alkalommal történt kiegészítés a 518/2020. (XI. 25.) Kormányrendelet - a gyermeket nevelő családok Otthonfelújítási támogatásáról szóló program kapcsán, melyet a napokban egy újabb követett.

Kemény büntetés: akár egy évre lakat kerülhet a problémás webshopokra

Az online értékesítési csatorna előretörésével az ellenőrző hatóságok is egyre több olyan honlapot találnak Magyarországon, amelyek hamisított, tiltott módon előállított vagy forgalomba hozott terméket kínálnak eladásra; a csalók ellen a hatóságok közti összefogással lehet a legeredményesebben fellépni, így az összehangolt munka érdekében…

Nagyot fordult vele a világ: apa lesz Kaiser Ede, ám a boldogsága nem lehet teljes

Blikk
-
 Ma 03:50Belföld

Újra nagyot fordult a világ Kaiser Edével. A móri mészárlás miatt ártatlanul valós életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt férfi édesapa lesz, kisfia fog születni. Kaiser öröme azonban nem lehet teljes, mert hiába voltak hosszú távú terveik, a gyermek édesanyjával már nincs együtt.

Mi lesz vele? Akár hosszú esztendőkre is rácsok mögé kerülhet Fekete Dávid

Döntés született: elrendelték Fekete Dávid letartóztatását. A közel százmilliós tartozást felhalmozó, sikkasztással és csalással gyanúsított egykori megasztárost bilincsben vezették csütörtök délután a Győri Járásbíróságra, ahol két károsult is várt rá az utcán. Az énekes szótlanul, leszegett fejjel állta a dühös szavakat:

Visszaköltöztek Magyarországra Csobot Adélék

NLC
-
 Ma 03:29Bulvár

Véget ért számukra a kétlaki élet.

Ezek jelezhetik, hogy hosszú életűek leszünk

Tudományos kutatás bizonyította, hogy az, aki rendszeresen a társaság középpontja, tovább fog élni.

Körforgásos üzleti modellel a rászorulókért: bemutatkozik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét Programja

A Jelenlét Program keretében a Magyar Máltai Szeretetszolgálat fenntartható társadalmi célú vállalkozásokat működtet, melyek legfontosabb célja, hogy a perifériára szorult embereket integrálja az értékteremtő munka világába. A program válságálló, hazai munkahelyeket hoz létre és sikeres termékeket juttat a piacra.

A kormány egyetlen forintot sem akar visszaadni a Xviii. kerületieknek

Ez a lényeg
-
 Tegnap 23:30Vélemény

Orbánék megint nem tartják be a szavukat. Vajon meglepődik még ezen valaki? Nem igazán. Nagyon úgy tűnik, hogy a kormány által beígért kompenzáció elmarad.

Folytatódik a Településfásítási Program

Sikeres a kormány Településfásítási Programja, hiszen olyan közösségkovácsoló kezdeményezésről van szó, amelyben csaknem 500 település vesz részt ősz óta országszerte. Az Agrárminisztérium által indított program keretében eddig 10 695 fát ültettek el, és május végére mind a 12 ezer sorfát kihelyezik a településeken - mondta a…

Tenisz: Szabalenka lesz Barty ellenfele a madridi döntőben

A fehérorosz Arina Szabalenka lesz a világelső ausztrál Ashleigh Barty ellenfele a Madridban zajló salakpályás tenisztorna női versenyének döntőjében.

Az Arsenal 26 év után lemaradhat az európai kupaporondról, az Európa Ligában nem lesz angol házi döntő

Az Arsenal képtelen volt ledolgozni a Villarreal elleni, idegenben elszenvedett 2-1-es vereséget. A spanyol csapat először jutott európai kupadöntőbe. A másik elődöntőben a Manchester United már az első meccsen eldöntötte, 6-2-es előnnyel érkezett Rómába, a végén 3-2-re kikapott. Így ebben a szezonban Manchester United–Villarreal döntő…