Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 380 hír

"Az akarata emeli ki a többiek közül" - kiwi mentalitás és sokoldalúság juttathatja a csúcsra a Chelsea fiatal balhátvédjét

Eurosport
-
  Ma 19:49 Foci

Ben Chilwell fiatalon még krikettezett, mára viszont a klubja és a válogatott meghatározó embere.

Továbbra sem hoz igazi csúcsmobilt az LG

Origo
-
  Ma 19:47 Mobiltech

2021 első felében állítólag nem lesz Snapdragon 875 chipre építő LG okostelefon.

Elhunyt Sutyinszki János

Behír
-
  Ma 19:40 Belföld

Pár nappal a 77. születésnapja előtt örökre elment Ján Šutinský, azaz Sutyinszki János, sok kórus vezetője, zenész, zeneszerző, énektanár – tette közzé a megrendítő hírt a Ľudové Noviny.

Autó és mezőgazdasági vontató ütközött össze Mélykúton

Egy személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató karambolozott Mélykúton, a Nagy utca és a Rákóczi utca kereszteződésénél. Az esethez a jánoshalmi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az autót. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Koronavírusos lett a Szent János Kórház főigazgatója

Pozitív lett a koronavírus-tesztje Dr. Takács Péternek, az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő főigazgatójának a koronavírus-tesztje

Csúcsrangadót vív Vajtán a Baracs

Duol
-
  Ma 18:40 Sport

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában a tizenegyedik fordulót rendezik ezen a hétvégén, ami a harmadik vonalban már az őszi zárórát jelenti.

Háy János: Azok közé tartozom, akiket morzsamagyaroknak neveztem

Magyar Hang
-
  Ma 18:30 Kultúra

Idén két új könyvét is olvashatjuk Háy Jánosnak. Az írót ezek mellett kérdeztük a Térey-ösztöndíjáról, a szekértábor-harcokról és a járvány várható kifutásáról is.

Leleplezik a csúcsrepublikánust a Borat 2-ben

Egy vígjátéktól nem várná az ember, hogy érdemben befolyásoljon választásokat, ahogy azt sem, hogy megdöntsön nagyhatalmú, ismert politikai figurákat, de Sacha Baron Cohen nem ismeri a tabu szó jelentését. Megnéztük a Borat kegyetlenül jól sikerült folytatását.

Hat évtizedes csúcson a brit államadósság-ráta

A legfrissebb adatok szerint hat évtizede nem mért szintre emelkedett a brit államadósság-ráta, elsősorban a koronavírus-járvány súlyos reálgazdasági és költségvetési hatásai, és az ezek nyomán meredeken megnövekedett államháztartási hiteligény miatt. A brit statisztikai hivatal (ONS) szerdán ismertetett összegzésében kimutatta, hogy a…

Sáfár Anikó újraélesztette a férjét – Berecz Jánosnak a leállt a légzése

A Kádár rendszer egykori vezetője már 90 éves, felépült egy sztrókból, amit szintén a feleségének köszönhet. A színésznő nem várt segítségre, mert úgy tapasztalta, hogy egy ilyen idős beteghez nem sietnek a mentők. Keserű tapasztalata késztette arra, hogy maga oldja meg a kétségbeejtő helyzetet. „Arra figyeltem fel, hogy hörög. Aztán leállt a…

Lázár János: a Magyarok Kenyere szimbolikus felelősségvállalás is

Promenad
-
  Ma 15:41 Színes

Üzenetértékkel bír a MAGOSZ és a NAK egymás iránti szolidaritást erősítő törekvése, mondta el a térség országgyűlési képviselője a program Békés megyei zárórendezvényén – számol be a MakóHíradó.

Hat évtizedes csúcson a brit államadósság-ráta

A legfrissebb adatok szerint hat évtizede nem mért szintre emelkedett a brit államadósság-ráta, elsősorban a koronavírus-járvány súlyos reálgazdasági és költségvetési hatásai, és az ezek nyomán meredeken megnövekedett államháztartási hiteligény miatt.

Közel a csúcshoz

Meleg levegő van felettünk és a következő napokban még az is érkezik fölénk, emiatt a hőmérséklet csúcsértéke egyre magasabbra emelkedik – a déli országrészben. Északon lesznek tartósabban felhős, ködös területek, ott bizony csak 13, 14 fokot mutatnak majd a hőmérők még délután is. Hőmérsékleti szempontból kettészakad az…