Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Indítványozta az ügyész a pénzügyőrség volt magas beosztású vezetőjének vizsgálati fogságba helyezését

Parameter
-
  Ma 18:29 Határtalan

Ľudovít Makót csütörtök reggel  vette őrizetbe a rendőrség, személyi szabadság korlátozásával és zsarolással gyanúsítják. TASR

Éhségsztrájkba kezdett a fehérorosz ellenzék egyik vezetője a börtönben

A karhatalom hetek óta őrizetbe vételekkel és razziákkal lép fel a Koordinációs Tanáccsal szemben.

Vezetési stílusunk leleplez minket

Életforma
-
  Ma 18:21 Életmód

Simán elbukhat egy kapcsolat az első hosszabb autózás közben. Hiszen lássuk be, egészen kivételes az az emberpéldány, aki csöndben tud maradni az anyósülésen. Kiváltképp, ha egy ellenkező nemű vezet …

Végre hivatalos, hogy pontosan mikortól lehet előrendelni az Xbox Series X-et

GameStar
-
  Ma 18:15 Infotech

A Microsoft friss bejelentése szerint már a jövő héten megrendelhetjük a gépet és persze az Xbox Series S is ugyanakkor válik elérhetővé.

Egészen hihetetlen, hogy hogyan néz ki Jennifer Lopez

Liner
-
  Ma 18:13 Divat

Mindenki nagy kedvence ismét villantott, ezúttal ugyan nem mutatott sokat, de közbe néz ki, mint a 90-es évek elején.

Már nem is leplezi a Wolverhampton, hogy portugál csapat lett

Az angol Premier League-ben szereplő Wolverhampton Wanderers portugálabb csapat a legtöbb portugál ligás klubnál. És ezt most mezzel is jelezték.

A VW terve, hogy évente 500 000 ID.4-et fog gyártani

Autósajtó
-
  Ma 18:09 Autó-motor

A Volkswagen vezetősége úgy gondolja, hogy évente 500 000 példány ad el az ID.4-ből. A német autógyártó felkészült a régóta várt ID.4 világpiaci bevezetésére. A gyáróriás egy nemrégiben készült interjút tett közzé. A beszélgetés a VW vezérigazgatójával, Ralf Brandstätterrel és az e-mobilitásért felelős igazgatóság tagjával, Thomas Ulbrichtel készül

Hevesi-iskola – Igazoltan koronavírussal fertőzött az egyik tanuló

Digitális oktatásra állt át az egyik osztály a Hevesi-iskolában. Igazoltan koronavírussal fertőzött az egyik tanuló, így visszavonásig tantermen kívül tanulnak az érintett diákok.

WRC: A visszatérő Loeb vezet Törökországban

Formula
-
  Ma 18:07 Sport

A kilencszeres világbajnok január óta nem indult sehol, de két szakasz után most vezeti a Török Ralit - a címvédő Ott Tanak nem kezdett jól, Sebastien Ogier és Thierry Neuville viszont igen.

Hollandia szerint Szíria nem úszhatja meg, hogy évek óta megsérti az emberi jogokat

Kínzások, bebörtönzések, eltűnések, gyilkosságok: a hollandok a nemzetközi jogra hivatkozva kezdeményezték az arab állam felelősségre vonását.

5 jel, hogy ideje elengedned valakit az életedből

Bien
-
  Ma 18:06 Életmód

Kevés dolog nehezebb annál, mint elengedni az életedből valakit, akit szeretsz. Egy szerelmet, vagy akár egy jó barátot, akihez ragaszkodsz, és akiről talán sosem gondoltad volna, hogy egy nap nem lesz melletted. Amikor viszont egy kapcsolat, egy barátság megváltozik, és már nem hoz boldogságot egyikőtöknek sem, sajnos muszáj erőt venned…

Digitális oktatásra áll át az egyik XII. kerületi iskola, mert már harmincan megbetegedtek

Hétfőtől digitális oktatás lesz a Lauder Javne Iskolában, mivel már 21 tanulónál és 9 tanárnál mutatták ki a koronavírust.

Éhségsztrájkba kezdett az egyik bebörtönzött ellenzéki vezető Belaruszban

A nemzetbiztonság veszélyeztetésével vádolják Makszim Znakot, aki az ellenzéki Koordinációs Tanács elnökségének tagja. Az elnökségből jelenleg két tag van csak szabadlábon.